• Dopup

    Hur länge ska ni vara lediga?

    Hej alla!

    Vi har tänkt dela på föräldraledigheten, eller rättare sagt inte föra över några dagar mellan oss. Så går tankarna nu i alla fall och ser därmed fram emot ett antal månaders ledighet med början i mars/april 06.

    Hur tar/tänker ni ta ut er pappaledighet? Allt på en gång eller sprida ut den med t.ex. någon dag i veckan?

  • Svar på tråden Hur länge ska ni vara lediga?
  • Dopup

    Även jag jobbar skift och får ett par extra dagar ledigt per månad. Dock vill jag vara hemma en längre period för att prova på det "riktiga livet" och verkligen komma mitt barn nära. Blir nog lite svårt med lite strödagar då och då för att få känna på det riktiga "pappalivet"

    Det är vad jag vill nu i alla fall, får se hur det känns när det är dags

  • Dopup

    Det låter ju toppen att kunna vara hemma tillsammans under en så lång period, vi ska försöka vara det också med kombination av föräldraledighet och semester.

  • Dopup

    Kul att ni är så många som svarat på inlägget. Vi står fortfarande fast vid att vi inte ska ge varandra en dag, det är ju så från start om jag fattat rätt att man får hälften var och man sen får ge varandra dagar. Det är just det vi inte tänker göra :)

    En föreläsare som vad på FK visade en uträkning där mannen hade runt 23' och kvinnan 17' i lön. Om mannen skulle vara hemma förlorade man 500 kr i måndaden. Han undrade om det inte var värt det... och svaret på den frågan är ju riktigt enkelt: Yesss!

Svar på tråden Hur länge ska ni vara lediga?