Inlägg från: Gullobert |Visa alla inlägg
  • Gullobert

    Juli - September 2005 Gbg med omnejd snackar 3 mån till

    Hej

    Jag följer gärna med ut och äter den 25:e eller annan dag.

    Trött idag, både mentalt och i kroppen. Förgyller just nu eftermiddagen med härlig sommarkänsla från "Vi på Saltkråkan"

  • Gullobert

    frejsan: Vi har varit nöjda med att jobba heltid båda två så länge ingen får extramycket på jobbet eller att någon blir sjuk. Så fort det händer blir det lite körigare, men det är väl oundvikligt Ser dock fram emot ett något luftigare schema när tvåan börjar förskolan. Men det är ju ett tag kvar, först ska jag ju vara mammaledig Förstår att det kostar mer tid att bo där ni bor. Men det passar er väl ändå bra?

  • Gullobert

    gbg: Jag tycker att vi bestämmer en annan dag när fler kan. Eler vad tycker du?

    frejsan: Kan tänka mig att det är underbart att bo där ni bor! Men oj vad jobbigt med rivningsomdömet Visste ni om att det var så mycket att göra när ni köpte? Jag mår bra, tackar som frågar Fast lite tungt börjar det väl bli

  • Gullobert

    Hej!

    Härlig eftermiddag i solen på lekplatsen Elsa och Alfred lekte som tokar Det tog inte många minuter för fjärten att somna idag...

    Skumpis: Vad härligt att höra att du sover bra numera! Det är du/ni väl värda efter allt hårsnuttande! Det jag fruktar mest inför nästa barn är sömnbristen Har ingen lust att gå omkring som en zombie igen. Trösterikt att hör att det kan funka! Jag är beräknad till 8 november.

    frejsan: Det låter ju onekligen lite jobbigt med huset. Men vad härligt att du har en positiv attityd till det och visst kommer det bli bra i slutändan! Glömde svara angående dagistider. Vi jobbar lite omlott, men eftersom jag oftast inte har så sena eftermiddagar så blir den senaste dagen 16.30. Två dagar kan jag hämta kl. 15, så det känns helt ok.

    billan: Trevlig resa och hoppas S kryar på sig.

  • Gullobert

    Hej

    Sitter här och kollar Pippi med förkyld och hängig dotter. A är på grabbhelg och vi är bjudna på kalas kl. 15. Vuxenkalas alltså. Nu funderar jag på om E orkar det...fast annars kan dagen bli väldigt lång.

    Vårblomma: Hoppas kalaset blev en succé! Vad snäll du är som fixar och donar så!

    I natt hade jag förvärkar för första gången i mitt liv. Jag tror att det var det iallafall. De gjorde rätt ont, faktiskt

  • Gullobert

    Håller med om att livet är bra trots förkylningar och förvärkar! Tänker ofta på hur bra vi har det i familjen och är väldigt tacksam för det

    Det verkar bli ännu en solig söndag, men E är faktiskt rätt förkyld så vi får nog ta det lite lugnt.

    frejsan: A var hemma natten till lördag så från det perspektivet var det lugnt I natt har jag inte känt något. Men visst låg jag och började fundera på hur vi egentligen skulle ha löst det om det varit dags. Så igår fick jag pratat med vissa personer om att de får hålla sig beredda... Fast jag tänker nog köra på Skumpis plan: att hinna lämna på dagis på morgonen och sedan åka in och föda Vet ju att hon själv inte riktigt fick det att klaffa så det kanske går för oss?

  • Gullobert

    Morrn!

    Här vabbas det idag. E är väl inte jättesjuk, men har varit väldigt hängig med lite feber under helgen. Jag kan inte bedöma om hon skulle orka förskolan. Någon gång när vi har varit i valet och kvalet och i slutändan valt dagis har det gått bra, men man själv har oroat sig järnet hela dagen Inte värt det, alltså

    Billan: Ha en bra dag på jobbet! Så nära till bebis är det nog inte :-

    gbg: Skönt att höra att du trivs med föräldraledigheten trots alla vedermödor för er del. Såg du några speciellt roliga författare eller gjorde några fynd på mässan?

  • Gullobert

    Tweedy: Tack för erbjudandet om passning Känns skönt E säger inte nej till lite Alfredlek

  • Gullobert

    Hej!

    Blev det bokat något igår? För min del var det nästan bra att Tara var fullt eftersom jag ska dit på fredag

    Är med på vad som helst, även om jag är skeptisk mot Silvis efter att ha besökt deras supersnuskiga toalett efter en helt ok måltid.

    Tweedy: Kan du ta detta tunga ansvar på dina axlar? Jag får det till 7 pers nu, så vi bör nog ringa och boka. Välj något från din eminenta lista bara!

Svar på tråden Juli - September 2005 Gbg med omnejd snackar 3 mån till