Inlägg från: julmusten |Visa alla inlägg
  • julmusten

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    Ella vill garna ocksa ha trosor pa sig. The Dora Shirt som hon kallar dem. Alla klader ar namligen shirts i hennes varld.

    Alltsa, Ella har stenkoll pa nar hon behover ga, om hon har bloja pa sig sager hon till nar hon gor nagot och hon gar verkligen undan och kissar pa golvet lite hemligt och sant dar. Hon bara inte vill ga pa pottan, och jag ar for lat for att orka gora nan grej av det. Den finns dar och gar och sa gar hon. Annars far hon val kissa pa golvet da. Det enda jobbiga ar ju att hon kissar sa himla mycket varje gang hon kissar nu eftersom hon haller sig i flera timmar.

  • julmusten

    Ahhhh, nu kissade Ella en megakiss precis brevid pottan!! Alltsa, hur svart ar det om den ar precis brevid henne???

    Na, nu sa tror jag det far vara bra, bloja pa. Men det ar ju ett himla meck det med, hon hatar att byta bloja och ligger bara och sparkar. Hon ar saaaaa "rolig" just nu. Vi var inne i en affar och nar jag ropade pa Ella och hon lite argt svarade, "what?", sa undrade expediten om Ella var 2 eller 14!!! Sa jag ar val i alla fall lite forberedd pa vad som komma skall.

  • julmusten

    Tate, ja det ar verkligen en trevlig lite preview over hur det kommer bli tror jag!! Om Ella skulle vara lika verbal som Ellinor sa skulle hon nog ocksa sagt nagot i den stilen. Nu sa racker det med att hon sakta men valdigt markbart lagger sig ner i en hog pa golvet och later som en sal ungefar. Och det intraffar ungefar sjumiljarder ganger per dag.

  • julmusten

    Faret, ja sant dar ar ju lite drygt med. Mina foraldrar gor sa ibland nar de pratar om hur det var att flyga hit. Pappa har ju jobbat for SAS och de betalar valdigt lite for sina biljetter, om de betalar nagot alls. Grejen ar ju bara den att de reser stand by och ibland innebar det da att de inte kan resa i business class som de hade velat!! Boo fucking hoo liksom!! Fast jag forstar dem ju samtidigt, men anda. Det ar liiiiite drygt att klaga over sana lyxroblem nar det finns folk som inte har rad med mjolk till sina barn.

  • julmusten

    Anoke, det kommer sakert bli jattebra pa det nya dagiset. Tank sa skont att inte behova slapa Ella pa tunnelbanor och tag och allt vad det ar ni har tagit!!

    Ah jag har haft lektraff har. 7 barn och 5 vuxna inklusive mig och Ella. Det var leksaker precis overallt!! Men nu har jag varit ritkgit piffig och stadat upp allt, sa det ar bara disken kvar till senare. Ella tyckte det var sa kul att alla kom over, hon sprang runt och dansade och hoppade hela tiden, och nar kompisarna gick sa grat hon lite. Fast det blev battre nar vi fick sta i koksfonstret och saga hejda till dem nar de gick till sina bilar!!

  • julmusten

    Suss, nan liten kurs kanske?? Eller bara en sjysst bok pa mp3-spelaren och en langpromenad varje kvall nar maken kommit hem??

    Jag forstar hur du kanner dig och ar lite radd for att hamna dar med eftersom jag nu har varit hemma i 2,5 ar redan med Ella. Men det far bli som det blir helt enkelt, vi har inte pa nagot som helst vanster rad med dagis, sa jag maste ju vara hemma. Jag far i alla fall vara glad att min man kommer hem tidigt pa dagarna och inte jobbar jamt som alla andras man har gor.

    Nino, sa jobbigt med en spricka i nyckelbenet for lilla E. Hoppas verkligen hon blir hjalpt pa dagis for det vore ju helknappt om hon skulle behova ga hemma for nat sant. Det smittar ju liksom inte.

  • julmusten

    Tate, det gor formodligen mindre ont att ha pa den, sa da borde det ju inte vara nagra problem tanker jag.

    Min nephew, (Ellas kusin da), brot forresten nyckelbenet nar han foddes. Det ar tydligen vanligt, och han lakte ihop pa en dag. Tank sa snabblakt man ar nar man ar sadar liten.

  • julmusten

    AH lugnas sa fint det var. Jag var tvungen att visa maken sa att han ser vad man far for pengarna i Sverige!! Vi skulle kunna salja varan lilla pluttelagenhet har for samma pris ungefar.

    Hur langt tid tar det till Goteborg??

    Nu sa har min man legat och last med Ella i en halvtimma. Det ar sa roligt att hora hur de pratar. Alla former ar circlar i Ellas varld och hennes pappa forsoker forgaves lara henne vad en fyrkant ar, men det gar inte sa bra!! Dessutom ar hon lite for intresserad av hans fotter och sitter mest och pillar pa dem och sager "eeeewwww is yucky". Det ar ju for val att man har nagon som tar ner en pa jorden med jamna mellanrum.

  • julmusten

    WOohoo MEJG, det ar trevligt med lite fornyelse.

    Sjalv har jag haft ont i magen hela dagen och tycker synd om mig sjalv. Om det skall gora ont, kan det val i alla fall vara varkar och inte vanligt magknip liksom!!

    Min man har varit helt fantastisk dock och bara latit mig verkligen valtra i sjalvomkan. Vi var pa sista gymnastiken med Ella tillsammans och magen borjade tjorva dar, sa da fick han springa efter henne, vilket var valdigt poppis, och sen har jag legat har i sangen som en pase och bara varit. Jag fick sovmorgon med, sa i morgon far jag val lata stackaren sova lite innan jag aker till lakaren och han far ta Ella igen.

  • julmusten

    Nino, har de pratat om naringslara pa dagis kanske?? Eller pratar du mycket om det utan att tanka pa det? De snappar ju upp saker jattemycket.

    De kompisar som jag kanner som har eller har haft atstorningar har alltid haft foraldrar som har bantat och som trots att de inte sjalva tycker att de har pratat om mat sarskilt mycket aldrig gor nagot annat, sa klart med en Diet Coke i handen med!!

    Det kan ju vara sa att han ar intresserad av naring faktiskt, och det ar ju aldrig fel, du far val helt enkelt bara prata med honom att barn som han behover mat och energi pa ett helt annat satt. Nyckelhalsmat ar jattebra, men sa lange han ater lite av allt som serveras sa kan han absolut ata lite godis och en bulle med. Kroppen behover ju socker med.

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D