• Sarahkka

    Då tar vi det en gång till. del 2

    Detta är vårt hus, det har 3 rok och de som bor här är Weronika, Jenny och Rox.


    När ska det gå vägen?
  • Svar på tråden Då tar vi det en gång till. del 2
  • Skitunge79

    Hej tjejer!
    Vill bara berätta att den värsta pärsen är nog över nu. Han kräks inte och vi har fått i honom 2 flaskor majsvälling idag.
    Måste ringa till Läkaren imorgon och prata med honom om ett par saker men jag jag tror dock att han ska bli bra nu. 5:e dagen!!!
    Jag hoppar in så fort jag får energin tillbaka, är helt slut.
    stora kramar til er och tack för att ni är så goa!

  • Sarahkka

    Åh va bra! Gott att höra Vilken pärs det var! Vila upp dig, ta hand om er och kom tillbaka när du är fit for fight igen

    Själv kommer jag att bli klar med min tenta dag, vilket är bra eftersom den ska lämnas in imorgon förmiddag.

    Jenny, hur är det hos er?


    - 9 kg
  • JePaLuLi

    W: Vad skönt att han är bättre och att han fått i sig lite välling. Fy vad läskigt!
    Förstår att du är helt slut, hoppas du får möjlighet att vila lite.

    Rox: Duktig du är som är klar med tentan. Känns alltid skönt att ha lite marginal innan den ska lämnas in så man inte sitter där i sista stund.

    Här är det bra. Grabbarna börjar bli friska, nu är det Patrik som blivit sjuk istället. Jag hoppas innerligt att han inte smittar barnen så det börjar om, är så trött på att sitta inne.
    Annars är det mycket bröllopslanering. Jisses vad mycket man ska tänka på! Det är ju bara drygt 4 månader kvar så det är lika bra att sätta igång.
    Hade ju tänkt att ha det billigt och enkelt, men hur det än är så drar det iväg. Men det får det vara värt!
    Hittade såå fina kläder till Lucas igår, trodde inte det fanns näbbkläder för så små

    Måste fråga er en sak. Jag har alltid velat att min pappa ska leda mig fram till altaret. Jag har aldrig ens tänkt tanken på att det kan uppfattas som att han äger mig och ska ge bort mig till min man. Jag tycker bara att det är fint. Men nu har jag varit inne på Bröllopstorget en del och de flesta verkar anse att jag inte är jämlik min man om jag inte går in med honom. Även prästen gillade inte idén, men hon sa att hon inte hindrade oss om det var så vi ville ha det. Hur tänker ni i frågan?


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas ♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Linus♥¸.?°´¯) ♥
  • Sarahkka

    jenny: ja, jaghar precis livit klar med skrivandet *puh*

    Skönt att det börjar gå uppåt för dem. Nä men stackarn! Ja, det får man verkligen hoppas, det brukar finnas en tendens att gå runt alltid närmanhar barn. Vad kul med bröllopsplanering! Ja, det är hur mkt somhelst att änka på. Vad har ni kommit fram till? Ja, jag var rätt naiv när jag började med planerna, vi är redan uppe på 40000 utan resa. Men igår satt jag och räknade mat för 45 pers och det är billigare med catering än att göra det själv. Är du inne ngt på bröllopstorget. där kan du få en hel del tips med allt som har med bröllop att göra.
    Jo, det finns jätte döta näbbkläder. PÅ bröllopstprget kan du hitta en massa sånt i andra hand för en billigare penning. Allt från kläder, skor, accesoarer, till saker till middagen eller festen.

    Det där är ngt traditionellt, man gör som man själv känner att det är viktigt för en. Hade jag haft min pappa här så skulle jag ha gjort det. Men vem kan uppfattade så i detta sekel? Jaha su har redan varit där? Leta upp mig vettja Alltså som sagt, det är ditt bröllop du måste göra det som känns viktigt för mig. Jag ser inte alls det som en maktrelation utan mest som en symbolik att fadern följer en i vägen/beslutet från ogift till gift.


    - 9 kg
  • Skitunge79

    Hej!

    Så jobbigt det har varit dessa dagarna, eller veckan blir det ju. Men idag ska vi försöka få i Eddie någon middag och det går bättre och bättre. Men hans rutiner är helt åt helvete vilket resulterar i mycket skrik. Men, det är ju så det blir när man är sjuk.
    Jag själv har inte fått i mig någon vettig mat heller på flera dagar men det känns ju inte alls viktigt när han har varit så dålig.

    Så himla jobbigt när sjukdomar går runt i familjen Jenny! Tänk sen när de börjar på förskolan, då säger de att barnen blir sjuka ca 8ggr det första året.....
    Jag tillhör nog den skaran som faktiskt tycker att traditioner har en innebörd. Just denna innebörden när pappan går och lämnar över sin dotter till sin man uppfattar jag som att mannen lämnar över sin dotter till nästa man som ska ta hand om henne. Det var ju så denna traditionen kom till förr. Jag vet att det inte så man menar nu men för att visa att man inte stöttar det tänkandet mer så hade jag valt att inte ha en sådan ritual på mitt bröllop.
    De flesta kyrkor nuförtiden vill inte ha denna procedduren med och vill man tvunget göra det så får man leta på rätt bra tills man hittar en kyrka som ställer upp. Det säger också mycket tycker jag att tom kyrkan sätter sig emot det.
    MEN, jag har ett par vänner som har gjort detta på sitt bröllop och jag vill absolut inte påverka ditt beslut på något sätt. Jag vill att man ska få göra precis hur man vill på sitt eget bröllop. Men det är nog bra om man tänker efter lite.
    Har ni bestämt mat? Klänning? Har ni skickat ut inbjudningar?

    Rox, vad är det som kostar mest med ert bröllop just nu?
    Redan färdig med en tenta! Vad du ligger i

    Tycker det är jätteroligt att få följa era bröllopsplaneringar så snälla prata på mycket om det för då kanske jag lär mig ett och annat till den dagen det är vår tur!

  • Skitunge79

    Rox, Grattis till 9kg! Helt fantastiskt!!!!! Jag har bara gått ner 5kg. Har inte mätt mig så jag får ta och göra det med.

  • JePaLuLi

    W: Förstår att det har varit ett rent helvete för dig nu. Är inte ett dugg avundsjuk!
    Och här sitter jag och gnäller om lite förkylningar... Men Patrik är hemma från jobbet idag och jag vill verkligen INTE att barnen ska bli mer sjuka.
    Ja det är ju så tyvärr. Särskilt första året på förskolan, då brukar de vara extra mycket sjuka.

    Jag har pratat med prästen om brudöverlämning och hon tillåter det. Hon tycker inte att man ska hindra ett par från något de vill göra. Dock så tycker hon väl inte om det, men det är ju en annan sak...
    Jag vet varken ut eller in känner jag. Vet att pappa skulle vara så otroligt stolt om han fick leda mig till altaret.

    Vi har ju nyss bestämt oss för att faktiskt slå till så vi har inte bestämt mat, klänning eller sånt. Vi kollar lite på ringar och en kompis har faktiskt erbjudit sig att jag ska få låna hennes klänning. den var helt fantastisk så jag förstår inte ens hur hon vill låna ut den Men jag känner mig mycket hedrad! Det känns lite onödigt att lägga flera tusen på en klänning som bara kommer att hänga ändå sen...

    Rox: 9 kg!! Jag vill också gå ner så mycket! Nu har jag bestämt mig för att inte äta nåt godis eller dricka läsk under veckorna. Det är svårt eftersom jag är en gottegris och nu när jag ammar så är jag extra sötsugen och framförallt törstig. Men jag har gett mig f*n på att vara snygg när jag gifter mig
    du är iaf jätteduktig, har du några tips??

    Jag har varit inne på BT. Det är jättesvårt att hitta begagnade skor till mig. Jag har bara 35-36 och de flesta har 37-38. Dessutom vill jag inte ha nån hög klack för det kan jag inte gå i. Då ser det ut som jag skitit på mgi Jag är mer för det bekväma! Men jag kan ju inte gärna ha sneakers heller Till våren lär det väl komma massa ballerinaskor så jag får kika då.
    Samma med näbbkläder, det finns inte så smått som Lucas behöver. Men nu fick jag tips om en sida som tom hade till Linus. Så himla sött med kostym till de båda. Men det kostar ju en slant förstås...

    Jag har hittat dig
    La din tråd om brudsmink i favoriter. Jag heter samma där som här...

    Fy vad allt ska kosta. Brudsminkning, håruppsättning, blommor, dekorationer...


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas ♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Linus♥¸.?°´¯) ♥
  • Sarahkka

    Wero: Vad skönt att han blir bättre och bättre. Ja, jag förstår att rutinerna har rubbats som konsekvens av det. Det är drygt men inget att göra åt. Man får ta nya tag. Synd om honom som måste anpassas återigen. Förstår att du sätter dig åt sidan, det blir väl så automatiskt när ens barn är så sjuka och man gör allt för att ta hand om dem. Men glöm inte bort dig själv se till att äta så att du också kan bli bättre och orka.

    Vilken bra synpunkt på det där med överlämnandet. Jag har inte tänkt så långt eftersom jag inte har reflekterat över det helt enkelt. Men du har en poäng. Och det stämmer att man nte gör så längr ei kyrkor men det går om man trycker på lite. Jag hade tänkt göra det från början inte med pappa för han finns inte här men att mamma skulle få överlämna mig men nu är jag mer inne på att vi ska gå själva men de efter oss om de vill.

    Ja, det var ingen stor tenta den här gången tack och lov och det beror på att den andra halvan var inlämningsuppgiften. Imorgon böörjar den nya kursen.

    Ja, vad kostar inte mkt? hahaha Henke ska hyra sina kläder och en komplett kostym med skor kostar 1800kr. Mina kläder med väska, håruppsättning och bukett ligger på 7300kr. Ringarna ska vi lägga 10000kr för båda inkl gravering. Henke ska behålla sitt och göra om graveringen bara. De pengarna vi ska få av svärfar kommer vi att använda till ringarna. Henkes kläder har vi redan sparade pengar till och jag sparat lite till mina. Sen är det resten kvar hehehe

    Tack det är skönt att bli av med lite vikt Grattis själv till din viktminsking som har kämpat så!

    Nu måste jag äta. Kommer snart igen och svarar på resten


    - 9 kg
  • Skitunge79

    Att få i Eddie middag gick käpprätt åt... Han kräktes upp den igen. Tycker så synd om honom, nu när jag la honom i sängen och han vände sig om till magen så såg han ut som en groda. Långa smala armar och ben och en liten svullen mage. Vi ska iväg till bvc sen för att göra 1-års kollen men någon vacination lär det ju inte bli på tal om. Vill bara slänga mig på golvet och gråta emellanåt här hemma. Så vi får försöka med majsvälling igen som han inte gillar och mosad banan.
    Idag är det bara 2 veckor kvar tills jag börjar jobba, så konstigt.

    Jag blir så sugen på att gifta mig när ni pratar! Tycker det låter som en bra idé att få låna en klänning om den sitter fint på dig! Det sparar man ju en slant på Vad är ni sugna på för mat? Är ni inne lite på buffévarianten? Buffé är det bästa jag vet, mmmmmmmm
    Känns det som att du tappar lika mycket i vikt med att amma Linus som du gjorde med Lucas? Jag gick ju tom upp i vikt av att amma för jag var så himla hungrig och sötsugen hela tiden ju. Men håll dig till vatten när du ammar, det är ju det bästa för din mjölk ändå, det är väl en början?

  • JePaLuLi

    W: Stackarn, det gör till och med ont i mig när du berättar hur ni har det Man änskar ju bara att man kunde ta över det onda ifrån de små liven...

    Buffé är ju kanongott! Ska kolla vad en bricka kallskuret kostar. Vill inte göra för mycket själv eftersom det är så mycket annat att tänka på just då. På morgonen är det ju bara att ge sig iväg till frisör och fixa make och hår, sen iväg till kyrkan antar jag. Ska se om syster eller svärmor tar barnen.
    Jag tror klänningen kommer bli bra, det är en korsettvariant och är från stl 36-42 så nånstanns däremellan så borde jag få plats Provade en jacka idag som jag inte kunnat få på mig på minst två år. Det är stl 38 på den och idag satt den som ett smäck Är så nöjd, märker på byxor också att jag tappat i omfång, de åker ner... Så det är ju kul!
    Jag fick tips om att man skulle tillsätta nåt sött vid amning, en chokladbit eller ett glas saft, det gör tydligen nåt med mjölken som är bra. Men jag tänker säga nej till allt sånt och hålla mig till lördagsgodis nu

    Jag sa till P att det inte blir nåt mer sex förrän vi gift oss, han gillade inte den idén


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas ♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Linus♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Då tar vi det en gång till. del 2