• Barbella

    Snackis 3 ~Inbördes beundran~

    Nu har ytterligare tre månader gått och vi går in i vår 13:e tråd.

  • Svar på tråden Snackis 3 ~Inbördes beundran~
  • stina73

    Barbella:
    Jag använder Filur namnlappar som man stryker på med hjälp av strykjärnet. Fungerar toppen! Enda problemet kan vara att de inte någonsin går att ta bort....smälter in i tyget. Men tänkte att jag köper likadana till nästa barn och stryker på nya med nästa barns namn.
    Sen har jag märkpenna för saker man inte kan stryka på som tex. skor.

    Heeso: hoppas ni får ert drömhus!

    FotbollsEM är inte roligt längre då båda våra lag har åkt ut......Nu håller jag på Ryssland av en anledning och det är att de spelar bra fotboll som är rolig att titta på, hoppas de går till final. Matchen mot Holland var riktigt skoj att se.

    Dags att gå till tvättstugan, Oliver kräktes upp lunchen under middagsvilan så måste tvätta. Hoppas han inte blivit sjuk....


    *~*Oliver 20 September-06 kl. 02:21*~*
  • gravid74

    Hej på er!
    Hoppas alla har heft en trevlig midsommar. Vi var ett gäng på 20 vuxna och 4 barn som var uppe i närheten av Hamburgsund där vi bodde på ett vandrarhem. Vi hade jättekul och hade uppehåll hela tiden. Men det blåste ganska friskt. U, Axel och jag stannade ytterligare en natt medan alla andra åkte hem igår. Vi passade på att besöka Fjällbacka.

    Stina: Jag håller tummarna för att Oliver inte blir dålig.

    Barbella: Här är en till som snart får ta tag i det där med namnlappar.

    Skojsan: Skönt att ni trivs i huset, mår ni bra nu?


    ~Mamma till Axel ~
  • Calibo

    Hej!

    Sitter här med grym separationsångest och flygnoja. Trots att jag flugit så himla mycket så känns det som att jag aldrig kommer att få se min familj igen när jag ska iväg...

    Ska mao iväg på tjänsteresa igen. Till Swansea i Wales denna gång. N åker samtidigt till Belgien så mormor får rycka in för att hålla ställningarna.

    Vi hade också en trevlig midsommar. Firade traditionsenligt hos en gammal vännina till mig som bor på landet utanför Kungälv - vi var 23 pers, varav 13 barn så det var full rulle...

  • LMH33

    Skojsan - Instämmer med hur härligt det är att bo i hus, även om det bara är första kvällen för oss.

    Vi lyckades inte flytta in igår, det var för mycket att fixa. Men nu känns det riktigt hemtrevligt trots att möblerna inte kommer förrän på torsdag.

    Vi har inte renoverat någonting själva än, ska göra lite grand under sommaren, men vi har fått hjälp av två målare och en snickare och förhoppningsvis är allt klart tills på tisdag då flyttfirman kommer med allt vårt skrot. Skönt att få flera rum helt klara utan att behöva lyfta ett finger, tycker lata jag

  • LMH33

    Calibo - Tråkigt att du inte trivs med att resa när du nu måste iväg. Men du är hemma igen inan du vet ordet av.

  • AmberB

    Oj, glömde att det var nya trådar, det förklarar varför det varit dött i de andra... Calibo: Usch, vad jobbigt att känna så inför resan... Men det kommer att gå jättebra, och ibland kan det ju vara mysigt att få längta lite oxå (iaf när man kommer hem igen... ). Hoppas att du får det bra iaf! Skojsan: Krya på er! Härligt att ni trivs, oj vad ni legat i med renovering! LMH: Hoppas att flytten gick bra!

    Vi hade oxå en härlig midsommar, var i Varberg hos en kompis. Först var vi i societetsparken och kollade in midsommarfirandet där, sen hem till dem och åt sill och färskpotatis.Räcka ut tungan

    Nu blir det Spanien - Italien, jag hejar på spanjorerna!


    ~*~*~ Världens vackraste Emil, född 13/9 2006 ~*~*~*
  • Trollsan

    Hoppas ni alla har haft en härlig midsommar trotts det trista vädret.
    Här har vi bara tagit det lungt.
    Utredningen om Tobias mage har tagit full fart igen, nästa vecka får vi lite provsvar, visar det ingen blir det gastroskopi på tarmarna Barbella: Jag köpte vanliga sy på lappar hos Mina Namnband, de blev jättefina. Sedan har jag köpt märkpenna hos Bokia. Lapparna syr jag bara fast där det är svårt att skriva eller om jag inte vill skriva i plagget.

    Calibo: Det måste vara jobbigt att känna så inför resan, men det kommer gå jättebra skall du se.

    Skojsan: Ni har renoverat rejält, vad kul


    ♥Mamma till Tobias född 3/10 -06♥
  • Solaris

    Goddagens!!!!
    Bra jobbat, Barbella, skönt med någon som håller ordning på oss!
    Har inte varit härinne & kikat sedan i onsdag ,men det beror på en rätt trevlig anledning...Vi har redan flyttat till vårt hus nu och stortrivs. Alida går kvar påförskolan här i stan tills stängningen,men idag är hon hos mormor. Ikväll ska jag på föräldramöte på Alidas nya förskola
    Flyttade i onsdags och egentligen var det väl"meningen" att vi skulle återvända till lägenheten igårkväll ,men vi fick sån "ångest" att beghöva åka iväg så vi stannade kvar , så nu ska vi bara hämta mer saker i lägenheten,även om det mesta är flyttat nu.
    Dock sakanar jag internet  & FL,så det blir till att surfa på jobbet innan vi fått bredbandet inkopplat.


    Förövrigt hade vi en jättetrevlig första midsommar i huset i glada vänners lag.


    Daggis - Hur gick det på bvc?

    Skojsan - Oj,inte illa att ni orkar börja med massa renovering med två små,men det är klart, med stöttning  från mor &-farföräldrar underlättar. Härligt att höra att ni trivs så fint.

    Stina - Fick du någon sovmorgon i helgen?

    LMH -Hoppas flytten förflutit bra. Skönt att fått lejt bort lite renoveringsjobb.

    gravid - Låter som en mysig midsommarafton &  besök i Fjällbacka sitter inte fel heller.

    Calibo - Förstår att det känns mer än segt att åka iväg, men det kommer garanterat gå bra. När är det du har semester?

    Amber - Roligt att se dig Vilken fin pres.bild du har!Låter som en trevlig midsommarafton i Varberg.

    Barbella - Hoppas ni hade en skön slappardag, det är man väl värd! Gällande namning av kläder så köpte vi en vanlig ordinär märkpenna och namnade ALidas kläder,men nu inför hösten så funderar jag på att göra nåt mer omfattande typ namnlappar lr dylikt,så jag tar ochså gladeligen emot tips på olika sorter.

    Trollsan - Håller tummarna för att Tobias ska slippa gastroskopiundersökning.

    Nä nu är min rast slut, så  nu är det back to work som gäller.
    Må så gott alla!


    **Älskade Alida 28/9-06**
  • Solaris

    Just det ja, Heeso, hoppas verkligen det blir ni som får köpa det huset!


    **Älskade Alida 28/9-06**
Svar på tråden Snackis 3 ~Inbördes beundran~