Inlägg från: Nikegumman |Visa alla inlägg
  • Nikegumman

    Baluxbaben´s tråd

    Hej hej!


    Sorry, jag orkar inte läsa igenom allt men jag har snappat upp vissa saker. .


    JÄTTEGRATTIS Camilla till knyttet i magen!!
    JÄTTEGRATTIS Camilla till husköpet!


    JÄTTEGRATTIS Sophia till boken i magen!! :D (Har jag kanske grattat dig redan?? Kommer tyvärr inte ihåg)
    JÄTTEGRATTIS Sophia till husköpet!

    Här händer det saker och det är såå roligt!!

    Anna-Karin. . hur mår ni därhemma? Hur går det med kockerna? Envisa små rackare det där! Hoppas de försvinner en gång för alla nu!


    Petra! Kul att se dig, Max o Casper!! Max är ju hur söt som helst! Första gången jag såg honom ju! Ang. det här med vagnar. . jag har ju ståbräda till Nike på Elliots vagn (Nikes gamla) och jag tycker det är jättejobbigt att ha det så. . man kan inte gå normalt, utan man får liksom gå på sidan av vagnen el framåtlutad med ankstjärt bakom eftersom den jäkla brädan sticker ut så (dock kanske det finns smalare brädor det vet jag ej). Tungt så in i helsike blir det också. . svårstyrt. Speciellt när det är snö!! Jag har svurit många gånger över detta "ekipage". Jag kan inte bära lillen i BabyBjörn heller. . han är en blyklump och jag har lite problem med ryggen nu.  Nu önskar jag nästan en sådan syskonvagn som du har! När jag bara är ute med Nike så har vi en jättesmidig McLaren.

    Anna. . åh vad skönt att Alexandras provsvar var bra! Vilken lättnad! Undrar vad det är för skumt det där!? Mår ni bra annars?

    Tove! Allt väl? Har ni snö? Blir lite avis i så fall. .

    Sabina, kul att du tittade in en sväng! Vore verkligen kul att se ngt kort på Benson o Juno!

    Här hemma har det varit kaos. Nike har haft två korta svängar av kräksjuka och nu har hon precis blivit av med en öroninflammation. Hur kan det tillverkas så ÄCKLIG medicin? Första kvällen var mardrömslik. . vi lockade med glass eftråt, blandade med nyponsoppa osv men hon var helt galen! vi låg och brottades på soffan. . till sist gav jag upp och tog till ett fult knep. . hon fick välja två godisbitar efter och då funkade det plötsligt galant! 3 ggr per dag i fem dagar. . mycket gottis blev det! Tandborsten fick jobba över.
    Elliot mår bra o frodas. .  lite för mycket känns det som. . han äter ersättning var 3-4 timme, fast nu byter jag ut ett mål på dagen mot puré. Han väger massor. . är snart ikapp Nike :O De använder samma blöjor. . BVC-tanten sa att han inte får bli större nu (i förhållande till sin längd då) för då kan han bli överviktig fortsättningsvis också. För att det är ersättning. Hade det varit bröstmjölk hade han fått bli hur fet han ville i stort sett. Jag blir orolig! Men vad fasen jag måste väl mata honom när han är hungrig!? Jag väntar in i det sista, tills han skriker av hunger : ( Usch!

    Benny har tagit dunderkuren med cellgifter nu under en vecka. Har legat inne på Huddinge.  I förrgår fick han tillbaka sin stamceller som det tagit ur hans blod tidigare. De ska nu "hitta tillbaka" och hjälpa honom när han mår som sämst, vilket han kommer att göra inom några dagar. . då ska han tillbaka till sjukan. Han är hemma ett par dagar nu på permis. Han börjar må dåligt nu, men kommer att må mkt sämre; Illamående, hög feber, diarré, förstörda slemhinnor och annat trevligt! Han kommer nog att få ligga inne i minst två veckor till. : ( Hoppas bara skiten försvinner nu!

    Så. . nu har jag skrivit så det krampar i fingrarna. .  Mycket tveksamt om jag kommer att möta upp den 7:e. . B kommer nog att vara som sämst då och jag kommer nog inte att ha någon lust!

    Kramar

Svar på tråden Baluxbaben´s tråd