Inlägg från: Gladhannapanna |Visa alla inlägg
  • Gladhannapanna

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Jag hade ett stort bakre framfall och fick nästan alltid hålla emot inuti slidan och mellangården när jag bajsade. Min gyn säger att man ska se till att inte bli förstoppad för det töjer ut tarmen och framfallet så nu försöker jag bajsa varje dag, förr kunde det gå flera dagar.

  • Gladhannapanna

    Jag åt inolaxol varje dag under lång tid. MEn nu brukar jag äta danskt rågbröd till frukost och det gör stor nytta för min mage! MAn kan även äta kiwi och päron.

  • Gladhannapanna

    Minnie: Jag ahr hormonspiral så jag har ingen mens, därför kan jag inte svara på din fråga om tampong. Men spontant tänker jag att huvudsaken är att man inte har några stygn kvar som den kan fastna i! Jag syddes ju med en tråd som satt i i drygt två månader....

  • Gladhannapanna

    Mysan! Välkommen hit!

    Minnie: så läskigt med mycket blod!!! Jag hade tamponad i samband med min första operation, inga bekymmer alls med den. Inte samma sak som för dig men ändå...

  • Gladhannapanna

    Hibiscus: När jag opererades sa min läkare att jag skulle känna efter hur det kändes när jag gjorde olika saker, så fot det kändes obehagligt skulle jag avbryta för att inte fresta på i onödan. När det gäller svullnad, bulle osv kommer jag inte ihåg hu det var faktiskt.

  • Gladhannapanna

    Hibiscus: Jag har aldrig funderat på om jag får ut allt eller inte, tänker bara att det kommer nästa gång! Men det är kalrt, om man känner sig nödig men inte får ut det blir det ju jobbigt! Vissa dagar går jag flera gånger, andra bara en gång. Det händer att jag inte går alls vissa dagar med.

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder