• Cashew

    Bruttorna med tokungar - del 12!

    vettig klart dom inte är vettiga finns mängder av dom

    har du någon utbildning? vad gick du på gymnasiet?

    han tar knappt flaskan, leker mest med den så det blir välling över hela världen så han äter mest gröt på kvällen. ska köpa en annan pip till vällingflaskan och se om det funkar bättre. så hemskt dyrt bara med pipar om man bara vill testa. ca 50:- för ett 2-pack och säg att man kanske behöver testa 4-5 stycken innan man hittar rätt och sen håller de ju inte särskilt länge heller. speciellt inte nu när han har tänder.

  • Cashew

    vad läste du på högskolan?
    trist om du lagt både tid och pengar på något som är i princip värdelöst nu.

    nejdå ingen fara med skuldkännslorna här inte det är inte min mjölk som han saknar utan att ligga och snutta på mig och efter att ha gjort det i över ett halvår så är jag hyffsat trött på att ligga på soffan och glo på tv från kl 18-19 fram till läggdags varje kväll. så även om jag varit hemma så vill vi bryta mönstret och få in en bättre kvällsrutin som inte prompt måste innefatta mig och mina bröst

  • Cashew

    jag är kluven. i 90% av fallen så funkar allt verkligen mycket, mycket bättre utan napp, men de 10% är ganska så jobbiga. med Lova så va det i perioder 90% av dagen ett evigt gnällande och letande efter napp och hade man nån gång åkt i från nappen så va ju katastrofen ett faktum. får vi ett tredje barn så är jag som sagt väldigt kluven över om h*n ska få napp eller inte men det problemet kommer nog inte uppstå då vi (sambon) är nöjda med två barn.

    ok. har du några studieskulder?

  • Cashew

    morrn morrn!

    usch va dåligt jag sov inatt, är supertrött.

    nån som vet vad man kan förvänta sig av personalen på dagis när ett barn är extra bråkigt och fysiskt?

    Lova har en kille på sitt dagis som redan från att han började har slåtts, puttats och tagit grejer från de andra barnen hela tiden, så fort han får chansen. han är lika gammal som de andra men betydligt större och väldigt stökig. kan man "begära" att de ska vidta vissa åtgärder eller vad kan jag som förälder till ett annat barn kräva?
    ska ta upp detta med dom men vill ha lite kött på benen först.

  • Cashew

    lilla
    har ni sålt charioten?

    jag vet iallafall att om ett barn t.ex. bitts så punktmarkerar man ofta det barnet med en av fröknarna tills de slutar bitas. tänkte om man kanske gör så på extra bråkiga barn också. eller att man gör nån slags utredning på varför han är så bråkig för han utmärker sig väldigt tydligt i gruppen. visst att barn knuffas och tar grejer av varandra men han är inte på samma nivå som de andra. Lova har ofta långa samtal här hemma med sig själv där hon bestämt talar om att "nej, gör inte så ***** jag vill inte att du gör så, ta inte mina grejer ****" så iallafall Lova upplever nog det han gör ganska så starkt.

  • Cashew

    näe, har tänkt ta upp det men känner att jag kanske förstorar upp det men droppen rann över idag när jag kom till dagis och några barn v aensamma på baksidan i minuter, då står han och slår en annan tjej i ansiktet och hon gråter helt hysteriskt och han bara fortsätter. ropar att han ska sluta men först när jag kommer fram och tar tag i honom slutar han. och sen när jag säger åt honom att man inte får göra så och ber honom säga förlåt så bara han flinar åt mig och pruttar sådär med tungan mellan tänderna så spottet flyger. skitunge rent ut sagt

  • Cashew

    hej hej!

    är grymt trött, som vanligt, fick ca 8 timmars avbruten sömn inatt efter att ha jobbat i 12 timmar, vilket är på tok för lite för mig så jag ska försöka sova middag med Milian sen om det går.

    imorgon ska vi ha möte med chefen. är så nyfiken på vad som kommer att hända.

    lilla
    trist med arn. tyvärr har jag inget vidare förtroende för dom längre, så jag vetesjutton om jag skulle orka dra det dit nån mer gång. det tar ju en del tid och kraft. de bedömmrer ju utefter eget tycke och inte fakta.

    jessi
    nice med vilmas rum. låter riktigt fint

Svar på tråden Bruttorna med tokungar - del 12!