????????Suvade makaroner????????
Hittade en tråd om stuvade makaroner...detta var nåt helt nytt för mig som bor i Finland.
Någon var snäll och länkade till ett recept åt mig, men nu undrar jag. I alla recept står det att man ska ha "gammaldags makaroner"??? vad är det, och måste man ha såna? Kan man inte göra med vanliga makaroner?
I våra affärer här finns iaf inte gammaldags makaroner... Bara vanliga, fullkorn, färgade, ekologiska och en del andra.
Så jag köpte helt vanliga..
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-23 09:37
Lyckades få rubriken fel också.
sTuvade ska det stå..
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-23 11:59
HJÄLP!!!
Ok, nu har de kokat i 25min, men det är fortfarande en massa mjölk kvar?? Ska det vara så? På bilderna så ser det ju ut som en krämig god massa, men dehär är ju bara "vattniga".. fortsätta koka eller???