Inlägg från: marmelade |Visa alla inlägg
  • marmelade

    Smärtsamma förvärkar som försvinner?

    Gick med förvärkar några timmar igår, de två sista var smärtsamma men sedan lade de av. Inatt har jag haft förvärkar ca var 10 minut hela natten och har lite mensvärk och ont i svanken, mår illa, känner mig sjuk. Har haft lite förvärkar och fick en för en timme sedan som gjorde så ont att jag bara ville skrika. Höll i sig i nästan 2 minuter. Sedan bara lite sammandragningar och kortare förvärkar igen. Pratade med fl igår som sa att det antagligen skulle sätta igång snart just pga av det enorma trycket neråt och eftersom jag hade haft de där smärtsamma förvärkarna. Men nu ber jag er omhjälp,hur länge kan man få sådana tillfälliga superonda förvärkar utan att det sätter igång???

  • Svar på tråden Smärtsamma förvärkar som försvinner?
  • marmelade

    Är i v 38+3. Det molar och trycker men väntar på att fler sådana jätteonda ska komma efter varandra så det verkligen är på g... Har gått på toa (nr2) mycket sista dagarna med, men så är det kanske ändå på slutet.

  • marmelade

    usch, det kändes inte vidare hoppfullt. Tog en dusch nu och molandet fortsatte. Har 1,5 v kvar till förlossning och kommer ärligt inte palla att gå såhär tills dess...

  • marmelade

    Får verkligen hoppas att det sätter fart inom de närmsta dagarna i vart fall. Har en tvååring och känner att jag knappt orkar med honom när jag har ont och är så trött... Får så fruktansvärt dåligt samvete...


    essamino skrev 2008-10-04 14:07:33 följande:
    precis så tänkte jag också. jag hade 3 veckor kvar och tänkte- är det här bara lätta förvärkar så kommer jag dö om jag ska ha så här i 3 veckor. men det kan ju hända nåt när som helst:)
  • marmelade

    Fick en sådan där jätteond värk igen nu. Bara skrek rätt ut.

  • marmelade

    Tack för svaret! Pratade med brorsans fru somläser till barnmorska ikväll och hon trodde också att det var på g inom de närmsta dygnet/dygnen i vart fall. Haft förvärkar nu ikväll var tioende minut ungefär, molande och ont i svanken (nästan hela tiden) men inte fler sådana där jätteonda värkar. Men kommer de igen så åker jag definitivt in för en kontroll i vart fall. Bättre att veta och bli hemskickad igen än att föda i hallen.


    essamino skrev 2008-10-04 17:41:47 följande:
    men då är det säkert på G..det skulle juvara konstigt om du ska ha så här i en vecka. Om det fortsätter så åk in till förlossningen, är det inget så får du ju säkert sömnpiller så att du kan sova..ifall att det skulle börja imorgon, som det var för mig.
  • marmelade

    Åh.... inte en enda värk under hela natten... Jätteskönt att få sova iofs. Hade en ond värk imorse sedan ingenting. Var säkert bara falsklarm... Jag som vill ha ut bebisen nu!!!!

  • marmelade

    Ja, jag vill inte gå en dag till... Men egentligen är det dags först på tisdag nästa vecka. Vad drygt att sitta klarvaken mitt i natten! Precis vad man känner för. När man vill föda barn. Idag har regnet öst ner här så vi passade på att färdknäppa. Får se om det ger resultat. Har haft lite sammandragningar men inga fler onda värkar... Men snaaaaart borde bebisen komma! KOM UUUUUUUUTTT!


    chokladmamma skrev 2008-10-05 15:13:34 följande:
    Visst är det skönt att kunna sova en natt men samtidigt skulle man ju vilja att det satte igång. Jag har varit vaken (uppe och suttit vid datorn) mellan 5 och 8 imorse...kunde inte sova. Men inte pga smärta utan bara för att jag var klarvaken...önskar så att det onda ska komma snart! Hoppas det kommer igång snart för dig nu!
  • marmelade

    Värkar var tionde minut nu. Mår lite illa när de kommer och gör lite ont. Hoppas det drar igång rejält snart!

  • marmelade

    Åh, hoppas... Haft lite onda förvärkar som jag vaknat av inatt men inte regelbundet... Idag är magen hård hela tiden, och när jag får sammandragningar gör det ont mellan benen (tappen) mensvärk och ont i ryggslutet. Hoppas de gör lite nytta i vart fall. Mår illa idag med... Tog emot att skicka gubben till jobbet idag eftersom det tar 40 min för honom att komma hem...


    essamino skrev 2008-10-05 22:50:44 följande:
    åh hoppas det är på riktigt nu då:) de brukar ju försvinna under dagen och komma tillbaka på kvällen:)
Svar på tråden Smärtsamma förvärkar som försvinner?