Inlägg från: anaxo |Visa alla inlägg
  • anaxo

    Det är nå allvarligt fel på osociala människor!

    melicia skrev 2017-06-03 15:38:18 följande:

    Men spelar roll man ska ej starta nya trådar det sa de på ett annat idiot forum man skulle söka först om det fanns tråd i befintligt ämne det gjorde jag iof men kolla ej datum


    Du har rätt melicia för MajaViva svarade så det är helt OK
    Jag har märkt att ju mer högervridet det blir i vårt samhälle desto mer osocialt blir det i Sverige
  • anaxo
    Deceree1 skrev 2017-06-03 15:57:13 följande:

    Det är inte alls onormalt att inte vara så osocial. En del människor föredrar att vara själva eller bara ha några få som man umgås med. Jag umgås inte med knappt några alls mer än min kille och möjligen nån kompis ibland och jag trivs med det. Jag har massor av intressen som gör att jag inte har tid med andra.

    Jag tycker nog tvärtom faktisk, att människor som bara träffas på fik och går i affärer och inte har några intressen är konstigt. Inget fel med det, alla gör ju som den vill och jag gör som jag vill.


    Det finns många sätt att vara social på så som du tar upp är helt rätt och upp till var och en, men att inte hälsa på medmänniskor att röka i busskuren att stanna utanför en port så det blir svårt att gå in eller ut att gå före i en kö att tränga sig före i trafiken att spela musik högt på stranden i parker osv den typen av social medmänsklighet har totalt havererat i takt med utbredningen av extremism. 
  • anaxo
    Scoops skrev 2017-06-04 03:26:09 följande:
    Min poäng var att vi inte tidigare har levt i så stora grupper som vi förväntas göra nu. Det trodde jag var underförstått..
    Kan även poängtera att i dag är det många osociala organisationer och även politiska partier som sprider hat mot olika grupper i samhället (se tex SD)

Svar på tråden Det är nå allvarligt fel på osociala människor!