• Jennass

    Hur ska jag klara av....

    Fy vad hemskt! tänker på dig/er! vet inte vad jag hade gjort i din sits men tänker ändå att PÅ NÅGOT sätt så måste de väl kunna se om det FINNS ett par njurar? förstår att man kanske inte vill gå runt och vänta, men OM man nu väntar någon vecka och gör ett UL?

    Kramar!


    Vi ska få en liten pojke
  • Jennass
    Harling1985 skrev 2008-07-02 11:30:33 följande:
    Åh tack!!Precis så känner jag också, att det borde ju kunnas se OM det finns några. Det är ju just det där att inte få ett riktigt svar på att det är det här som är felet. jag vill inte ha ett eller svar... Jag vil ju veta att dom har kollat på alla vis dom kan.. detta handlar ju om vårt barn..det är ju ingen sak, utan ett liv...
    Om jag vore dig så skulle jag nog vilja ha ett andra utlåtande från en annan läkare, dom gör så mycket misstag på andras bekostnad tycker jag! det är ju DITT barn, då kan dom ju inte gissa..
    Var det på sjukhuset som du gjorde Ul och dom upptäckte att det "kunde" saknas njurar?
    Vi ska få en liten pojke
  • Jennass

    okej... jaha, men vaffan man vill väl ändå att dom ska titta efter EN gång extra, dom ser ju ingenting genom telefonen. jag hade nog velat haft flera utlåtanden, eller ETT extra iaf som jag litade på, där dom kunde säga säkert vad som var "problemet"..
    Ring runt idag och kolla om du kan ordna någon tid!

    Tack :) Jag är i vecka 30 nu.. tiden sniglar sig fram!


    Vi ska få en liten pojke
  • Jennass
    Harling1985 skrev 2008-07-02 13:12:10 följande:
    Jag ska försöka få tag på någon, men jag börjar stört grina så fort jag pratar med någon.. Men jag vill ha ett riktigt svar innan jag kan bestäma vilken dag mitt barn inte ska få leva längre...Å drygt tio veckor kvar då.. Mysigt...
    Ja men jag tror att de du pratar med har stor förståelse för att du är knäckt och gråter! Jag känner verkligen med dig! kan inte föreställa mig hur du känner! ingen ska behöva gå igenom sånna här jobbiga saker!
    Jag HOPPAS verkligen att du får tag i någon som kan ge dig ett säkrare svar! Men jag håller tummarna för att den första läkaren har fel!
    Kramar
    Vi ska få en liten pojke
  • Jennass

    Hej!
    Hur går det här? var du iväg till något sjukhus?
    Hoppas det har gått bra! Kramar!


    Vi ska få en liten pojke
  • Jennass

    Harling:

    Fy vad hemskt! jag lider med er! verkligen! men skönt ändå mitt i allt det onda att ni har fått svar på era frågor! nu går ni inte i ovisshet längre utan vet och kan bestämma er för ett beslut utifrån det! massa kamar


Svar på tråden Hur ska jag klara av....