• Cashew

    Bruttorna med tokungar - del 12!

    hej hej!

    va ledig igår men det va fullt upp från morgon till kväll så jag satt inte framför datorn alls.

    först va vi en sväng på öppna förskolan, sen kom en kompis till Lova hem en stund och lekte ute i trädgården och sen middag och vänta på att sambon skulle komma hem och sen åkte jag och storhandlade helt själv. helt underbart lugnt och skönt och jag hade tid att kolla på allt.

    pratade med chefen och han vet fortfarande inget men han trodde vi skulle bli av med jobbet, vilket jag också tror. vi skulle höras på torsdag igen. de väljer ett annat företag de haft innan som är jättedåliga på sitt jobb men billigare, men det blir ju inte billigare i slutändan, men ekonomerna som räknar på det på pappret lever ju tyvärr inte i verkligheten.

    kidA
    låter som en trevlig dag

    krya på er alla sjuklingar vi håller osss peppar peppar friska än så länge.

  • Cashew

    lilla
    det kommer bli jättesvårt att hitta något lika bra iallafall.

    kikade lite idag på platsbanken och det finns inte mycket alls sen så är det tyvärr en fruktansvärt oseriös bransch jag jobbar inom så att hitta en arbetsgivare som är bra och inte "tvingar" dig att jobba olagligt, som har acceptabla arbetstider, tillåter mig att gå ner till 75% mm. känns som jag ska ha en väldans tur om jag ska hitta ett sånt företag. sen så vill jag gärna jobba inom ett litet företag som jag gör nu där man kan ringa nån som kan hjälpa mig om det skulle hända något. så man inte ringer in till kontoret där det sitter nån kontorsnisse som endast svarar mellan 7-17 som inte vet vad jag pratar om om något skulle strula. min chef har telefonguidat mig några gånger så det känns väldigt tryggt med en sån chef. jag befinner ibland mig 30-40 mil bort helt ensam så en sån trygghet är rätt skönt. det spelar ju ingen roll om jag får problem kl 3 på natten, chefen är alltid bara ett telfonsamtal bort.

    hur mycket kostar p-datorn? dom är väl rätt dyra

  • Cashew

    lilla
    jo jag vet, platsbanken är inte mycket att hurra för men eftersom jag inte fått sparken än så har jag inte engagerat mig mer.

    3500:- oj, men hur funkar den sen då. är det nån månadskostnad för några stickor också? sen kanske man kan sälja den vidare när ni är klara med den.

  • Cashew

    gött att kilona åker av dig. själv är jag nere på 57kg nu, vilket är startvikten innan milian blev till. va rätt nöjd med det efter Lova men jag vill helst ner till 54-55 så jag kan få på mig mina gamla kläder igen och bli strl 36 som jag alltid varit som vuxen.

  • Cashew

    lilla
    men det känns ju väldigt lurigt med tempen. om man vaknar olika tider och om man skulle vara sjuk nån dag. men ni får väl testa och se om den funkar.

    frus
    ja man är ju några stycken som slåss om varje jobb och fler lär det väl bli.

  • Cashew

    Hej

    Milian och jag höll precis på att somna när sambon ringer och säger att de kommer och hämtar tv:n snart. Milian sover vidare men han vaknar nog när de ringer på dörren. köpte ny tv när vi flyttade hit för 2 år sedan och den är redan kass 20 000:- så det borde varit lite bättre kvalitet tycker man ju.........

    .......så, nu är den hämtad. tack och lov han jag precis ner innan han ringde på dörren så Milian sover så gott fortfarande.
    så nu sitter vi och kollar på min gamla 14" tv lite skillnad om man säger så

  • Cashew

    nu sover Milian middag ute i vagnen. har städat och röjt lite här hemma men det syns knappt då vi har det så fruktansvärt stökig här hemma för det mesta trivs inte alls att bo så men orkar verkligen inte hålla bättre ordning med två motståndare som har 100 gånger mer energi till att dra fram saker än vad jag har att plocka undan

    lilla
    ja det är ju två års garanti på det mesta så det ordnade sig som tur va, annars hade den kostat oss 10 000 per år. får hoppas dom fixar det bara och att det inte dyker upp något annat fel istället.

  • Cashew

    tyvärr har vi inte något bra system än, var sak har inte sin plats vilket gör röjandet sååå mycket tråkigare och jobbigare. måste verkligen ta tag i detta snart men när sjutton ska det finnas tid till det

    Lova va och är också rätt bra på att låta saker vara. har aldrig haft låd/dörrspärrar i köket t.ex. men vi får väl se om det går att undvika med Milian också. fast jag tror ju att ju mer man tar bort dessto roligare blir det ju att pilla på något om de skulle få chansen, och då blir det ju superjobbigt när man kommer hem till någon som inte har bansäkrat huset.

Svar på tråden Bruttorna med tokungar - del 12!