• Weiring

    Skatornas fikatråd!!

    Fixar till en ny tråd. För även om vi inte är så många kvar är det ju skoj att hålla lite koll på varandra

  • Svar på tråden Skatornas fikatråd!!
  • Gwen

    Är det någon som är på för lunch i morgon? Vilka vart och när? jag vet inte riktigt ännu om jag kan komma har inte fått tag på morfar...

  • BeDee

    Jag är på för lunch!! Kommer gå och lägga mig nu, men ska försöka kika in är innan jag går till jobbet. Om det blir lunch kan ni väl messa mig vilken tid, så ska jag försöka komma!

  • Weiring

    Bedee: Haha jag nog kunde man missa bilderna. Jag menade mest att farmor tagit i angående annonsstorleken....
    men där kan ju aldrig nåt göras halvdant.

    Jag får hoppa lunchen idag.
    Tyra är förkyld och jag har sovit tre timmar i natt.
    Dessutom är jag långt ifrån klar inför kalaset på lördag... dammråttorna morrar i hörnen

    Men jag gör gärna ett nytt försök snart för sen när jag börjar jobba har jag ju svårare att åka ifrån för att luncha på stan.

  • joan80

    Åhhh här hade jag inte vart på länge :0(
    Önskade att jag tittade in här så kanske jag hade kunnat luncha med er, jaja nästa gång hoppas jag kunna vara med!

    Weiring: Har det varit kalas? Har ju ingen tidining så jag har missat det...

    Heleri: Jur går det med Nils och utredningen?


    Stolt mamma till två små charmtroll!!!
  • Weiring

    Joan: Molly fyllde ju i tisdags och Tyra fyller på måndag, men kalas har vi nu på lördag

    Heleri: Tråkigt att ni inte fick nån klarhet i det där med Nils allergi. Men är det så att han verkar reagera på mjölken så är han väl ändå allergisk.
    Jag var ju med Molly på allergimottagningen igår och hennes pricktest gav inget utslag, men hon är ju helt klart allergisk mot mjölk och ägg.

  • Fru Ludvigsson

    Jaha, vi verkar kunna få en träff på allerhimottag´ningen annars Minna har också fått en remiss dit
    för utredning av förkylningsastman, ev att hon är allergisk mot något enl. FML... Nu får hon inh. pulmicort dagl. en dos för att minska symtomen då hon blir sjuk... Ja, näsan börja rinna igen idag, så vi får väl se hur länge hon får vara frisk den här gången

    Ja, jag har någonstans i bakhuvudet att de skiljer mellan överkänslighet och allergi, så det kanske är överkänslighet då det inte ger något utslag på pricktest, eller?! Alltså det är ju lika jobbigt att leva med vilket dera, men jag tror sjukvården rangordnar det på något sätt...

  • Heleri
    Fru Ludvigsson skrev 2009-02-20 20:37:27 följande:
    Jaha, vi verkar kunna få en träff på allerhimottag´ningen annars Minna har också fått en remiss dit för utredning av förkylningsastman, ev att hon är allergisk mot något enl. FML... Nu får hon inh. pulmicort dagl. en dos för att minska symtomen då hon blir sjuk... Ja, näsan börja rinna igen idag, så vi får väl se hur länge hon får vara frisk den här gången Ja, jag har någonstans i bakhuvudet att de skiljer mellan överkänslighet och allergi, så det kanske är överkänslighet då det inte ger något utslag på pricktest, eller?! Alltså det är ju lika jobbigt att leva med vilket dera, men jag tror sjukvården rangordnar det på något sätt...
    Ja läkaren svamlade något om att det kanske inte var någon "äkta" allergi utan någon form av överkänslighet, men för oss som lever med det är det väl ingen större skillnad tror jag...bara förvirrande!
  • Gwen

    uch va jobbigt, jag är glad att vi har klarat oss bra, kruppen försvinner ju förhoppningsvis när han blir äldre tycker faktiskt att det har börjat blivit bättre eller om jag säger såhär, de senaste gångerna när han har varit förkyld så har vi klarat oss.

Svar på tråden Skatornas fikatråd!!