• mollaMalina

    Lite tankar bara!

    Hej! Vi fick avsluta en graviditet i februari i år, vår lilla Lea hade acrani/anencefali.
    efter första mensen var vi gravida igen, och är nu i 20:e veckan. Vi har haft väldigt många kontroller och har fått komma intill så fort vi velat och känt oro.
    MEN, ett stort MEN! Att bli gravid så snabbt igen är ingenting jag rekomenderar. Även att vi är överlyckliga över den nya bebisen kan jag ibland känna att jag inte hann sörja klart. Oron hann inte stilla sig och jag har varit helt utom mig och inte kunnat slappna av alls.

    Känn efter ordentligt. så att du kan njuta till fulla av din kommande graviditet, det förtjänar du!

    Många kramar

  • mollaMalina
    Bea83 skrev 2008-08-19 19:41:32 följande:
    Svar på #3Vad skönt att höra att det kommer bli många kontroller och så. Men en fråga, är/var du mycket orolig. Känner mest oro över att vara/bli gravid igen och att det ska gå fel igen. Självklart så är man nere från och till och tänker på allt elände. Men det känns som jag är redo för liten bebis som också får en att gå vidare?!Även fast man går vidare så glömmer man aldrig....Hoppas att mina tankar är vetiga =) Så svårt att veta i allt elände.Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Och lycka till med din bebis =)Kram kram
    Jag måste säga att jag var / är hemskt orolig denna graviditeten. MEN däremot tror jag att det kommer du vara hur länge du än väntar. Orolig kommer du alltid vara i en kommande graviditet!
    Känner du dig redo, så är du nog det! Och dina tankar är vetiga, inga frågor eller tankar inom detta är konstiga!

    Lycka till!
Svar på tråden Lite tankar bara!