Inlägg från: Hallonröd |Visa alla inlägg
  • Hallonröd

    Kan bulldegen jäsa för länge?

    När jag bakar tar det lite tid också och degar kan bli ståendes lite "för länge"...men har inte märkt att det blir något fel...bullarna blir som vanligt Räcka ut tungan


    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
  • Hallonröd
    Sniglar och Krut skrev 2008-07-06 16:44:05 följande:
    Tack för tipset, det får jag testa nästa gång. Nu är det färdigbakat och alla bullar blev jättebra.
    Får man smaka...?.....*sugen*....
    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
  • Hallonröd
    Sniglar och Krut skrev 2008-07-06 19:41:58 följande:
    Absolut!Har varit hem till svärmor med en påse och fikat, dom var väääldigt goda.Har 100 till så du får så gärna smaka.
    Flört
    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
  • Hallonröd
    novaliam skrev 2008-07-06 19:55:31 följande:
     Men om man gör som "Sniglar och Krut" skrev o tar kall degvätska kan man t.o.m baka ut degen till bullar och låta dem stå ett par timmar och jäsa och sedan grädda dem som vanligt.
    Det var Kärnhuset som skrev det Flört
    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
Svar på tråden Kan bulldegen jäsa för länge?