Inlägg från: aäjfu |Visa alla inlägg
  • aäjfu

    Konstiga saker hemma hos andra människor

    Hos en kompis jag lekte med när jag var liten hade de inte disktrasor. Istället använde de gamla kläder som disktrasa. Inget fel med det tyckte jag tills jag en dag upptäckte att jag torkade av deras köksbord med min kompis mammas gamla trosor. Lite osmakligt:)

  • aäjfu

    När jag var i nioårsåldern sov jag över hos en kompis. Det började med att vi blev väckta klockan sex. Vi hade sommarlov.
    Vid frukosten fick vi mannagrynsgröt. Jag tycker om mannagrynsgröt så jag hade inget emot det men tydligen skulle man inte äta gröten med mjölk utan strö oboypulver över gröten.
    Jag tyckte inte att det var en speciellt god kombination.
    Jag sov aldrig över hos den kompisen fler gånger.

  • aäjfu
    Blåbärspaj skrev 2008-08-13 21:39:47 följande:
    var man TVungen att ha o'boy pulver?hahahaa
    Ja, tvungen och tvungen. Hennes mamma stod där och sa att det skulle jag ju ha. Vågade inget annat för då var det ju jag som var konstig
  • aäjfu

    Samma mamma skulle alltid bjuda på mat även om man precis hade ätit. -Tänk på de svältande barnen i Afrika sa hon. Vet inte varför de skulle må bättre för att jag satt och vräkte i mig.

  • aäjfu

    Jag är uppväxt på landet och har haft kompisar som har bott på gårdar. I de flesta fall så tog deras pappor av sig ladugårdskläderna vid groventren och duschade där men jag vet en kompis pappa som kunde gå in i huset i dessa kläderna. Det luktade alltid koskit hos dom. Jag kan tycka att det är märkligt att man vill att det ska lukta. De kände säkert inte lukten men måste väl ha varit medvetna om att gästerna gjorde det.

  • aäjfu

    Det där med stökigt och skitigt är intressant. För något år sedan när vi fortfarande letade hus var vi på en visnig där paret hade plockat undan jättebra överallt. De hade också tänt värmeljus och lagt inredningsböcker snyggt på soffbordet.
    Men fönstrena var jätteskitiga och det hade runnit fågelskit på köksfönstret. Spisen var helt flottig och fullt med "fingrar" på luckor och vitvaror.
    Bryr mig inte om sånt annars men om jag skulle sälja mitt hus så nog hade jag skurat varje vrå.

Svar på tråden Konstiga saker hemma hos andra människor