Inlägg från: sessa 84 |Visa alla inlägg
  • sessa 84

    Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?

    Tiiah skrev 2008-10-11 15:18:17 följande:
    Härligt att höra att din kompis trivs bra! En del rynkar på näsan och tycker att vi är lite galna som flyttar från ett läge så nära stan till ut i "förorten" eller vad man ska kalla det, men jag tycker Partille är helt okej. Lite som Mölndal där jag är uppväxt, ganska lugnt...det finns ju värre ställen i Göteborg där jag absolut inte velat bo...Sessa 84: Runt furulund är det, furumossen tror jag området heter...skolor och förskolor ligger i närheten och dessutom en massa grönområden, perfekt för mig som gillar att gå promenader (nu med vagnen )
    jag tycker det är ett jättefint område, inte så långt från något men ändå lite avskillt från centrum,jätte mysigt att gå mot kåsjön, har promenerat på många vägar där,även åkt moppe när jag var i den åldern Skrattande det är väl därför jag känner mig hemma här i mölndal, det är väldigt lugna områden som det inte händer så mycket i. har aldrig sett partille som någon förort, mer om man åker mot utbyhållet isf. Mkt natur är det där iaf, och många fina vägar bort mot landvetter till oxå.
  • sessa 84

    jag tror mitt vatten gick precis, ska ringa till sjukan om 2timmar igen, bebis snart kanske tjoho Hemlis

  • sessa 84

    klart jag håller er uppdaterade,vi väntar ju på samma sak allihopSkrattande.
    det rinner här hela tiden, kan inte vara något annat,hoppas jag inte iaf, dom blev helt chockade att jag inte hade ringt innan eftersom det har runnit till och från hela dagen.men som sagt drar mig verkligen för att ringa i onödan. får se vad dom säger om 1 timma Glad

  • sessa 84

    jag trodde att jag skulle få vänta ett bra tag till, men det började med förvärkar sen i måndags och nu hoppas jag vattnet verkligen gick annars undrar jag ju vad man har vätska där nere som kan vara sååå mkt hehe, inga direkta värkar som har kommit igång iaf, känns mer som lätta förvärkar att magen blåser upp sig lite. får väl se när jag åker in hoppas är på G så att försvinnerSkrattande har varit lite väl tungt denna veckan.

  • sessa 84

    har varit inne nu och vattnet har gått så nu ska jag gå på kontroll fram till på måndag sen sätter dom igång mig. så nu måste jag vila rejält, uppdaterar er så fort det händer något här:)

  • sessa 84
    Tiiah skrev 2008-10-12 01:48:06 följande:
    sessa 84 skrev 2008-10-12 01:06:55 följande:Shit, vad roligt!!Och jag är verkligen tokavis på dig kan jag lova Lycka till!!!
    Det är dax för dig med snart Flört, känner fortfarande inga direkta värkar, men känner mig otroligt toanödig hela tiden men vågar inte sätta mig och trycka direkt den kanske kommer i toan då hehe. Fick en jätte bra BM på FL igår hoppas på att jag får en som är lika trevlig när det verkligen är dax.Glad
  • sessa 84
    Domoni skrev 2008-10-12 09:43:29 följande:
    Åhhhh, va roligt Sessa 84! Lycka till och se till att koncentrera dig på andningen när du väl kommer in till FL.
    ska försöka komma ihåg det , tappade ju nästan andan när vattnet gick hehe. Hur känns det för dig nu då?måste vara en underbar känsla nu när du har din bebis i famnen, hoppas allt har gått bra med ammning m.m.
  • sessa 84
    crocco skrev 2008-10-12 09:50:21 följande:
    Kul att höra att det verkligen var vattnet som gått!!
    jag trodde det inte först, var så orolig att jag skulle åka in och dom skulle säga att det var flytning men det var det som tur inteHemlis
    Tiiah skrev 2008-10-12 10:00:33 följande:
    sessa 84 skrev 2008-10-12 08:24:08 följande:Blir det Mölndal som du föder på?
    Japp, har fått så många bra vibbar ang mölndalssjukhus så där blir det, sen min sambo är uppväxt här i mölndal så han vill gärna att det ska födas här, det är närmast oxå Skrattande
  • sessa 84
    Domoni skrev 2008-10-12 10:14:56 följande:
    Sessa, Jag har kommit igång med amningen. Har fått en mycket fin dotter som sover bra osv. Hade en natt då hon hade ont i magen som vi inte sov mycket och jag fick lite panik. Annars så vill jag inget göra förrutom att hålla henne hos mig. Och när jag inte gör det så är jag såååå orolig. Har lite hormonsvängningar och sånt...gråter för inget t.ex. Men de säger att det är normalt.I natt sov hon ordentligt och då fick också in några extra timmar. Men som sagt, jag är inte helt i fas ännu. Fast att hålla i henne är HELT underbart. Men nu ska jag inte prata om sånt. Vi hann inte köpa ytteroverall...så nu måste mannen iväg till Nordstan idag och inhandla en...att man glömmer att köpa "the basics" är ju typiskt. Och jag kan ju inte gå någonstans nu (om inte annat så pga den jäkla oron...) så se till att köpa allt ni behöver innan även om folk säger åt en att vänta. Svårt att ta sig ut ur huset med bebisen i höst Göteborg utan ytteroverall....Sessa, allt kommer att gå jätte bra och om vad de än säger så känner du din kropp bäst så gå på känsla helt enkelt och säg till BM att vägleda dig och uppmuntra under förlossningen. Det hjälpte mig jätte mycket. Tänker på dig!Jag bor också vid Redbergsplatsen förresten så det hade varit trevligt med en promenad nästa vecka om någon är på.
    Gud va mysigt, längtar verkligen.Skönt att allt har gått bra.

    vi har köpt det mesta, men skulle det vara något vi glömt så har jag ju alltid min mamma som är helt överlycklig över att bli mormor som kan åka iväg och köpa.

    Ska försöka lyssna på BM jag är väldigt mkt att "jag kan själv", svårt att släppa när det väl gäller hehe, men jag är så rädd för att spricka så jag kommer nog lyssna väldigt mkt ändå Räcka ut tungan.

    jag hade gärna tagit en promenad, men tror inte jag har så mkt ork till det då, hehe. Men tar det gärna när man kommit på fötter igen.
  • sessa 84
    pattisza skrev 2008-10-12 14:48:20 följande:
    Var på IKEA bäckebol igår, de håller på att bygga om ganska rejält så det var verkligen ingen hit. Kan tipsa er om att inte åka dit.
    ja en kompis sa det förra veckan att det tydligen bara var en stor röra hon hittade ingenting pga kaoset. ikea i kållered är det lugnt på vardagar sen brukar det vara lugnt på helgerna efter ca 16 och sista lördagen varje månad har dom öppet till 20 och då är det helt dött mellan 18-20. Har arbetat där så därför vet jag, jobbigt när ALLA är där, så passa på när det är lugnt heheRäcka ut tungan
Svar på tråden Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?