• sessa 84

    Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?

    hej hej på er, har BF nu i oktober, tänkte jag får slänga in ett inlägg nu på morgonkvisten.
    Är ifrån Götet från grund och botten men är bosatt ett stenkasst över gränsen till mölndal, men det räknas väl det med Räcka ut tungan

    läste era inlägg sen ovan och känner mig precis likadan, tung ojojoj, orkar ju knappt gå upp för trapporna, men envis som jag är så ska jag klara allt själv, det är så att min sambo blir irriterad för att jag inte är still hehe.

    läste oxå ett inlägg som berörde mig väldigt mycket, började tom gråta. får lixom inte ur det ur huvudet nu, vaknar på nätterna och ligger vaken tills bebben rört på sig.

  • sessa 84
    Svar på #43
    bodde vid jungfru i ca 3,7 år och är nu bosatt i krokslätt. ja vissa dagar är värre än andra, idag verkar det som en lugn dag för min del Skrattande, fast vill ju inget hellre än att den ska komma ut helst igår haha.
  • sessa 84
    Orchide84 skrev 2008-10-05 11:45:08 följande:
    hallå på er, jag har också bf i oktober.. närmare bestämt 26 oktober.. vi får väl se när knodden väljer att titta ut.. har lite förvärkar ibland o sd, sen trycker bebisen väldigt mkt neråt just nu.. kanske håller på o fixerar sig... får se på tisdag då jag ska till bm.. :)Är ni färdiga med allt innan bebisen kommer?
    det kan du och din kille känna själva:) testa att ligga på rygg han tar sina händer vid äggstockarna med fingrarna mot dina tår, du tar ett djupt andetag och sen pustar ut då känner han huvudet och kan trycka lite granna, obs detta kan kännas en hel del, själv höll jag på att spy och då gjorde min BM det hehe
  • sessa 84

    jag har gått runt med en nojja hela graviditeten att inget ska köpas innan bebben är född, för det betyder otur, men nu dom senaste veckorna har jag inte kunnat hålla mig, har köpt vagn blöjor lite kläder täcke kudde skötbord m.m. hämtade en sån där blöjtunna gratis från pampers med fick lite grejer i den oxå Skrattande så jag är förberedd, vill att den ska komma NU .

  • sessa 84
    One Wish skrev 2008-10-05 22:32:50 följande:
    Förresten...är det nån av er som är med i Dilafor studien??
    hej hej:)

    ja jag är ju det som du redan vet.
    till mig sa dom att dom sätter igång hela grejen på min BF, skulle dom inte göra det på dig?
  • sessa 84
    Domoni skrev 2008-10-06 05:29:30 följande:
    Nu gick mitt vatten....
    grattis inte långt kvar nu då:), uppdatera oss gärna Hemlis
  • sessa 84
    One Wish skrev 2008-10-06 12:05:20 följande:
    sessa 84 skrev 2008-10-05 23:01:32 följande:Sätta igång hela grejjen?? förlossningen eller sprutorna? Jag har fått sprutor sedan 39+0 så jag började förra onsdagen.Ska till förlossningen nu kl 12,45 för ny spruta
    ja till mig sa dom att jag kommer börja med sprutorna en vecka innan BF och har jag inte fått innan dess så sätter dom igång mig på BF datumet, för att man inte ska behöva gå och vänta och hoppas, det va så dom förklarade för mig iaf.
  • sessa 84

    ville bara meddela er att mina värkar har börjatSkrattande, humöret är verkligen i botten nu när det gör så ont. Gråter

  • sessa 84
    sessa 84 skrev 2008-10-06 22:10:35 följande:
    ville bara meddela er att mina värkar har börjat, humöret är verkligen i botten nu när det gör så ont.
    detta blev ett falsktalarm Ledsen har så ont så att jag tror jag dör, men jag kom precis hem från sjukhuset och det är bara kraftiga förvärkar, ja då vet man ju att det blir 10ggr värre. hur är det med er andra?
  • sessa 84
    One Wish skrev 2008-10-06 22:33:15 följande:
    sessa 84 skrev 2008-10-06 18:33:22 följande:Är du säker på det?På informations papperet jag fick på första mötet står det såhär:"Du kommer att få göra en extra läkarundersökning och svara på frågor om din hälsa och eventuell medicinering och lämna blod- och urinprov.Om du inte blivit förlöst får du sedan besöka barnmorska dagligen från och med dagen efter beräknad förlossning och fram till dess du fött ditt barn, dock max 14 dagar. Varje gång kommer ditt blodtryck och puls registreras, liksom fostrets hjärtljud. Behandlingen består av injektioner som ges under huden.Om du efter en veckas behandling fortfarande är oförlöst kommer du att få lämna blod- och urinprov. Barnmorskan gör då också en bedömning av livmoderhalsen.Sedan upprepas samma mönster under ytterligare en vecka med dagliga besök och ytterligare ett veckobesök efter 14 dagars behandling. Om du då inte är förlöst efter 14 dagar kommer förlossningen sättas igång."Men jag började ju som sagt en vecka innan BF och inte på dagen efter BF som anges i infon. (Men det tror jag inte har nån betydelse.) Garantin är att man slipper gå över mer än två veckor istället för tre som annars gäller i Göteborg.
    Nu blev jag tveksam, men jag är 95% säker, ska ringa och fråga, kan ju alltid ha missuppfattat det hela.
Svar på tråden Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?