• Anonym (P)

    Min 8 åring har oralsex!

    Jag undrar bara hur ni som tycker att man ska låta de göra sitt tänker?
    Låt oss säga att pojken börjar hålla på med detta med tjejer oxå, och det visar sig om några år att han har gått ännu längre och faktiskt satt in sin penis i henne, tänk om hon skulle bli gravid, finns faktiskt 9-10åringar som har fått mens och DÅ blir det ingen lek längre

  • Anonym (P)

    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 18:52:57 följande:


    Anonym (P) skrev 2008-06-15 18:50:43 följande:
    Vadå, det måste ju också vara så där härligt naturligt...
    det var ironi va?
  • Anonym (P)

    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 19:07:36 följande:


    Anonym (P) skrev 2008-06-15 19:05:38 följande:
    Det var ju det...
    Tack och lov att det var så, är det ingen annan som reagerade på det jag skrev?????? inlägg 45
  • Anonym (P)
    Geshia skrev 2008-06-15 19:11:55 följande:
    JAG tycker det är helt sjukt hur ALLT sjunker i åldrarna.. idagens läge har det ju tydligen helt normalt att som 8 åring suga kuk..? helt normalt att ha sex när man är runt 11-12 år, helt normalt att som 6-7 åring klä sig i kortkorta kjolar, tajta tröjor, 5-6 åringar som säger fula ord som hora, fitta till sina egna föräldrar + andra, helt normalt att sminka sig när man är runt 10 år och använda stringtrosor, 6-7 åringar som får va ute till klockan 22-23 på kvällen UTAN vuxen person i närheten.. festa och supa sig full när man är cirka 13 år, gå ner på stan UTAN förälder som 8-9 åring m.m m.m. nee.. DET ÄR HELT J*VLA GALET vart f*n är världen på väg egentligen..??? eller är det vi som föräldrar som börjar bli slappa? (ja inte jag dock ) orkar inte dagens föräldrar uppfostra sina barn längre..? eller är det nåt annat..?Nee.. usch fy och blää.. jag vågar iallafall inte låta min 9 åring umgås med vemsomhelst, och absolut inte åka hem till en ny kompis innan jag spannat in föräldrar och barn.. hehe ja jag vet konstigt kanske men jag litar inte på nån jag inte känner och ja det finns orsaker till det.... han får inte va ute hur länge som helst, inte gå ner på stan själv eller med kompis, han vet knappt vad fula ord är eller jo kanske han vet men han säger det inte.. han kan komma och säga att någon sa nåt fult och jag frågar vaddå.. och det enda han säger då är tex: ja det där fula ordet på H.. min son går ingenstans utan att JAG vet var han är. detta har kanske inget med ditt inlägg att göra förutom det med att suga kuk.. jag tycker det är vidrigt, men inte ditt fel såklart.
    Det är PRECIS som att läsa om mig och min syn på allt det du skrev om!!!!! Håller med om VARTENDASTE ORD
  • Anonym (P)

    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 19:20:14 följande:


    Anonym (P) skrev 2008-06-15 19:11:35 följande:
    Konstigt nog verkar det inte ha väckt någon reaktion!
    Nej det verkar så, det är ju naturligt
  • Anonym (P)

    Steget är inte långt ifrån lite kuk sugande till att stoppa in penisen i en vagina på en tjej i mogen ålder (dvs flicka på 9-10år som redan har mens) HUR TÄNKER NI OM DET?????

  • Anonym (P)

    Steget är inte långt ifrån lite kuk sugande till att stoppa in penisen i en vagina på en tjej i mogen ålder (dvs flicka på 9-10år som redan har mens) HUR TÄNKER NI OM DET?????

  • Anonym (P)
    ploppviola skrev 2008-06-15 19:36:20 följande:
    Jag blir förvånad över att barn i den åldern överhuvudtaget vet att sånt här existerar,,,har han sett på någon film tro??Tycker att du ska kontakta en psykolog som ni får prata me då han inte verkar sluta..Steget är inte långt till att han kanske gör andra saker o flickor kan bli gravida i tidig ålder o de hade ju vat katastroffalt..Tycker han ska ha kompisförbud tills ni fått rätsida på de här..Lycka till!
    Skönt att iaf EN klok människa håller med om ALLVARET i detta
  • Anonym (P)
    Marsch skrev 2008-06-17 15:21:09 följande:
    Anonym (Laban) skrev 2008-06-17 09:05:53 följande:
    Med tanke på hur lite jag skrivit i denna tråden så imponeras jag av din förmåga att bedöma min grad av balans och nyans. Jag är, tro det eller ej, en väldigt harmonisk människa men det irriterar mig att folk drar upp min avatar och klagar på den istället för att diskutera sakfrågor. När man gör det så har man förmodligen inte så jäkla mycket vettigt att komma med.Det handlar inte om nymoral, det handlar för min del om att föräldrarna i detta fallet skall få mer kött på benen för att hantera situationen. Förstår man inte vad det är man stött på så söker man adekvat information från kunnig källa. Går min parabol sönder lämnar jag den till reparatören, har jag slut på mat i kylen så går jag till affären, bryter jag benet går jag till läkaren och beter sig mitt barn på ett sätt jag inte vet hur jag skall tackla så pratar jag med en barnpsykolog eller annan kunnig inom det området. Simple as that. Det innebär inte att jag drabbats av moralpanik, det innebär att jag har mitt barn som prioritet och att jag vill tackla saker och ting förnuftigt.
    *klappar händerna*
  • Anonym (P)
    Anonym skrev 2008-06-17 19:47:51 följande:
    Förstår att det är svårt TS och jag hoppas det kommer att gå bra. Jag har inte läst riktigt alla inläggen men en hel del. Någon skrev något om att ifall ett barn inte vill vara med på sexuella lekar med sina kompisar så säger dom ifrån. Det där stämmer inte och det hade oroat mig som förälder faktiskt. När jag var liten, tror jag var 7 år ca, så lekte jag såna här lekar med två grannbarn. Vi var nakna och vi turades om att ligga på varandra och utforska varandra. Jag gillade inte det och ville egentligen inte men jag var ett ganska ensamt barn, hade inte så många att leka med. Så jag hängde på för att få vara med dom här två andra. Det är med mycket starka olustkänslor jag minns det. Som så många har skrivit är sexualitet något helt naturligt och ska inte skuldbeläggas. Att utforska sin egen kropp är absolut inte fel. Min tvååring ligger och dra i snoppen och tycker det är jätteskoj. Men för mig är sexualitet (alltså sexeulla handlingar tillsammans med andra) ihopkopplat med respekt för den / dom man är med. Att kunna känna gränser, att kunna läsa av den andra personen och veta att nu kanske det går för långt. Med sexuella handlingar kommer man ju väldigt nära den andra personen och för att det ska bli bra tycker jag att det kräver respekt och förståelse för känslor. Oralsex är ju något som vissa tycker är helt ok medan andra inte alls gillar och det måste man ju respektera och veta när man ska stoppa. Det jag undrar över är om barn kan det? Att onanera själv är ju en annan sak. Då är det bara jag som är inblandad och jag styr takten och vad som ska hända. Så jag tycker TS gör helt rätt som försöker förklara för sin son att han är för ung suga på kompisarnas penis. Jag hade också tagit kontakt med en barnpsykolog bara för att få prata med en professionell person om barns sexualitet och kanske få en annan synvinkel på hur man kan lägga fram det för sitt barn.
    Mycket klokt skrivet!!!!
  • Anonym (P)
    Anonym skrev 2008-06-17 22:16:43 följande:
    Lev livet som du borde ha gjort skrev 2008-06-17 22:13:00 följande:
    öhhh...var inte din SON 8 år? på din sida står det att du är med barn nu!
    Hon är inte TS, hon har bara citerat henne
  • Anonym (P)

    Lev livet som du borde ha gjort skrev 2008-06-17 23:15:36 följande:


    Vad precis är det du inte fattar? Jag citerade vad TS skrivit, och jag frågade vart hennes som lärt sig ordet KUK, och jag skrev att i den åldern säger man väl ändå snopp eller liknade? Läs så fattar du, är du trög på riktigt eller spelar du bara? Seriöst alltså?Skulle jag vara TS? ehhmp nope, för då står det att det är jag som är TS, och TS skriver anonymt, och kan ej ändra det till sin egna signatur, men jag har min signatur, till skillnad från vissa andra, som inte verkar våga stå för sina åsiker *kollar åt ditt håll*
    Jag förstod med en gång att du inte var TS, därför skrev jag det i mitt inlägg 338 på sidan 34, men anonym vägrar o fatta detta
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!