• Jempa77

    får det gå till så här ang...konsultation?

    jag ringde på en annons i tidningen Land
    en tjej som säger sig kunna spå /medial ser allt.
    vi bestämde dag o tid ,jag ringde upp henne på mobil nummer
    betalat in 450kr på hennes konto.
    När jag ringer svarar hon inte först ? sen svarar hon men säger att hon sänt mig ett sms att hon inte var i form för att hjälpa mig då men jag har inte fått något sms ? , vi flyttar fram några dagar och jag vill ha tid på dagen men hon sa först kvällen men istället
    ,då ändrar hon hon till ytterligare några dagar framåt ? vilket jag inte accepterar ,jag ber att få tillbaka mina pengar men hon nekar mig och vi Utbyter en del tråkiga sms och hon skriver konstig texter till mig anser att jag är dum osv...,jag känner mig lurad och hon vägrar sända tillbaks mina pengar jag säger att jag tar kontakt med polismyndigheten snart och då blir hon hotfull mot min person känns det som .
    så här får det ju inte gå till !!! nu har jag illafall fått rådet att få en ny tid med henne och om hon då inte gör sitt jobb /tjänst åt mig kallas det för bedrägeri enligt lag.

    har någon varit med om detta ? jag vet att alla inte är att lita på, många oseriösa ,får se hur det går på tisdag på min nya tid.

  • Svar på tråden får det gå till så här ang...konsultation?
  • Teskedsmamman

    Nej, absolut inte!

    Jag hade begärt pengarna tillbaka, hur bra konsultation kan det bli när ni har irritation mellan er?

    Betala aldrig förrän ni har träffats i framtiden.


    Triss i killar! 04, 05 & 07 - läs om oss tesked.blogspot.com/
  • Jempa77

    jag försökte flera gånger att be henne föra över pengarna igen, men hon skyllde först på att hon hade så långt in till stan osv..... sen blev vi osams ,jag tror henne inte. enligt polismyndigheten så måste jag vänta ut henne och se om hon nu ger mig sin reading men visst hur kul är det nu ? och hur seriös är hon ? jag gjorde ett misstag att vara hygglig o ärlig och betala innan jag ringde upp henne ,så vill ju de flesta att man gör

  • Nenne76

    Men, den här verkar osierös på alla sätt, skulle aldrig sätta in pengar till nån på det sättet. Inte ens om jag skulle köpa en tv på blocket.
    Om du har kvar alla sms å sånt så polisanmäl henne då, man vet ju inte hur många hon har lyckats lura. Fan, vad taskiga människor det finns. Jag hade aldrig heller velat bli konsulterad av en person som inte är trevlig, hon kan ju säga vad som helst och så sätter det sig i huvet på dig även om det som sagts inte är sant.

  • Jempa77

    ja visst ,hade jag vetat att hon var sån här ,men hon lät som en normal person annars och jag är inte naiv annars
    ,men jag får inte svar på varför hon vägrar betala igen pengarna? vad är problemet liksom???

    jag ringde upp polisen då jag ansåg/ kände mig hotad av vissa svar av smsen jag fick ,
    hon ansåg att det var jag som skulle anmälas för hot ???? då jag kände mig lurad av henne och sa det, men polisen sa att vi kan inte göra nån anmälan! nu för vad ? sa de? men om hon inte ger mig sin sk tjänst då kan jag anmäla för bedrägeri . men hur ska jag kunna ta henne på allvar på tisdag ? men jag ringer så får vi se vad som händer....

  • Johan

    Låter extremt oseriöst, du borde lägga ut namnet här för att varna andra för att betala in pengar till henne. Eller inboxa mig gärna uppgifterna så kan jag kolla om det är någon som känner till henne.

  • Esmiso

    håller med Johan, det låter väldigt oseriöst, som det ofta också är med folk som annonserar i tidningar...Hoppas det löser sig och att du får tillbaka dina pengar oavsett!

  • Jempa77

    hej på er

    den enda information jag har om människan är hennes 2 mobilnummer, bankkonto nr i swedbank vilket tillhör söderhamn ovanför gävle ,men om en polis utredning blir aktuell så spårar de henne via banken.
    Men nu fick jag rådet av dem av bestämma en tid igen , så vad ska jag göra? men jag har ingen lust egenligen att tala mer med henne ,men jag får nog inte se röken av mina pengar om jag ställer in igen. jag har bara min egna känsla att gå på och jag känner att något är ju fel med henne. lite sjukt på något sätt för ena smset jag fick innehöll text som man kan tolka som en ramsa man läser om man utövar svart magi ,kusligt.
    man kan ju höra med tidningen land om hennes uppgifter men de har säkert sekretess? camilla är allt jag vet hon heter.
    jag var för godtrogen.

  • Esmiso

    Jempa77 skrev 2008-12-28 16:53:35 följande:


    hej på er den enda information jag har om människan är hennes 2 mobilnummer, bankkonto nr i swedbank vilket tillhör söderhamn ovanför gävle ,men om en polis utredning blir aktuell så spårar de henne via banken. Men nu fick jag rådet av dem av bestämma en tid igen , så vad ska jag göra? men jag har ingen lust egenligen att tala mer med henne ,men jag får nog inte se röken av mina pengar om jag ställer in igen. jag har bara min egna känsla att gå på och jag känner att något är ju fel med henne. lite sjukt på något sätt för ena smset jag fick innehöll text som man kan tolka som en ramsa man läser om man utövar svart magi ,kusligt. man kan ju höra med tidningen land om hennes uppgifter men de har säkert sekretess? camilla är allt jag vet hon heter. jag var för godtrogen.
    men oj, är inte detta skäl nog att polisanmäla henne för hot åtminstone?
  • Jempa77

    jo jag anser åxå det .
    jag ringde polisen då jag fick det där smset ,men hon som jag fick tala med sa att det inte än finns något konkret att anmäla för ,inte ens smsen och att jag kände mig hotad som person för ,
    det är bara antaganden/känslan hos mig sa hon.

    Vad gäller pengarna så har hon inte sagt ifrån readingen bara dröjt inte nekat mig den, utan det är jag som vill avstå7 ångrat köpet , i och med det så har jag inget att anmäla henne för???
    konstiga lagar va? Men om hon nu inte gör jobbet på tisdag då kan jag anmäla henne för bedägeri.

Svar på tråden får det gå till så här ang...konsultation?