Inlägg från: Petrah |Visa alla inlägg
  • Petrah

    Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?

    min son har blivit kallad tjockis och lärarna har pratat med barnen och ändå fortsatt. jag gick till skolan och sa till 2 av barnen på skarpen sen var dt tyst. men nu är dt 2 andra som börjat istället, jag är rasande när jag hörde detta och tänkte åka dit och prata med dom med en gång men får försöka stå ut till imon i skolan.
    vad skulle ni gjort? bara kul att höra hur andra gör och säger och till vem??
    jag ska åka till skolan och ********** för jag tror inte ett skit på att barnen lyssnar på sina lärare när dt gäller sånt här.


    Wild, Raw and Beautiful
  • Svar på tråden Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?
  • Petrah

    för mig är dt inga problem, dt är lugnt. jag är handlingmänniska så jag går rakt in i skolan och gör upp direkt. men frågan är hur andra gör. för jag är väldigt hård, tror inte ett skit på mjäk och att man ska prata 100000 ggr i månader elelr¨år.
    men tack ändå


    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah

    ja för mig är dt pissenkelt att stoppa sånt här. jag skulle gå genom eld för att bekämpa mobbing. INGEN ska få gå till skolan och må dåligt och känna sig illa till mods - INGEN. jag förstår inte föräldrar som bara går och går i samma hjulspår och vet inte hur dom ska göra. har läst massor av sånt här inne. första killen jag tryckte till fick nog en chock men sen var dt slutretat oxå, dt hade inte hjälp att lärarna pratat med han massa ggr. och nu imon (kan knappt vänta så arg e jag) då jääääääääääävlar ska dom få!!!!!!!!!!!! jag vet nog vad jag ska säga. skiter fullständigt i va lärarna säger, nu är dt handling och inget meseri som gäller.


    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah

    ja föräldrarna har jag oxå funderat på att prata med men då måste jag nog lugna ner mig rejält så jag finner rätt ord, annars vet jag inte vad som händer. för vissa har ju skumma förälder.


    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah

    Tack
    jo men jag tror inte på nått mesande, hur ska barnen få respekt om ingen våga höja rösten? Lärarna har ju trots allt pratat med barnen innan och dt händer ingenting. Då står jag inte bara o glo utan nu är dt handling. Man måste faktiskt våga vara hård i skolan, hur ska mobbing annars stoppas? om alla va lite mer hårda skulle mobbing inte förekomma.


    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah

    men om barnen har så mycket hat eller besvikelse inom sig så blir dt svårt
    och vissa som inte alls vill ha närhet.


    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah
    vevik skrev 2008-10-28 19:59:49 följande:
    håller med om att ibland så ska man ta i med hårdhandskarna -men det beror lite på hur man gör det. Har själv jobbat mycket med mobbing (på högstadiet) och det finns vissa sätt som vi följer och däri ingår bland annat att man ska skrämmas, de SKA känna obehag av att sitta på ett mobbingmöte men det krävs lite utbildning för att det ska bli rätt, så att inte din son blir utsatt igen och ev. utstött för att "han har en galen morsa"
    nä han har ingen galen morsa, bara en väldigt handlingkraftig morsa som tar tag i saker och inte låter dt gå så långt som många andra gör. Tro fan att man bli arg, varför göra saker långdraget?!! Det ska redas ut men en gång.
    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah

    Tack
    japp jag stå på mig, absolut. barn ska läras från början, vem ska annars lära dom. JAG!!


    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah

    absolut!!!!! man ska skrämma dom. det har ingen dött av. dom ska fan få.
    Lärarna har pratat med dom men dt händer inget ändå så jag ta tag i dt själv.


    Wild, Raw and Beautiful
  • Petrah

    jo dt gick sådär, läraren gick emellan. hon sa att dom hade redit ut det men dt tyckte inte jag. och dt vanliga som alla säger, ALLA BARN RETAS!!! inte undra på att dt blir mobbing om alla resonera så   sen att dt inte var så allvarligt som jag trodde.   klart dt va, dom slogs ju på golvet. så jag kom inte så där värst långt med barnen för hon kom emellan. men fan va arg jag va.


    Wild, Raw and Beautiful
Svar på tråden Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?