Inlägg från: Pasadena |Visa alla inlägg
  • Pasadena

    Vi som inte tar sömn för givet- babblet fortsätter

    Linda, kämpigt men kul ändå att få det nytt och fint

    Jag har lyckats få mjölkstockning, igen ! Trodde inte man kunde få det så här långt in i amningskarriären

  • Pasadena
    Buff och Plopp skrev 2008-10-11 20:20:10 följande:
    Usch va jobbigt med mjölkstockning. Håller ni på sluta/trappa ner på amningen nu, eller? Vet du pratade om det förut!Jag sitter med ett kålomslag innanför bh:n. Det ska visst hjälpa
    Nja, vet inte vad vi håller på med faktiskt...Det är väl dags att sluta antar jag men skorvan vill amma så det är svårt att neka henne när jag ine har några argument för att verkligen lägga ner det. Men det kanske är dags snart iom att jag börjar jobba snart också. Vet bara inte hur man ska göra..
  • Pasadena
    Trikarn skrev 2008-10-11 20:34:10 följande:
    Svar på #125jag vet...man åker på helspa och låter maken ta barnen...;-D
    Ge mig pengar så drar jag NU
  • Pasadena

    Linda förresten, hittade ni nån soffa?

    Gud så skönt det vore med spa, åhh..

  • Pasadena
    Buff och Plopp skrev 2008-10-11 21:47:57 följande:
    Nej ingen soffa idag... men vi tittade och hittade nån snygg sådär.. imorgon ska vi åka till andra affärer.Nu är vi osäkra, tyg eller skinn????Svårt, det kan vara snyggt med både.. Men jag röstar bort skinn eftersom detär så kallt att ligga på på vintern
  • Pasadena
    Hëllef skrev 2008-10-13 08:48:59 följande:
    Liknande situation här. Vi är fortfarande förkylda, hade magsjuka förra veckan, E är mammig som fan, min man jobbar på bank och har sjukt mycket att göra och min franskakurs börjar idag. Tror vi får ordna en gruppresa till det där spat Lyckades förresten sy en åkpåse förra veckan innan vi blev sjuka, kika in i mitt galleri
    SHit vad du är duktig på att sy!! *impad* Gillade verkligen molngardinen också !!

    Idag var det inte så mycket gråt vid lämning, puhh.. bara en liten plutläpp och lite smågråt men jag fick ändå en vink !
  • Pasadena

    Petrusse, är lillan fortfarande sjuk? V är jätteledsen och supermammig/pappig när hon är sjuk och man får bära på henne konstant.. Hoppas det blir bättre!

    Fyy vad sjukt att man bara har 2 vabdagar !!! Flytta hem igen till svedala igen säger jag

  • Pasadena

    Mamasnest
    fleecefodrade överdragsbyxor har jag nog aldrig sett. Vi har pop's överdrags/vind-byxor och jacka. Tycker de funkar bra men jag gillar inte knöppningen på jackan för den skaver in i hakan på skorv.

    petrusse,
    vinterskor köpte jag på nätet för halva priset mot i butik. Ett par kavat defender blev det! Köpte redan i augusti Annars kollar jag mycket på tradera, man kan få jättebilliga skor i nyskick!

  • Pasadena

    Förresten nån som har ett bra tips på BRA deodorant?? Jag tycker jag luktar svett oavsett deo och trots att jag duschar varje morgon. Blir så trött Har nog testat de flesta!

Svar på tråden Vi som inte tar sömn för givet- babblet fortsätter