Inlägg från: Thaimâe |Visa alla inlägg
  • Thaimâe

    adoptera ifrån Thailand?

    Ja man kan adoptera ifrån Thailand fast man kan få egna barn, alla som adopterar får egna barn. Thailand kräver dock ett infertilitetsintyg ifrån en gynekolog och då krävs det svårigheter att få barn dvs 6 mån försök räknas inte som det.

  • Thaimâe
    KimKatt skrev 2008-06-11 15:14:10 följande:
    Hos AC och BFA krävs det barnslöshetsintyg så hos dem kan jag inte ens tänka mig att de försöker skicka ngr handlingar fast att man inte har ett sådant.
    Nej, AC kräver ett "Intyg om svårigheter att få biologiska barn". Och BFA kräver "intyg om svårighet att få biologiskt barn". Inte att man är barnlös.
  • Thaimâe

    Att ha försökt få barn i mindre än 12 månader är inte = svårigheter (upprepade missfal fler än 3 är något helt annat) att bli gravid och jag kan absolut inte tänka mig att någon gynekolog skriver ett intyg då. Det skulle ju vara som att skriva fel BMI eller att förtiga diabetes osv Detta är Thailands krav och önskemål vilket man bör följa!

  • Thaimâe

    I så fall så måste FFIA ha andra krav än AC och BFA för de två senaste kräver infertilitetsintyg och att lura sig runt det tycker jag är att kränka Thailands önskemål om man adopterar via AC eller BFA.

Svar på tråden adoptera ifrån Thailand?