Inlägg från: julmusten |Visa alla inlägg
  • julmusten

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    Jag ar haaaaar!! Woohoooo sa bra du ar.

  • julmusten

    Men gud sa bra du ar Anki, jag skulle typ bara skickat till tre pers.

  • julmusten

    Anki, vi hade ju tva rundor av kraksien har for inte sa lange sen och jag kraktes aldrig, men magen blev juhlet knapp. Jag tror inte det ar nan fara, det finns ju gravida som kraks hur mycket som helst hela graviditeten, sa det skall nog inte vara nan fara.

    S u s s, (kolla, med flas!! ), jag har en sju-atta veckor kvar typ. Jag kanner mig helt fardig, men det ar ju vad det ar. Jag ar grinig, har ont och ar allmant seg och trott. Dessutom har vi haft gaster har i typ tre veckor och det borjar bli lite drygt nu. Speciellt da de senaste gasterna inte vaknar nar vi gar upp trots att de sover i varat vardagsrum. Far val vacka dem lite nu, och sen skall jag och Ella tanka ut nagot vi skall gora idag. Det ar kallt som skam har och skall bara bli kallare sa vi tvattar nog bara lite. Kanske vi aker till biblioteket med eller nat sant.

  • julmusten

    Nino, nagra spel att titta pa:

    www.amazon.com/Cranium-16513-Family-Edition/dp/B000930CSS/ref=pd_sim_t_1

    www.amazon.com/International-Playthings-P20026-Great-States/dp/B00005BHT0/ref=sr_1_4&s=toys-and-games&qid=1231967443&sr=1-4

    www.amazon.com/Scrambled-States-America-Game-Card/dp/B0000663RL/ref=sr_1_37&s=toys-and-games&qid=1231967509&sr=1-37

    Sen finns det sakert en massa annat att leta upp, men en snabb sokning pa amazon sa var de har spelen de som de barn jag passar gillar att spela.

  • julmusten

    Jag ar en pygme, jag skulle faktiskt satsa pengar pa att jag ar kortast!! Jag brukar vara det namligen. 153,7 cm lang ar jag!! Och vager vet jag inte vad jag gor direkt. Jag ar ju gravid sa det ar en javla massa, det vet jag dock!!

    Ah, min man jobbar over idag av alla dagar. Vi behover tvatta och jag behover vila, (och jag kan inte bara ner tvatten sjalv i tvattstugan langre, jag far andnod da). Stackarn kommer komma hem och fa springa ner i kallaren med all tvatten det forsta han gor och sen om jag har tur kanske jag kan fa inte en timmes somn innan det ar dags att lagga Ella. Fast det kanns ju riktigt urdumt att gora sa. Det ar val bara att sta ut tills hon har somnat. Jag somnar i alla fall alltid nar jag lagger henne, det ar mysigt att ligga dar och snusa pa henne.

  • julmusten

    Tidiz, de har gatt ut for dagen. Annars skulle jag fragat dem for langesen. Nan nytta kan de gott gora.

  • julmusten

    Faret, jag tror sana skor ar livsfarliga jag!! De ser helt galet ostadiga ut, och ar de verkligen bra for knana och ryggen tro??

    Har skall vi ivag snart. Det skall bli skont. Min bror ar ju har och ar allmant seg. De forsoker vara lite finkansliga och ar tysta pa kvallarna, men de gar inte upp nar vi gar upp och sover i varat vardagsrum. Det stor mig nat enormt, sa nu far vi i alla fall ga i fran och jag behover inte stora mig.

    Jag har fatt varsta identitetskrisen av det har beteendet for jag ar overtygad om att jag ar lika ohangd jag och det innebar ju att mina foraldrar inte larde oss vett och etikett. Kommer jag kunna lara Ella lite vett tro??? Mina foraldrar ar jattebra, men de misslyckades enormt pa hela storasyster-lillebror relationen och Ella skall ju fa en lillebror sa jag har redan lite angest over det dar. Och nu kommer den har smallen; jag ar en oartig typ.

    Det ar ju bra att jag har nagra veckor till att alta allt det har pa innan tvabarnskrisen tar over och sana har grejer inte verkar sa himla viktiga langre.

    Anoke, go-go-go!! Babsiar ar jattekul, borja jobba heltid NU.

  • julmusten

    ah hej Lottiz. Jag har tankt pa dig som alla andra i traden!!

    Sverige pa vinterhalvaret ar val aldrig riktigt en hit, sa skont att du har hitat lite familj och att skolan ar avklarad i alla fall!! Och grattis till pyret i magen, och sa synd om missfallet.

    Vi har spenderat annu en dag pa IKEA har och skall nu i helgen fixa Ellas rum ar det tankt. Ella ar hos farmor och farfar sa man tycker ju att vi borde vara lite romantiska och ha kul, men har blir det praktiska grejer innan babisen kommer. Fast lite sovmorgon fick vi i alla fall idag och sa var vi ute och at middag igar. Inte pa nagot tjausigt stalle, men det var helt OK i alla fall. Jag tror vi skall ut och ata frukost nu med, det ar sa himla mysigt att kunna moffa i sig agg och pannkakor och apelsinjuice och rostat brod och allt det dar!! Och fa ta tid pa sig!!

  • julmusten

    Men Anki, var inte du pa IKEA nar ni var i varmland???

    Jag och maken var ju dar i gar och IKEA pa helgen ar helt fruktansvart. Vi brukar gora det mesta sant dar mitt i veckan eftersom han ar ledig lite hipp som happ. Men vi fick det fjort. Nu skall vi bara fa upp garderoben vi kopte fran bilen till lagenheten. Allt annat ar urrensat ur hennes rum dock, och den existerande garderoben kommer bli jattebra. Det skall bli sa skont att fa plats i hennes rum.

  • julmusten

    Har ar det helgdag idag, sa det kanns sa konstigt att jag for en gangs skull kan lasa om er vardagsmandag, medans vi har ledigt!! Ella ar i alla fall hos farmor och farfar fortfarande och jag och maken skall snart ut och ata frukost igen. Det ar sa himla mysigt.

    Det har snoat jattemycket har och kallt ar det med, sa eran kyla kommer nog halla i sig med tyvarr.

    Ellas garderob ar numera jattefin och vi har sa mycket plats i den. Nu skall vi bara trycka in alla hennes saker i den vi kopte pa IKEA och sen sa far vi se vad som blir over. Det kanns himla skont att fa lite ordning pa hennes rum, for det var verkligen saker overallt darinne.

    Hon har forresten borjat leka lite med en Dora docka som hon fick i julklapp. Hon ar jattesot, come on Dora sager hon hela tiden och sa gor de grejer tillsammans. Det ar nagot som jag aldrig har gjort, sa hon kan nog bli en riktig liten docktjej.

    Hoppas alla sjuklingar mar battre snart. Och Suss, sa klart det ar OK for honom att sitta om han har lart sig att gora det!! De maste ju fa trana upp musklerna pa nagot satt.

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D