• Cashew

    Bruttorna med tokungar - del 12!

    hej hej

    vi va hemma hos en dagiskompis idag och lekte lite på förmiddagen och sen åkte vi och mötte upp sambon för att köpa en ryggsäck åt Lova. hittade en jättefin och väldigt funktionell ryggsäck där det ingick både förstoringsglas, sittunderlägg och regnskydd så nu är hon redo för att gå till skogen med dagis. åkte även ner ett par vinterstövlar till nästa år då det va 60% rabatt så jag hoppas att hon växer enligt uträkningen

    mammacia
    hoppas det känns bättre ju äldre barnen blir. sömnen gör ju mycket för välbefinnandet så löser det sig så tror jag att det andra kommer funka bättre också.

    lilla
    nej det har jag inte gjort, känns som om jag knappt är på dagis längre så jag har inte hunnit ta nån fröken åt sidan, ska ta tag i det nästa vecka.

    ilgott
    ja men nu menar jag riktigt tung styrketräning där du blir riktigt vältränad inte nån mesig sjukgymnastik om du blir riktigt vältränad så lovar jag dig att du kommer märka en betydande skillnad, men att orka hålla igång med tyngre styrketräning 4-5 ggr/veckan kräver ju en viss typ av person, inget som passar alla men det gör extremt gott för kroppen, sen tar det ju ungefär 6-12 månader att bygga upp enbart grunden till en sån fysik så man får tänka långsiktigt.

  • Cashew

    strl 27 i viking. i år har hon strl 25 och förra vintern 23 så hitintills har hon växt två strl per år så jag hoppas att hon fortsätter med det. men annars brukar man kunna sälja dom och få pengarna tillbaka ganska så lätt.

  • Cashew

    inatt hade det snöat lite, ca 1 cm, så jag paltade på barnen i morse och gick ut en sväng och drog dom i pulkor på gräsmattan man får ju passa på när det finns tillfälle, händer inte så ofta vid dessa breddgrader.

    ilgott
    jösse vilka fötter måste väl nästan vara jobbigt för honom med sånna stora kängor, lätt att snubbla på när man inte har riktigt koll på alla lämmar.

  • Cashew

    hej hej

    jobbade igår och skulle jobba idag också men sambon blev dålig inatt så jag får vara hemma och ta hand om barnen idag. så vi har varit på öppna förskolan och gympat nu på förmiddagen så sambon fick sova ostört. han verkar redan bättre så jag hoppas jag kan få jobba imorgon igen.

    ilogtt
    ja vi har bara haft pyttepytte lite snö som legat i högst nån dag så som sagt det gäller att passa på då

  • Cashew

    Hej

    hemma idag och ska jobba imorgon. pratade med chefen i tisdags och det är verkligen noll framförhållning på det jäkla skitstället. han fick reda på i tisdags att en del av jobbet försvinner nästa vecka, vilket jag läste på en lapp som hängde på en anslagstavla i tisdags. alltså måste de ju vetat om det tidigare men "glömt" att medela min chef det. känns nog mer och mer som att vi inte kommer få jobba kvar chefen trodde han skulle få besked igår men han har ju inte ringt så jag antar att han inget vet.

    lilla
    cyklar du ut posten eller har du bil? det är ju bra att du trivs fast trist om de inte har något. och sen även om du söker jobb på h&m så har du väl bara 1-2 veckors uppsägningstid så ringer de från postan så är det ju bara att säga upp dig och byta.

    ilgott
    nu får du allt känna på hur det är att ha barn som inte sover som dina små änglar lider med dig, är inte roligt att bli väckt.

  • Cashew

    åååh suck, skrev ett hyffsat långt inlägg och så ballar datorn ur

    frus
    säger ju det, hon vet inte vad vi andra får genomlida

    ilgott
    ja ovissheten är väldigt jobbig även om det känns rätt öugnt ändå för min del. lever ju redan på 80% av lönen men trist om jag ska behöva bli arbetslös igen, och i dessa tider.

    igår fick jag sätta upp grinden till trappan. han envisades med att krypa dit hela tiden och klättra.

    snart kommer sambon med sushi mutade honom med lite efterrätt

  • Cashew

    lilla
    man måste väl kunna säga upp sig ? även sommarjobb har ju uppsägningstid och ju kortare du har jobbat på ett företag dessto kortare uppsägningstid. kolla upp det med uppsägningstiden med facket.

  • Cashew

    inte de sommarjobben jag haft, då har jag haft 2 veckors uppsägningstid om man jobbat mer än 2 veckor.


    johandra skrev 2009-02-05 13:15:42 följande:
    Cash: Sommarjobb är som vikariat,man är uppbunden den tid man skrivit på för. inget konstigt med det.
  • Cashew

    hej hej

    fy vilken hemsk natt. Lova kom ner när vi gick och la oss strax innan elva och väsnades och gnällde och sprattlade så hon väckte givetvis Milian som bökade runt en bra stund innan han somnade sen höll de på så hela natten i princip, ibland väckte Lova Milian och ibland tvärtom.

    Nu ligger Milian ute i vagnen och sover, jag ska snart börja med lunchen. sambon slutar vid tolv sen börjar jag jobba vid ett.

    grattis noah!

  • Cashew

    morrn!

    jobbade igår och passade på att ringa till chefen och antagligen har han inget jobb till mig nästa vecka. blir inget på söndag iallafall, vi skulle höras på måndag så får vi se då. suger verkligen att ha noll framförhållning men det känns mer och mer som att det lutar mot permittering/uppsägning

    äntligen har vi fått tag på en vagn en zenit blev det. mycket nöjd än så länge men jag har inte hunnit använda den och kolla på den så värst mycket än. fattar inte varför de slutat tillverka den, knappt större än racen men betydligt rymligare för barnet.

    lilla
    ja jag har haft väldigt bra avtal förstår jag nu efteråt.

    krya på er alla som är sjuka!

Svar på tråden Bruttorna med tokungar - del 12!