Inlägg från: Esmiso |Visa alla inlägg
  • Esmiso

    får det gå till så här ang...konsultation?

    håller med Johan, det låter väldigt oseriöst, som det ofta också är med folk som annonserar i tidningar...Hoppas det löser sig och att du får tillbaka dina pengar oavsett!

  • Esmiso

    Jempa77 skrev 2008-12-28 16:53:35 följande:


    hej på er den enda information jag har om människan är hennes 2 mobilnummer, bankkonto nr i swedbank vilket tillhör söderhamn ovanför gävle ,men om en polis utredning blir aktuell så spårar de henne via banken. Men nu fick jag rådet av dem av bestämma en tid igen , så vad ska jag göra? men jag har ingen lust egenligen att tala mer med henne ,men jag får nog inte se röken av mina pengar om jag ställer in igen. jag har bara min egna känsla att gå på och jag känner att något är ju fel med henne. lite sjukt på något sätt för ena smset jag fick innehöll text som man kan tolka som en ramsa man läser om man utövar svart magi ,kusligt. man kan ju höra med tidningen land om hennes uppgifter men de har säkert sekretess? camilla är allt jag vet hon heter. jag var för godtrogen.
    men oj, är inte detta skäl nog att polisanmäla henne för hot åtminstone?
  • Esmiso
    Svar på #10
    spara sms iaf, kan alltid vara bra att ha!
    Tycker det låter konstigt att hon har rätt att neka dig pengarna tillbaka. Man kan ju ångra sig, detsamma gäller ju andra varor.
Svar på tråden får det gå till så här ang...konsultation?