• Ami755

    Malmö tjejer med Bf i oktober

    Hej-undrar om jag missat någon tråd med tjejer från Malmö regionen som ska ha i oktober??
    Hade varit kul och pratas vid. Jag har själv en son på snart 4 år, bor på Rosengård(snart Tygelsjö)och snart går jag på havandeskapspenning(19e augusti).
    Hör av er. Ami

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-28 09:41
    Har lagt upp en ny tråd. samma rubrik men del 2

  • Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober
  • Ami755

    Wow kan det vara bara vi tre i en så stor stad som hittat FL ..

    Nä de har väl många andra trådar de hänger i . Hur mår ni? Jag har idag börjat på min havandeskapspenning, ska försöka vila, vila.Har mycket svåra smärtor emellanåt pga fogarna. Annars tycker jag nog att jag mår helt ok, bra graviditet-men humöret kan svänga emellanåt .
    Kikar in hos er sen. Kram Ami

  • Ami755

    Jag känner inte jag fått någon bra kontakt med min bm.Hon är alltid trevlig och så men kändes bättre förra gången med sonen.
    För sent att byta nu och jag går på cura, tror där bara finns 2.
    Nu ser jag framemot ul den 2a september! Men känns långt dit .

    Hur ska ni föda?Jag födde vaginalt förra gången och det var helt ok, men denna gången är man mer medveten om vad som kan hända.Jag läste inte ens på om kejsarsnitt..

    Kram på er!

  • Ami755

    Ja Umas, glömde svara. Där är finare nu än för 4 år sedan!Slipper kanske gå i den långa korridoren för att duscha!Vilken lyx dusch på rummet

  • Ami755
    ananda74 skrev 2008-08-21 11:09:58 följande:
    Vad menar du med vad som kan hända? du menar komplikationer, syrebrist för barnet etc? det är jag svinorolig för. att nåt ska gå fel så barnet blir skadat.....usch. lite nojjig.
    ja precis..blir lite nojjig och sa till mannen idag hans främsta uppgift var att hålla koll på hjärtljudet på bebben .
    men det går säkert bra när man väl är där.jag e´oxå nyfiken på hur det ser ut nu-vill gärna ha info om ni har när man kan gå dit .

    ja vi kollade kön mest för det praktiska, vi har svårt för att komma överens om namn.tar några månader
  • Ami755

    Pojke-igen . Har bf 18 oktober hoppas han håller tiden, storebror kom exakt på dan! Men den turen har man kanske bara en gång

  • Ami755
    Höstmirakel skrev 2008-08-21 13:11:21 följande:
    Buhu, min bebis har hoppat ned ett snäpp på tillväxtkurvan. Har tack och lov ett ul bokat till måndag på Cura. (Jag har gått hos BM i Blekinge tills idag.) BM sade att jag ska gå hem och vila tills måndag så nu har jag sjukat mig från jobbet och är hemma och åååå har så svårt att vara stilla. Vi ska få en flicka förresten. Tydligen en liten en...
    Min bebbe låg med huvudet vid revbenen förra gången- fick då sf 30.BM sa nästa gång kan han ha flyttat sig så sf kan bli mindre. Tycker inte du ska oroa dig- alla bebisar e´ju så olika .

    Ska du oxå gå på Cura i fortsättningen(hos BM)?Där går jag dennna gång.Avis längtar till ul..
  • Ami755

    Go´kväll.Jag har svårt för att gå o lägga mig idag.Somnade med min son och sov 2 timmar i eftermiddags..+att bebben har fått för sig att altid vara vaken nu vid denna tid.

    Kul väder vi haft idag , jag har verkligen kännt mig nere och trött idag-usch.Hoppas på lite uppehåll imorgon, hade tänkt åka karuseller och äta mjukglass i Folkets Park imorgon..

    Eller så får det bli fixa fler garderober..Fixade mitt pysselskåp idag, ordning o reda varje dag helst men vi är så lata..Min man han satte sig i soffan när han kom hem och lyfte sig bara när jag bad omett glas vatten.Men vi har ju alla våra dagar .Natti natti, får väl ta mig i kragen, ska skriva en lista till Simeons kalas-älskar listor!

  • Ami755

    Nä har inte varit på loppisen.Tänkte stå där med sonen men han har så svårt för att skilja sig ifrån sina saker .
    Ja det var mysigt på FP igår, hade tur med vädret.Men ingen mjukglass blev det.smakade sonens inte så god, får väl ta en utan strössel idag på IKEA!
    Ha det så kul på UL idag,, bara en timme kvar!
    Kram Ami

  • Ami755

    Ananda-skickar oxå positiva tankar till dig!Du ska se att allt ordnar sig!

    Jag har fått tid hos bm nu på onsdag, skulle egentligen inte dit förrän 15 sept.Men min svamp i underlivet har ännu en gång dykt upp.Är så trött på den nu..Så det blir ännu en gång man får höra hjärtat och väga/mäta.Det är iallafall kul!

    Höstmirakel: grattis till tjejen!

    Jag fick ätit mjukglass idag-så gott!Min son och man har redan gått och lagt sig och nu känner jag för att göra något!! Vad orkar man halv tio på kvällen?Kanske ska göra lite inbjudningar eller vanliga kort.Är ju en pysselfia .
    Kram på er.Ami

Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober