• Therese73

    Vi som fått syskon till våra änglar del 5

    Eftersom del 4 stängts ner så öppnar jag nu del 5 av denna tråd.

    Här kommer en fortsättning på vi som fått syskon till våra älskade änglar där vi kan fortsätta att skriva.

    Här pratar vi bla om:
    Hur det känns?
    Hur vi mår?
    Hur går våra tankar?
    Barnprat mm.

  • Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 5
  • Didden

    Hej på er!

    magganhm: Såklart, välkommen in till mig!

    fruW: 22 familjer var och kollade på huset, mycket bra med tanke på skitvädret som var just under den timmen! Är visning ikväll igen, det är verkligen spännande, får lite ont i magen faktiskt...

    humma: Usch så tragiskt och hemskt!

    Schäfer: Jösses vilket sovpass!!! Hur gör man?? Min lille har inte förstått att man kan sova längre på nätterna!

    MM: Usch vad läskigt med andningsstopp! Så gjorde vår äldste son när han var några veckor. Han låg i soffan och sov och när vi kikade till honom så var han blå och hade slutat andas! Slet upp honom och då började han andas igen. Vi fick ligga inne för observation på sjukhuset under ett par nätter. Läkaren trodde att han satt i halsen, men jag vet inte om det stämmer för vi hörde ju inte honom kräkas eller något.

    Varit på BVC idag. Dante år 8 veckor på onsdag och väger nu 5,7 kilo och är 57,8 cm lång!
    Duktig kille!!

    Kram

  • Ponea
    Milda maränger: Fy vad läskigt! Jag köpte ett andnningslarm på blocket.se som bara var använt i 6 månader, mycket billigare än att köpa nytt.
    Så tryggt att ha när man är orolig eller om bebisen är förkyld.

    humma: Fy så tragiskt! Vilken mardröm!
    fru W: Vilken sötnos ni har! Så gulliga syskonkort! *Blir sugen på att skaffa fler barn* FlörtIssaPissa: Försår att det är ett svårt beslut att ta bort hunden. *kram*

    Mono: Vilken pucko-tant!!!! Jag hade gett henne en rak höger!
  • Didden

    Glömde...

    Mono: Det var bland det värsta jag hört! Hemska människa, så gör man inte!

  • Toka2

    Jag satt och njöt av min lugna förmiddag. Skulle ner till Alvin med hans mellanmål. Då har han bajsat i blöjan, dragit av ena byxbenet, lossat blöjtejpen på ena sidan, och börjat gräva.. Bajs på golvet, hela händerna fulla, bajs på kläderna. Bajs i håret, i ansiktet, i munnen. Jaja, tur i oturen att ungen bara kladdade på trägolvet och inte i den vita tygsoffan Nu har han badat!

    Så fort det var avklarat vaknade Rasmus, dags för blöjbyte. Upptäcker på skötbädden att han är helt blöt. Blöjan har blivit överfull på nolltid, så det har runnit över hejsan. Bodyn var blöt upp på ryggen/axlarna, och byxorna var genomvåta. Enda anledningen till att jag inte märkte det direkt var att jag hade långärmat på mig, annars hade jag känt direkt när jag bar honom till tvättstugan för att byta. Tur i oturen - eftersom maken gav mig ett badlakan (!!) istället för en dregeltrasa (det jag bad om) så låg Rasmus på frotté som sög upp det mesta kisset. Annars har jag oftast bara en liten trasa för att fånga upp spilld och kräkt mjölk, det brukar liksom räcka. Men nu klarade bäddmadrassen sig iaf. Fast jag fick byta sängkläder. Och bada Rasmus


    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Mammanseko
    MildaMaränger skrev 2008-08-18 09:41:54 följande:
    God morgonHar haft en tuff natt här hemma. Vaknade av att lillan tjippade efter luft, jag slänger upp henne på axeln och börjar andas igen. En stund senare rapar hon och en timme senare kommer det upp tjockare vitt slem. Kanske var saliv blandat med mjölk? Sen dess har allt vart lungt men jag kan inte sluta oroa mig. Ringde barnakuten och fick sitta i telefonkö i en och en halv timme. De sa att jag var välkommen in om jag ville, men de var helt upp till mig. Det kunde såklart inte säga vad det var, men troligtvis satte hon i halsen. Tänk om jag inte hade vaknat. Är det någon som har vart med om liknande som kan lugna mig lite?
    Fy vad läskigt! Vilken tur att det gick bra! Kram

    FruWasberg: Får jag komma in på din sida?
    Mamma till Albin och Alva
  • fruWasberg
    Didden: 22 familjer!! Det var väl bra uppslutning..?! Förstår att det känns pirrigt. Håller tummarna att lika många kommer ikväll!

    Toka: *visslar* så roligt med barn ibland... IssaPissa: Såklart du får..välkommen in! Ponea:
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • Toka2

    fruWasberg: Jag väljer att se det positiva i situationen; både soffan och bäddmadrassen överlevde

    Nu sitter Rasmus i sin Bumbo och jollrar och försöker svälja sina nävar. Jag saknar tid till att sortera igenom våra kort så att jag kan uppdatera mitt Fotogalleri. Kanske jag hinner nästa år ?


    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • novaevelina

    Hej "nya" tråden!

    Jag har saknat er, nu när jag sitter och läser så förstår jag inte att jag varit inne här tidigare! Jag har haft fullt upp första 3 månader med Liam. Han kom helt oväntat fyra dagar innan planerat snitt och även denna gång gick det inte alls som planerat, blev akutsnitt.. Iallafall mår han och jag bra nu

    Men jag undrar en sak, och vart är bättre att vända sig än till andra ängla föräldrar?! Ni som fick barn men av inte samma kön son er ängel, har det varit tufft för er? Det har kommit som smygandes över mig nu, att jag hade gått och väntat på en dotter men fick Liam. Misstolka mig inte, jag älskar honom. Och jag är lycklig över mitt friska barn, vad mer kan man önska? men på nått sätt så gör det ont att det inte var en dotter, en Nova kanske.. Kan det vara så att jag har så mycket sorg kvar?

    Jag hoppas ni alla mår bra härinne, nu ska jag läsa mer om er! Kram evelina

  • Therese73
    Nova Evelina: Vi fick reda på i graviditeten att vi väntade en tjej och jag vet att det kändes som om det hälldes en hink kall vatten över mig... Sambon såg hur jag stelnade till och frågade efter UL om jag var besviken.. Och jag fick fundera på vad det egentligen var jag kände och det var nog så att jag hade trott hela tiden fram tills dess att det var Jonathan som låg i min mage. Och sen få veta att det var en tjej kändes lite omtumlande men efter det var det lättare att hålla i sär de bägge graviditeterna.

    Nu när Moa är här tycker jag nog att det är lite skönt att det vart en tjej, jag har lite svårt med småkillar som jag nu ser är i Jonathans ålder, och och det blir två helt olika barn jag är mamma till...

    Hoppas du fattar vad jag menar???!?!?
Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 5