Inlägg från: PandaPrinsessa |Visa alla inlägg
  • PandaPrinsessa

    Våra älskade änglar tråd 5

    Tack för en ny tråd, Sara!

    Och tack för en trevlig dag i fredags! Så himla synd att du inte kunde följa med, Marlene. Men det blir IKEA snart igen, det gick ju så himla bra för oss. Men först blir det Umeå-resa, i januari måste det bli tycker jag.

    Ellens förkylning har blivit värre. Hon hostar och snorar som bara den, så vi sover inte så mycket. Men hon verkar inte ha feber och är rätt glad, trots att näsan rinner.

    Kram på er allihop!

  • PandaPrinsessa

    Jag har pratat med Hanna och måndag nästa vecka, 1 december, passar bra för henne att ha blomsterpyssel. Vi pratade ju om att ge henne en korg med trevliga saker som present. Jag kan handla om ni har lite förslag. Hur mycket ska vi handla för?

  • PandaPrinsessa

    Malin: Jag tycker också att 100 kronor låter lagom.

    Vad tror ni om en korg med tema julmys? Lite glögg och julgodis, ljus m.m. m.m. Fler förslag?

  • PandaPrinsessa

    Sara: Nu har jag fått julklappen från HighCoastScrap! Jippie!!! Det var fem jättefina mönstrade papper, några enfärgade, en julstämpel, två tygband och en förpackning med röda "halva pärlor" som man kan klistra fast.

  • PandaPrinsessa

    Hurra för att Marlenes mjölkstockning är borta. Nu håller vi tummarna för att den ALDRIG kommer tillbaka igen.

    Vi var på babysång idag och fick en massa fina kommentarer på vårt reportage. Trevligt!

    Ellens förkylning är mycket bättre nu. Tur det, för hon är INTE glad när man tar fram snorsugen...

    Vet ni vad? Efter jul ska jag bli babysångfröken! Hurra, så roligt!

  • PandaPrinsessa

    Hoppas ni börjar få det riktigt adventsmysigt allihopa. Nu har vi fått ordning på det mesta, allt är rött och mysigt: gardiner kuddar och ljuslyktor... Dessutom har vi bytt soffbord. "Julbordet" är på plats"Myyyyys! Fast julblommorna saknas förstås... Längtar till måndag!

    Ska vi göra som vanligt att vi ses i butiken efter stängning, strax före halv sju eller nåt? De som vill kan ju ta med nåt gott att knapra på eller att dricka. Det går bra för mig med Hannas jylmyskorg. Jag vet bara inte var jag ska få tag på cellofan... (Kan ju inte fråga henne... )

  • PandaPrinsessa

    Ojdå! Först nu upptäcker jag att inlägget jag skrev häromdagen visst inte finns med... ???? Konstigt! Har glömt bort vad jag skrev, men jag önskade säkert Sara lycka till på konserten.

    Idag är det dags! Vi ses ikväll, ta med pysselhumöret!

  • PandaPrinsessa

    Nu har jag pratat med Marie om träffen nästa vecka. Hon är jätteglad, och tisdag kl 15 blir perfekt. Så tråkigt att du inte kan vara med, Malin, men det är verkligen inte lätt att hitta en tid som passar alla... Om Marie vill träffa hela gruppen (med papporna) kan vi ju försöka ordna det efter jul.

    Vi ska ses där caféet är, där man går in från Storgatan. Marie skulle ordna fika, smörgås och kaka. Jag vet att vi tänkte att vi skulle bjuda på något, men det här blir nog bra det också. Vi kan ju ha med lite pepparkakor eller nåt ändå...

    Marlene och Sara, vi hörs mer om detta på måndag. Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg.

    Kramelikram

  • PandaPrinsessa

    Ja, det har verkligen varit lugnt i tråden ett tag...

    Det känns som att jag inte heller har förberett nåt alls för julen, men konstigt nog känner jag ingen stress. Jag vet inte, men det känns som att jag på nåt sätt har sänkt ribban. Känner inte alls att jag måste köpa så många juklappar eller baka tusen kakor... Lagom är bäst. Men vi har iaf riktigt julmysigt här hemma, granen är klädd och allt är rött och fint.

    Snart fyller Sara år! Hurra! Bara tre dagar kvar nu... Känns det pirrigt?

    Och på lördag ses vi allihopa! Hurra igen!


    Nu har vi ett barn i himlen och ett på jorden...
  • PandaPrinsessa

    Hurra hurra hurra för födelsedagsbarnet! *sjunger och trallar*

    Grattis Sara! Hoppas att du får en fin dag idag, vi ses i morgon.
    Vilket trevligt reportage om dig i tidningen... Skrattande  


    Nu har vi ett barn i himlen och ett på jorden...
Svar på tråden Våra älskade änglar tråd 5