Inlägg från: Lillängel Selma |Visa alla inlägg
  • Lillängel Selma

    Någon som kan ge mig hopp

    Jag försöker skaffa barn efter en förlossning som slutade i katastrof och en MA. Efter vår dödfödda dottern försökte vi skaffa barn i fem månader och lite ljus i den mörka tunnel kom till oss. Jag blev med barn i början av september 08. Testade positivt redan på BIM-6. Vi var överlyckliga men det slutade med en MA i V8 i slutet av oktober. Sedan dess försöker vi varje månad men ingenting händer. Min fråga är: Eftersom vid andra graviditeten som slutade med MA testade jag svagt positivt på BIM-6 föra graviditeten, kan graviditetshormonsnivo vara lägre vid ny graviditet? Jag testade mig imorse på BIM-5 och testet var negativt.

    Jag vet att det är dumt att testa sig så tidigt men jag är så nyfikenoch längtar så fruktansvärt.
    Tack för alla svar.

  • Svar på tråden Någon som kan ge mig hopp
  • Lillängel Selma

    Tack allihopa.....Fast jag känner att "min tåg lämnar stationen snart". Jag är 39 år gammal och har mindre och mindre chans att bli gravid.
    Min hopp att bli gravid den månad har lämnat mig. Har testat mig med testlagrets sticka och fick negativt svar , visst är jag på BIM-4, men jag tycker att den skulle visat ett svagt streck nu.

  • Lillängel Selma

    Tack allihoppa,det värmer om hjärtat att höra att det finns människor som förstår mig. Varje dag är som ett år i den här eviga längtan. Mensen kom den 7 februari och nu väntar vi på denna månadens ÅL och hoppas på det bästa.
    Stor kram till alla
    änglamamma Sanna

Svar på tråden Någon som kan ge mig hopp