Inlägg från: lillamilla75 |Visa alla inlägg
  • lillamilla75

    Förlossningsberättelser för oss i "Syskon i oktober-tråden"

    nu lägger jag tråden i mina favoriter....

  • lillamilla75

    Vad roligt att läsa din berättelse Tirre, roligt kanske är fel ord men du förstår säkert vad jag menar. Åhhh, vad jag längtar nu efter min egen lill* bebbe...

  • lillamilla75
    Vad det är roligt att läsa era berättelser och OCG det är inget måste att skriva. Själv är jag rätt dålig att formulera mig i skrift men kommer nog göra ett försök när det väl är dags.
  • lillamilla75
    Trissan, tycker det är så spännande att läsa era berättelser... ge mig fler FLER ... själv kommer jag ju aldrig föda eller...
  • lillamilla75

    nu har jag äntligen läst din berättelse schohoo - jag längtar såååå efter min FÖRLOSSNING  men samtidigt inte ont AJ AJ


    BF+13
  • lillamilla75

    Ser att jag har åtmindstonde 2 berättelser att läsa men det får bli en annan gång.

    Kopierar in här vad jag skrev i en annan tråd, har dock inte läst igenom det själv än...

    Hade ju BF den 13/10 men inte blev det nån bebis då...

    Efter en överburenthetskontroll den 28/10 fick läkarn fram att bebisen vikt uppskattades till 3000g när den borde ligga på 3900g så det blev igångsättning dagen efter.

    Den 29/10 kom vi in till mölndals förlossning för en igångsättning och eftersom jag bara var öppen 1 cm så skulle vi börja med "ballongmetoden" vilket innebär att dom sätter in en ballon som dom fyller med vätska och som spänns utmed låret och tanken är att ballongen ska vidga ut, när/om ballongen trillar ut så är man öppen ca 3cm. Efter 10 timmar med ballongen (max tid) så får läkarn ta ut ballongen på mig genom att släppa ut lite vätska ur den pga att jag aldrig öppnades tillräckligt. Läkarn tyckte det skulle bli för sen för mig att ta hål på hinnan utan sa att vi fick gå ner till BB för att sova där under natten.
    Sova, visst i ca 3 timmar å sen bara ligga där å vänta inför nästa fas i igångsättningen...

    Vid kl. 10 på torsdagen den 30/10 var jag öppen 3-3,5 cm, då satte läkarn å BM en elektron på bebisens huvud å då tas det ju hål på hinnan samtidigt, efter 1 timme utan att värkarna sattes igång så fick jag värkstimulerande dropp.
    Droppet höjdes hela tiden under dagens lopp och jag fick bara ondare å ondare utan att nått igentligen hände. Vid 23-tiden på kvällen kom läkarn å jag överens om att när BM gjort undersökningen kl.00,30 och om inget mer hänt då (var öppen ca 4cm från lunchtid) så gör vi ett kejsarsnitt. Valet var att snittas eller att stänga av droppet å få en sovdos å fortsätta dagen efter, så då valde jag snitt.

    Så vid undersökningen 00,30 så hade inget mer hänt så det var dags för snitt, gissa om jag blev lättad Efter värkstim.dropp i 13,5 timme så orkade jag inte mer varken fysiskt eller psykiskt.
    Jag var ju som sagt bara öppen 4cm under hela dagen och hade fruktansvärt ont, provade först akupunktur, sen tog jag kvaddlar, efter det blev det lustgas och slutligen blev det EDA... Shit all den här värken utan nåt resultat, det var inte konstigt att jag blev psykiskt trött.

    kl.01,50 den 31/10 kom vår dotter, Elin, vägde 3930g och var 52cm så hon vägde som hon skulle alltså var viktuppskattning helt fel

Svar på tråden Förlossningsberättelser för oss i "Syskon i oktober-tråden"