• Ami755

    Malmö tjejer med Bf i oktober

    Hej-undrar om jag missat någon tråd med tjejer från Malmö regionen som ska ha i oktober??
    Hade varit kul och pratas vid. Jag har själv en son på snart 4 år, bor på Rosengård(snart Tygelsjö)och snart går jag på havandeskapspenning(19e augusti).
    Hör av er. Ami

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-28 09:41
    Har lagt upp en ny tråd. samma rubrik men del 2

  • Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober
  • Ami755

    6-7 min, snart åker jag in varit regelbundna en timme nu- känns bra men nervöst!

  • Höstmirakel

    God morgon tjejer.....
    hjälp - här har Miranda utvecklat hemsk magknip de senaste dagarna. Jag har försökt att tänka på annat och inte måla f*n på väggen men hon har skrikit sååå mycket. Det är väl bara att inse att det inte är något övergående. Igårkväll och inatt var det hemskt...hon skriker sig röd i ansiktet och spänner lilla kroppen i en båge...stackars liten Hoppas hoppas det blir bättre idag! Hon är tyst för tillfället iaf

    Min mammas kollega tyckte att jag skulle vänta med Babybjörn tills Miranda var åtminstone en månad gammal så nacken var tillräckligt stabil.

    Hoppas det blir barnafödande idag!

    Kram

  • Ralleröj

    oj stackars lilla miranda. Har ni fått tips om Minifom droppar? finns på apoteket, jättebra mot magknip. Synd att du inte han få låna boken om bebismassage av ami innan hon åkte in, men du kan säker googla lite.

    Idag ska jag till bm, trodde ju att jag skulle slippa se henne igen på ett tag men men. Hur är det med dig Soifie? du som haft så mycket sammandragningar borde ju komma igång snart du också... du har inte skrivit ännu så du kanske gör ami sälskap
    kramkram

  • Rallarros

    Nää.. Inget Ami sällskap här inte.. Som vanligt här med sammandragningar, har klockat de för skojs skull 2 kvällar i rad, kommer jätteregelbundet med exakt 7 min mellanrum och sitter i mellan 1 och 1,5 minut.. Men vad gör det för mina gör ju inte ont!!!! Och inget slem och inget bloooood....... Jaja, vad är väl en bebis på slottet?

    Ingen dopklänning här inte men väl en varm och praktisk i ylle

    Stackars lilla miranda Therese Jag såg att det fanns kolikmassage här: www.minbebis.com/spadbarnsmassage.html. Hoppas att det ger med sig..
    Då blir du fin i håret tills imorn och jag med förhoppningsvis för jag ska också till frissan idag och till barnmorskan KUL!

    Jag blir galen av alla som ringer och undrar om jag föder!!!! Fyfan! Om jag slapp det skulle jag egentligen inte tycka att det var så jobbigt att vänta tror jag för det är ju ngt supermysigt man väntar på och ut kommer hon nog tillslut..

    Lycka till hos barnmorskan idag Camilla och HEJA AMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kramar

  • Habibi77

    Har ami fått du åååå vad skoj Jag vill också!!! Alla frågar hela tiden har han kommit har han kommit????? Jag vill kunna säga JA NU HAR HAN KOMMIT!!!!

  • Ralleröj

    Tror du verkligen det Sofie, jag hoppas och hoppas men... njae, jag tror en del på dina fuskvärkar hehe.

    Mitt magmått var hela 41 cm nu om hon tryckte ordentligt var det 40 sa hon, för hon såg min min när hon sa 41 först

    jag vet inte vad jag ska göra för att få igång det.... hallonteet funkar uppenbarligen inte för mig... bm sa att vi skulle ha mycket sex men fan... tror inte jag fixar det nu haha hon sa att om tappen mjuknat skulle sex definitivt funka!! okej... kanske ska ringa hem Erik.. hehe

    lycka till alla som ska till frissan och mvc och GRATTIS AMI!!!!!!!!!!

  • Ralleröj

    hej alla vackra! hur har ni haft det idag? therese och sofie är fina i håret förstår jag

    jag skulle ha gått på föräldraföreningsmöte på dagis idag men jag fixar inte det, det trycker för mycket och jag mår så himla illa. Jag har tagit på mig att vara kassör hehe, tycker det är kul med kvitton och sånt så det passar väl ganska bra.

    Kul med fika i morgon!!
    kram

Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober