• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Devania

    Paris2006: Flytvästar säljs nog också på citymarket och såna affärer. Samma sorter som de har på fantoy. Inte sådär hemskt dyra är de heller när det gäller barns flytvästar...

  • annamanna

    Paris: samma flytvästar finns på Fantoy som på t.ex CM och MM.
    Och rekommenderar ALLA att ta med Kyypakkaus åtminstone, alltid bra att ha.
    Skulle oxå ta med en salva mot eventuella insektbett och en solkräm.

  • Paris2006

    Annamanna - Nu minns jag inte exakt vad du sökte ,men på Huuto säljs en emmaljunga syskonstol (eller va de heter) i Vasa. Men kanske det inte va EL du sökte?

  • annamanna

    paris: tusen tack! Jovisst var det jag som sökte, men har undersökt saken å kom fram till att syskonsitsen från EL tyvärr inte passar på vår vagn.. Måste köpa en ny *förösker med våld få en ny vagn*

  • annamanna

    får föresten lov att börja städa huset snart, så det är färdigt tills dopet... Har ju bara tid till lite städas/dag, så det lär ta sin lilla tid.. Testade att ha Vincent i bärsele idag, så jag skulle få nåt gjort, gick rätt bra för honom, men inte var det lättare att göra nåt för det när benen dinglar ner...

  • iolanthe

    Vad ni skriver , vi har F´s son här några dar, så finns ingen tid för datorn tydligen.

    Jag hör nog till dom som inte tycker att barnen inte behöver minnas resor och sånt i vuxen ålder, därför släpar vi med ida lite varstans . Men sånt som vi vill göra för hennes skull får hon gärna vara lite äldre så att hon har nån behållning av det. Som tex. Kolmården och Astrids Lindgrens värld och Legoland. För det är ju absoluut inte jag som vill åka till Kolmården och Legoland.

    Mitt tidigaste barndomsminne är att fammo är hos oss och jag står på en stol bredvid spisen då mamma kokar kaffe. Mamma säger åt mig att plattan är varm så jag ska inte bränna mig, vilket jag självklart ska kolla om det stämmer så jag sätter handen ovanpå och bränner 3 fingrar. Det minns jag jättebra än idag, så det var säkert lika skrämmande för mig som när hon fick sin lillasyster. Fastän lillasystern är den mest charmerande person man kan tänka sig .

  • iolanthe

    Jag skulle nog inte heller gå med ida på teater. Före jul var vi på lucia vid öppet daghem och när luciaföljet kom in var alla tysta och det enda som hördes var dom som nynnade sankta lucia och ida som skrev av ilska då hon inte fick ha på sig ett annat barns finskor.

  • Amelié77

    Solkräm lär man väl inte behöva den här midsommaren...om man ska tro prognoserna i alla fall. Vad ska man ha för salva mot insektbett då?

    Igår var vi och tittade på en tomt i Jungsund. Den var jättefin, stooor och billig. Vi blev jätteförtjusta! Men på kvällen började vi fundera att det nog låg ganska långt "bakom takana". Det fanns visserligen några hus utspridda där omkring, men det verkar väldigt långt till allt. Tänker på hur det ska bli sen då Agnes blir större och ska leka med kompisar eller fara på andra aktiviteter. Är det nån av er som bor eller har bott i Jungsund (norra)? Är det för långt från allt? Det är visserligen bara ca 13 km in till stan, men det var lite ödsligt där runt tomten. Det är ju nog i och för sig det vi sökt, menm jag började fundera på om Agnes kommer att bli ensam där om det inte finns några andra barn nära.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9