• Krip

    Vad tjänar du och din man?

    Har läst sådana trådar innan och det stod då inte vad man jobbade med, blev fachinerad över att så många tjänar så bra. Vill gärna byta jobb och gärna tjäna mer pengar då.

    Så vad tjänar ni - (skriv om det avser innan/efter skatt) och gärna vad ni jobbar med.

    Jag och min sambo får ut ca 30.000-32000 tillsammans efter skatt.
    Sambon är snickare och jag jobbar som administratör.

  • Svar på tråden Vad tjänar du och din man?
  • Madida

    Fröken perfekt: You go girl!

    Har ingen sambo så jag kan bara säga vad jag själv tjänar. Studerar = 7400kr/mån + extra jobb = ca 2500 ut varje mån.

  • asabiggan

    Fröken perfekt skrev 2008-06-28 16:06:21 följande:


    Jag visste inte att trådar som handlade om inkomster, yrken mm enbart var till för låginkomsttagare. Hade detta stått i TS hade jag givetvis inte svarat. Ber så mycket om ursäkt om mitt inlägg om vårt hushålls intäkter på något sätt gjort din vistelse här på FL otrevlig.
    Du behöver inte be om ursäkt. Jag gjorde bara ett konstaterande utifrån en egen åsikt i mitt tidigare inlägg. Hoppas du inte känner dig påhoppad. Eller provocerad.
  • asabiggan

    Anonym (perfektast) skrev 2008-06-28 16:06:57 följande:


    Jag tjänar före skatt 38000:- jobbar med ekonomi och maken har eget företag och tar ut en lön på 200 000:-/m.
    :)
  • GrönaDruvan

    Både jag o min sambo jobbar i butik, heltid, och får ut runt 15000 i månaden var, ibland lite mer ibland lite mindre. Klarar oss fint!

  • Fröken perfekt

    Nej bara konfunderad, troligen uppfattas det fel om man svarar i fler än en tråd om liknande ämne. Tyvärr har jag inget intresse av trådarna om skrikiga småbarn, amning, graviditetstest eller blandrashundar.

    Trevlig helg


    asabiggan skrev 2008-06-28 16:12:52 följande:
    Fröken perfekt skrev 2008-06-28 16:06:21 följande:
    Du behöver inte be om ursäkt. Jag gjorde bara ett konstaterande utifrån en egen åsikt i mitt tidigare inlägg. Hoppas du inte känner dig påhoppad. Eller provocerad.
  • asabiggan

    Fröken perfekt skrev 2008-06-28 16:17:32 följande:


    Nej bara konfunderad, troligen uppfattas det fel om man svarar i fler än en tråd om liknande ämne. Tyvärr har jag inget intresse av trådarna om skrikiga småbarn, amning, graviditetstest eller blandrashundar.Trevlig helg
    Nej, alla har olika intressen tack ock lov. Det är det som gör FL spännande, att det finns utrymme för alla. Men jag blir också konfunderad av den anledning jag skrev ovan dvs att kontinuerligt i olika trådar skriva om samma sak. Känns det inte lite enahanda? Trevlig helg på dig med.
  • GrönaDruvan

    Men jösses, hur orkar ni?? Spelar väl ingen roll vad man tjänar. Alla har väl rätt att skriva utan att bli påhoppade. Avundsjuka kanske??

Svar på tråden Vad tjänar du och din man?