• Anarcha

    Aurora Göteborg

    Jag var hos Aurorabarnmorska på Östra idag och jag är så besviken... Hon var helt oempatisk och sa inget vettigt medan jag satt där och grät typ medan jag skulle berätta om förra gången jag födde.

    Hon bara hetsade och verkade inte lyssna och förminskade det jag sa tyckte jag.

    Hon pratade om igångsättning, och då sa jag att jag inte ens vet om jag klarar av en vaginal undersökning, inte på rutin iaf utan då måste det vara med extra stöd.

    Sen sa hon att vi kunde gå och titta på förlossningen och att de byggt om färdigt nu. Och jag sa att det känns väldigt jobbigt att vara tillbaka i samma lokaler där allt jobbigt kring förra förlossningen ägde rum.

    Satte upp en ny tid om en månad då vi ska göra upp en förlossningsplan. Så gick jag därifrån och stortjöt.

    Känns inte alls som att hon kan underlätta situationen... Ska till min vanliga bm imorgon och får väl ta upp det med henne. Kanske borde se till att träffa nån annan?

    Känner mer och mer att jag vill fly till Varbergs sjukhus istället där de verkar ha lite bättre hand med människor som behöver stöd.

    Blä för Östra just nu!

  • Anarcha

    Solveig Klingensporre eller nåt liknande hette den bm jag träffade. Hennes perosnlighet kan ju passa någon annan jättebra så, men jag kände mig inte väl bemött.

    Ska ringa och fråga om jag får träffa någon annan, om det inte g¨r får jag väl försöka få en tid på Mölndal istället, tror de har aurora där med.

    Rent generellt tror jag inte på att komma dit och kräva saker och ting, men att vara helt ärlig och säga precis vad man vill och att man förväntar sig att få den hjälp man behöver tror jag mer på.

Svar på tråden Aurora Göteborg