Inlägg från: Dagdröm |Visa alla inlägg
  • Dagdröm

    Första barnet i slutet av mars 09

    Hej! Jag väntar också mitt första barn i slutet av mars, BF 27/3. Jag är bara i vecka 4+5 än så länge. Har haft en kämpig resa hit med två jobbiga mf och totalt 1,5 års kämpande, så nu hoppas vi verkligen att denna mini vill stanna 8 månader till!

  • Dagdröm

    Pusspillan87: Grattis! Jag har också inskrivning 2 september och BF 27/3, nästan exakt samma! Hihi...

  • Dagdröm

    Jag mår bra. Har varit gravid två ggr tidigare (slutade i MA och MF) och har aldrig känt speciellt mycket, så jag tror att jag är ganska tålig för hormonerna så jag inte får så mycket syptom.

    Men det här gången känns det faktiskt mer, just nu är jag illamående och det tog 1 timme att äta en tallrik yoghurt och ändå fick jag kväljningar så jag nästan spydde 4 ggr. Konstigt, jag har aldrig varit illamående förut. Eller lite första graviditeten, men det var mycket senare. Jag tycker att det är lite tidigt att känna massa symptom än! Om du har tur så är du som jag brukar vara och slipper massa illamående och grejer. Jag hoppas att detta bara är tillfälligt för mig.

    Annat som kommer och går är typ HUNGRIG, kissnödig, trött och virrig =)

  • Dagdröm

    Hihi... Hoppas att du slipper illamåendet så tidigt, så att du kan få en riktigt skön semester! Skönt att ha semstern kvar, själv börjar man jobba idag efter en månads ledighet - seeeeeeeeeegt!!

  • Dagdröm

    Amazonas: Jag sa ju att det inte var så kul =) Hoppas att det känns bättre snart. Mitt illamående har gått över nu =D Kanske är det bara en morgon/förmiddag/tidig-eftermiddags-grej, för det var likadant igår också.

  • Dagdröm

    Poppit: Nä, varför är du där och pillar? Man är ju lite känslig i slemhinnorna vid graviditet, det kan säkert vara det flytningen beror på, hoppas det i alla fall =)

  • Dagdröm

    Håller tummarna här oxå Poppit!

    Jag är också väldigt dålig i magen. För det mesta helt förstoppad, skitjobbigt. Men sedan är det tydligen jättenormalt att man blir lös efter att man har varit hård, förstoppningsdiarre heter det tydligen. Lärde mig det i förrgår av en sjuksköterska. Det har jag också råkat ut för =)

    Samma sjuksköterska sa till mig att det inte är någon fara alls om man inte lyckas äta något på en hel dag. Bebisen tar all den näring den behöver i alla fall, det är bara du som blir lidande. Däremot är det jätteviktigt att man dricker, speciellt när det är så varmt. Man kan dricka vad som helst som man är sugen på, helst med massa socker, för då får man lite energi i alla fall.
    Jag sa att jag var jättesugen på citronläsk, då sa hon "BRA!! Drick massa sånt!!" Lite konstigt att höra från en person som annars är väldig mån om att man ska äta bra och så att man dels inte behöver äta något om det inte funkar, och dels att man ska dricka läsk!! Hehe...

    Håller tummarna hårt, hårt Poppit!

Svar på tråden Första barnet i slutet av mars 09