• The Bumblebee

    ~*~ APRILmammorna 2006 ~*~

    Del 6

     VÄLKOMNA att fortsätta prata om våra viljestarka 2-åringar, Babybusiga som 17 och med stor aptit på livet!
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Svar på tråden ~*~ APRILmammorna 2006 ~*~
  • JohPet

    Här har det varit lugnt ett tag Man har ju inte tid nu i det fina vädret

  • The Bumblebee
    JohPet skrev 2008-05-15 08:27:12 följande:
    Här har det varit lugnt ett tag Man har ju inte tid nu i det fina vädret
    Ja, verkligen lugna gatan här.
    Jag är så totalt uppe i bröllopsplanering och panik över att skolan blir lidande - så det enda forum som jag lyckas uppdatera mig med är BT.

    Hoppas att allt är bra med er alla!
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Kesso

    Ja, här var det lugnt. men det är ju trevligt när vi väl pratar här endå. Ja, det är ju fullt upp med annat och så har det fina vädret också gjort sitt att man ej varit här inne så mycket. Men nu regnar det här i kväll. Det behövdes ju.

    I morgon så ska jag göra en glukosbelastning. Hoppas det går bra så jag slipper må dåligt. De erbjuder alla gravida det nu och säger att det är bäst att göra det. Så är det här i alla fall. Så det är väl bästa att göra detta. Jag klarade det sist så då går det väl nu också.

    The Bumblebee:
    Här är det bra. Hoppas det går bra med bröllopsplaneringen och skolan. Lycka till! Var det ni som skulle gifta er?

  • The Bumblebee

    Kesso:
    Ja det är vi som ska gifta oss. Den 7 juni smäller det å jag har en massa saker att göra tills dess! Känns så stressigt nu, men samtidigt roligt förstås.
    Sambon kom med en trevande fråga ang. syskon(!) igår kväll - så nu känns livet ännu roligare! Var inte så säker på att han var inne på samma linje som mig, men titt som tätt så märker man att vi tänker skrämmande lika.


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Bella B

    Känns som hundra år sedan jag var här inne sist... Och PLUS har jag inte orkat uppdatera heller...

    Bumblebee - Ah vad spännande med den stundande bröllopsdagen! Är klänningen inhandlad och klar? *vill se* Och spännande med "syskonfrågan"! Har förstått att du varit sugen bra länge nu...

    Här är det lugnt och bara bra med barnen. Milea är såååå bångstyrig och ska göra allt själv. JAG KAN!!!! vrålar hon när man försöker hjälpa henne med något. Hon börjar visa tendenser att vilja skippa blöjan. Går hon utan så visar hon tydligt när hon är kissnödig men hon har inte kissat på pottan eller toan ännu. Utan när vi ser att hon är kissnödig sätter vi på blöjan och då kissar hon direkt. Men det tyder ju på att hon börjar kunna kontrollera kissandet så snart klarar hon nog pottan. Kanske det händer nåt i sommar när det blir mycket naket i trädgården. Däremot försöker hon stå och kissa precis som storebror gör När hon är kissnödig vill hon som sagt inte sätta sig på pottan men hon ställer sig vid toan (eller vinbärsbusken på tomten som Alvin använder som utetoa) och håller händerna som om hon skulle kissa med en snopp! Alvin brukar säga till henne att "du kan inte stå och kissa Milea för du har ingen snopp. Du har en snippa!" *gulligt*

    Imorgon åker jag syrran och mammma till Barcelona i 4 dgr. Jag har inte varit utomlands sen vår bröllopsresa till Mexico för 5 år sedan. Och tror ni inte att det ska REGNA i Barcelona hela tiden! Detta är första gången jag är borta från barnen, känns skitjobbigt... Vi har aldrig ens lämnat dom till mormor över natten förut... *mesiga*

    Nä nu måste jag jobba vidare...

  • The Bumblebee
    Bella B:
    Gud så roligt med Barcelona! Du får köpa dig en stilren regnkappa och njuta ändå - om det nu skulle vara så illa att det regnar hela tiden.

    Milea å Elmer verkar vara så lika (är väl den 18:e april som spökar fortfarande... ) han ska oxå göra allt själv. I morse fick han stå i 15 minuter och smöra sin limpa själv...för jag orkade inte diskutera eller ta ett utbrott. Han säger "Min göra - näe mamma!" och puttar bort mig när jag erbjuder min assistans.

    Jo, jag har ju varit bebissugen sen Elmer var 6 månader typ. När vi pratade om detta igår så verkade sambon helt plötsligt förvånad. Eller han frågade "Har du börjat fundera på syskon?" och jag sa "Har jag nånsin slutat?" åsså spelade han väldigt brydd Å bad om ursäkt för att han kastade av mig lite senare på kvällen (ja ni vet när vi gjorde det här som ibland generar småsyskon Räcka ut tungan) Han ville spara det lilla extra till bröllopsnatten... Så vi får väl se vad som händer. Jag gillar ju inte att planera sånt här - men nu har jag längtat så länge att planeringen tom börjar kännas kul.

    Klänningen är beställd från Kina genom en svensk tjej. Har suttit å chattat om den idag - den är inte färdig men så när som. Bloggar lite smått på Bröllopstorget om nån är intresserad: www.brollopstorget.se/Bloggar-3-49/b654.html
    Bilder får ni se efter bröllopet - finns en del nyfikna ögon och jag vill inte att mina vänner ska se klänningen innan.
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • M73

    Så spännnde BB! o kul att blivande maken verkar vara på G i syskonfrågan.
    Börjar bli lite giftassugen själv faktiskt.. sist vi diskuterade det på allvar råkade det visst bli barn istället *s*
    H börjar också bli kan själv-envis men hon pratar inte så mycket utan jag får mest höra "mamma NEJ!" om jag försöker ge en hjälpande hand i vissa lägen.
    H har suttit på pottan av o till sedan hon var ett halvår så det är oftast inge problem där, utom när hon går i baklås och INTE skall sitta på pottan till något pris... Hon är fortfarande lite dålig på att säga till att hon skall kissa men när det händer i byxorna eller i blöjan blir hon jätteupprörd så hon behöver vl bara öva på att känna igen kroppens signaler.

  • Sefyria
    TBB - Härligt med bröllop! Hoppas planeringen går som smort och att dagen blir fantastisk! Kul med nygammal premiär i syskonverkstaden, också!

    Förutom våra husplaner så blir vår nästa stora ekonomiska utgift just en kyrklig vigsel och bröllopsfest. När det väl stundar har jag ingen aning om, lilla fröken får växa till sig lite först så hon eventuellt passar i en tärnklänning.
    (Visserligen är vi redan gifta men vi vill hålla i en bröllopsfest för nära och kära.)

    Fröken Sabina har döpts och det finns bilder i galleriet om nån vill kika.

    Sebastian var på 2 årskontroll igår och fick sig ett litet utbrott när det var dags att mäta och väga. Han har blivit lite blyg av sig och att just klä av sig i ett rum fullt med barn var inte alls populärt. BVC-tanten tyckte att jag skulle visa att det är jag som bestämmer och ta tag i pojken och börja klä av honom, men det kändes helt fel och jag kramade mest om en ledsen Sebbe istället. Sa till tanten efteråt att vi mäter och väger hemma istället och skriver in det i boken. Förhoppningsvis går det bättre nästa gång, vilket sker runt 3 årsåldern.
    Har era barn blivit lite blyga utav sig?
    ♥ Sebastian 060409 ♥ Sabina 080103 ♥
  • The Bumblebee
    Sefyria:
    Roligt att se bilder på Sabina! Vilken liten sötnos. Men vart finns de nya bilderna på Sebbe då

    Skoj för dig att få planera bröllop nr.2 - med samma karl t.o.m! En lyx inte alla får vara med om.

    Ja, du har ju varit med om mina turer fram å åter de senaste åren - tänkte på det här med syskonverkstad. Det är så fantastiskt skönt att det kom ifrån min sambo (måste snart lära mig skriva make ) nu. Jag längtar nåt fruktansvärt

    Elmer är blyg emellanåt. Om det kommer nya människor, lite äldre barn eller vuxna. Han gömmer sig bakom benen och vill upp i famnen. Det går över ganska snart.
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • JohPet

    här är vi tillbaka i gamla vanor. Idag var det morgon kl 04.45 Man är så lagom pigg! Dessutom har han hostat hela natten samt legat och ropat på mamma ellanåt. Sambon har jobbat natt så jag har sovit i Elias säng mellan nattamningarna vet inte om man vågar lämna på dagis efter en sådan natt. Han lär ju inte vara i toppform, men är ju inte direkt sjuk heller. Hade dock varit skönt för mig att lämna honom ett par timmar och han hämtas ju 11.30

Svar på tråden ~*~ APRILmammorna 2006 ~*~