Inlägg från: metallgem |Visa alla inlägg
  • metallgem

    Fikatråd för hemma-hos mammorna i HBG #8

    Beyond, vi är ett gäng som hållit ihop sedan våra stora var små.

    God Jul på er alla!!

    På tisdag tar jag tåget själv till Bohuslän, K och Duvan åker några dagar innan mig, och det ska bli så mysigt! Ta tåg, själv, med tidningar och en IPod laddad med musik JAG vill lyssna på! (alltså, inte imse vimse, Herr krokodil mfl...)

  • metallgem

    Grattis Oskar! Nu är alla småttingar 2 år, tänk vad tiden går fort!

  • metallgem

    Stackars L, det måste göra ont!

    Vad spännande Lothan! Kan tänka att du längtar!

    Jag har fått den äran att vara tärna på min bästa väninnas bröllop i april. Var hos sömmerska idag för klänning så nu jäklar ska jag bli smal igen. En tärna kan inte vara tjock ju..! Vi har vv här uten på vischan med, 2 minuters gångväg, inte mycket att skylla på direkt.

  • metallgem

    Hoppas det är bra med er alla!
    A är sjuk, feber, förkyld och grönt goj som rinner ur ögat, stackarn, får bli en tripp till vårdcentralen i morgon för en ögonkoll.
    Nästa helg ska jag och K till Göteborg och mysa. 2 nätter på hotell mitt i centrum, A ska sova hos mormor och vi längtar nog lika mykcet alla 3. A tycker det ska bli så häftigt att mormor ska hämta på dagis..!

  • metallgem

    Stackars alla små sjuklingar!
    Här hemma vabbar vi varannan dag = ingen arbetsplats är nöjd och vi är sönderstressade..

  • metallgem

    Men carenya, din olyckskorp!

    Adela är feberfri idag, tjohoo, så i morgon verkar det som att vi åker till Göteborg! Ska gå på trav tänkte vi, på lördagen, äta där och vinna en massa pengar.. Jag som inte ens köper trisslotter tror att jag ska vinna storkovan..

    Adela är supertrotsig stundtals, surar och ska INTE göra som man säger. Hela veckan har hon varit så medgörlig men idag var "nä, vill inte" tillbaka, då märker man att hon är på bättringsvägen.

    Uppsala, förstår att du är trött i huvudet, inte konstigt med så mycket nytt! kram kram

  • metallgem

    Så var det med Adela också, hon har haft feber från och till i 1 vecka, vi har varit hos doktorn 2 gånger, i måndags såg dom att hon hade öroninflammation så hon är hemma denna veckan med..
    Sist hon hade öroninflammation hade hon ingen feber heller, sa bara aj en gång vid frukostbordet på dagis, efter det rann den var ur örat.. Snacka om dålig förälder när tom trumhinnan hann spricka innan vi märkte det!

    Ang. blöjfri. Aela har varit det hemma sedan i somras, även när vi är iväg nu sedan några månader men inte på dagis. På dagis måste blöjan vara på, hon var blöjfri en dag men då kom hon till fröken och sa, nu bajsar jag i "tosorna". Bryr sig inte alls. Hon har kontrollen men bryr sig inte.

Svar på tråden Fikatråd för hemma-hos mammorna i HBG #8