• Eva S

    Är så himla rädd!!!

    Beklagar er förlust!

    Självklart är man orolig nästa graviditet. Det är en kamp varje dag. Tyvärr kan ju ingen garantera att det går bra. Vi förlorade vår dotter i PSD i magen i v40. Nästa graviditet var verkligen ett krig mellan känslorna. Eftersom vi inte hade någon specifik diagnos så visste vi inte vad vi skulle vara oroliga för. Men oroliga var vi. Kommentarerna om att allt var normalt bet inte på oss eftersom vi visste att det kunde sluta illa ändå. Men jag bet ihop. Jag bara SKULLE klara det här. Tvivel fanns men också ett intensiv känsla av att allt skulle gå bra. Vi blev lovade alla koller vi kunde tänkas men gjorde bara lite av dem. Jag hängde (och hänger fortfarande) här i änglarum på familjeliv. Det finns helt fantastiska människor här som har förståelse för ens känslor och verkligen kan stötta när det är som värst.

    Gör alla koller och tester du känner att du behöver. En förstående bm är jätteviktigt och det hoppas jag att ni har. Prata med andra i samma sits. Jag hoppas du har hittat tråden för de som väntar syskon till sina änglar. www.familjeliv.se/Forum-10-204/m36680085.html
    Där hängde jag hela nästa graviditet men har fått flytta över till nästa tråd eftersom vi fått en helt underbar lillasyster för 13 månader sedan.

    Önskar dig lycka till!

Svar på tråden Är så himla rädd!!!