• Krip

    Vad tjänar du och din man?

    Har läst sådana trådar innan och det stod då inte vad man jobbade med, blev fachinerad över att så många tjänar så bra. Vill gärna byta jobb och gärna tjäna mer pengar då.

    Så vad tjänar ni - (skriv om det avser innan/efter skatt) och gärna vad ni jobbar med.

    Jag och min sambo får ut ca 30.000-32000 tillsammans efter skatt.
    Sambon är snickare och jag jobbar som administratör.

  • Svar på tråden Vad tjänar du och din man?
  • Anonym

    Sambon: 12000 kr netto (egenföretagare och tar ut så lite som möjligt).
    Jag: 15-16000 kr netto (lärare)

  • Anonym (Scharlett)

    Fröken perfekt skrev 2008-06-28 16:06:21 följande:


    Jag visste inte att trådar som handlade om inkomster, yrken mm enbart var till för låginkomsttagare. Hade detta stått i TS hade jag givetvis inte svarat. Ber så mycket om ursäkt om mitt inlägg om vårt hushålls intäkter på något sätt gjort din vistelse här på FL otrevlig.
    Helt klart har även du rätt att delta i denna Tråd :)jag tycker det är ganska fult att anmärka på att just du svarade...tror inte nå´n skulle skriva så till en låginkomsttagare som jag...
  • Anonym (trött)
    asabiggan skrev 2008-06-28 16:01:19 följande:
    Hoppa på vet jag inte om jag vill kalla det - det var i alla fall inte mitt syfte med inlägget. Men jag tolkar det bara som ett behov av att ständigt hävda sig, vilket verkar rätt jobbigt. Om man ändå är nöjd med sig sjäv - varför hela tiden bekräfta det i olika trådar på FL? Fattar inte riktigt poängen. Men alla är olika.
    Äh, hon får väl svara i vilka trådar hon vill? Uppenbarligen läser ju du alla dessa trådar och skriver förmodligen i dem eller?

    Får också uppfattningen att det är ok för en person med låg inkomst att skriva i varje pengatråd som finns, men absolut inte för en med bra inkomst. Det är så mycket jante så det luktar om det...
  • Anonym (funkar)

    jag 9300 efter skatt ´barnsledare
    maken 13 500 efter skatt kyrkvaktmästare

    Vi separerar nu och jag ska ta huset!!!

  • skåne tjej
    Anonym (trött) skrev 2008-06-28 20:07:50 följande:
    Äh, hon får väl svara i vilka trådar hon vill? Uppenbarligen läser ju du alla dessa trådar och skriver förmodligen i dem eller? Får också uppfattningen att det är ok för en person med låg inkomst att skriva i varje pengatråd som finns, men absolut inte för en med bra inkomst. Det är så mycket jante så det luktar om det...
    Man får mer respekt här på FL om man bor i ett betongghetto, har 6 ungar med olika karlar och lever på soc, än om man målmedvetet tagit sig igenom en tuff utbildning och nu har bra arbete, fint boende osv.
    Märklig inställning somliga människor har Fundersam
    First God created man, then he had a better idea...
  • Anonym

    Jag jobbar som administratör och får ut 15000 efter skatt. Dessutom har jag ett uppdrag utanför mitt ordinarie jobb som ger en inkomst på runt 2500 efter skatt varje månad. Mannen jobbar inom restaurang och får ut 18000 efter skatt.

  • Anonym (fru pilot)

    Jag är förhandlare och tjänar 42.000 Sek och maken pilot och tjänar i snitt 147.000 sek i månaden, (brutto givetvis). Just nu jobbar jag 70 % från kontoret och resten hemma för att maken är borta mycket.

  • Anonym (avundsjuk)

    Jag jobbar som administratör och har för tillfället strax över 26.000/månad (men det ska omförhandlas när jag kommer tba efter "mammajobbet".)
    Maken tjänar 32.000 och arbetar som IT-ansvarig på ett stooort ftg som betalar dåligt :(

  • Anonym

    Jag jobbar på "skolhem" anställd av socialtjänsten har 20.550 i lön innan skatt. Får ut runt 15.000 Anställd snart ett år.

    Sambon industriarbetare får ut ca. 18-19.500 (skiftarbete), anställd i 8 år.

    Så oftast ut tillsammans 33-34.000

Svar på tråden Vad tjänar du och din man?