• lati

    hur skall man berätta för sina föräldrar/Svärföräldrar...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-20 22:55
    Jag menar som en rolig lite minne...Har nån några roliga förslag, detta är vårt första...hihi

  • Svar på tråden hur skall man berätta för sina föräldrar/Svärföräldrar...
  • MinEmPsi

    Mina svärföräldar berättade min sambo så jag var aldrig med. men däremot mina färldrar ville jag göra någonting roligt!

    Hade pratat med min mama några dagar innan jag visste jag skulle överaska henne..sa till henne att jag hade en liten överasskning till henne (..hon trodde hon skulle få något fin smycke eller shcmpo!)

    Sen vul bilden på emma i vecka 7 slod jag in och sen gick jag över till mamma! Hon öppnade och fick en jätte överasskning! Tycket det var kul sätt!

    Min pappa så hade jag tryck en tröja till min lillebror som var 2år -"morbror 5maj-2008". Kom hem till pappa. tod in min lillebror i hans rum och bytte tröja sen lossades jag som ingenting! Efter 1timme hörde jag ett "vvaaa" i köket och sen kom han ut med ett leende!

  • namera

    Vad ni än gör, tänk först över om den som ska få reda på den roliga nyheten har svagt hjärta eller något dylikt. Reaktionen kan nämligen bli såhär:





    :)

  • namera

    Det är lite roligt att kolla runt på youtube och se hur blivande föräldrar väljer att överraska släktingar och vänner med nyheten. Om inte annat är det ibland hysteriskt roligt (som i länken jag postade ovan).

  • AnnaLilja

    www.Lenak.nu
    En sida som som säljer smycken. Dom har superfina "syskonhalsband som det står Storasyster/Lillebror på. Bra priser också. Om man redan har barn alltså.
    Vi köpte våran barnvagn till dottern redan i v 7 eftersom min kompis sålde sin. i vecka åtta bjöd vi hem sambons föräldrar på fika. Efter ett tag drog min sambo ut barnvagnen dit dom satt och undrade om dom trodde att den skulle duga. Dom såg väldigt förvånade ut ett tag innan dom fattade. Skoj!

  • beccs

    Superkul tråd! Jag ska berätta för min mamma imorrn, är sjukt nervös och vet inte riktigt hur jag ska berätta, men nu har man ju fått lite ideér...

    Gick in o kolla på youtube, helt klockrena reaktioner!! Hahaha!

Svar på tråden hur skall man berätta för sina föräldrar/Svärföräldrar...