Inlägg från: Anki 82 |Visa alla inlägg
  • Anki 82

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    Nino: Vad jobbig sitation med exet nu. Inte lätt när de ska flytta ihop också och dina barn automatiskt blir så inblandade! Hoppas du mår bra iaf och spännande med middagsdate Har du någon aning alls? Håller tummarna för en pudding

    Alvin är rastlös nu, värsta tiden mellan 16-18 när han inte sover middag längre. Försökte faktiskt idag för feberns skull men han ville inte ändå. Så vi gick ut en sväng för att jag inte skulle bryta ihop här hemma Ska nog börja med middan så får han hjälpa till.

  • Anki 82

    Ang halvfabrikat, är korvstroganoff halvfabrikat? Jag menar korv är ju det men stroganoff blir ju som en gryta ändå. Hade en diskussion med Fåret på telefon om sånt idag och jag tänker då INTE stoppa min egen korv

  • Anki 82

    Nino: Hoppas migränen går över snart!

    Prinsarnas mamma: Nej vad tråkigt stackarna! Har ni fått medicin?

  • Anki 82

    Men fy A lie Hoppas ni klarat er.. hade den där konstiga känslan i magen när alvin blev sjuk förra veckan och tillslut kräktes jag med. Men det brukar gå över fort iaf.

    Fåret: Har han lovat att ställa upp och sjunga på menadipartyt nu då?

    Nino: Ska bli skoj att ses snart!

    Musten: Jag fryser som en tok hela tiden! Men man blir väl svettigare längre fram

    Jag är glad att jag inte är koffeinberoende, sällskapsdricker kaffe bara. Och nu blir det väldigt sällan. Har dock rätt nyligen lagt av med en annan äckligt ovana och då är det lika bra att sluta med allt samtidigt

    Hoppas andra sjuklingar blir bättre snart1 Här är det bra för en gångs skull, men alla vi känner i området ligger med magsjuka så det lär väl komma igen. Såvida man inte blir resistent om det är samma bakterie man hade sist??

  • Anki 82

    Förresten är vår by inte så spännande heller, den sensate nyheten är att de satte in en bankomat uppe vid affären igen men tog bort postlådan då den ständigt blev sönderslagen. Gäsp..

  • Anki 82

    Å tackar för de höga tankarna ni har om mig

    Nä ingen äcklig ovana på det viset Men Anoke du borde kunna gissa vad, vi har faktiskt träffat varandra Ett otrevligt beroende som jag nu slutat för gott med.

    Fåret. Du får väl ta och bjuda in mig på din sida då!

    Jag har spenderat min lördagskväll med att skrubba badrummet, sopa golven, städa under diskhon, sortera tvätt och diskat! Maken håller på att rensa i källaren och målar väggar. Vaddå vuxenpoäng!! Ibland är man driftig.. och tråkig.

  • Anki 82

    Fåret: Ta det lugnt med drickat nu Det var MIG du skulle bjuda in ju.

  • Anki 82

    Anoke: Ja jag var ju tvungen eftersom din dotter kräktes hela tiden

    Men nu är det slut för gott, har redan gått över en månad! Jag känner mig lite stolt faktiskt.

    Hm man borde skaffa an bärbar ändå, jag går ju aldrig och lägger mig annars?!

  • Anki 82

    Tackar tackar för alla vad säger man "grattis till sluta rökandet" (?) Jo jag känner mig rätt stolt men har ju heller inget val. Men det behövs faktiskt en ny graviditet för att få mig att lägga av, trots alla faror jag vet, och denna gången tänker jag inte börja igen som jag gjorde efter amningen med Alvin. Som tur är så röker inte mannen, eller han rökte av mig ibland men la av han med. Bara snusar och det vaskyr jag ändå Så nu vet alla om min gamla last men nu slipper mitt barn och framtida barn ha en rökmamma iaf!

    Vilket liten kalaspingla Ella är då!

    Tate: Men fy!! Finner inga ord..

    Ang filmer så Är Cars storfavoriten här. Men den är sönderrepad. Hitta Nemo funkar bra med men han ledsnar alltid efter en kvart. Spöket Laban kollar han på med blandad skräck/förtjusning. Oftast måste någon sitta bredvid och kolla = inge bra ifall man behöver få nåt gjort. Jag letar febrilt efter Fem myror men har bara hittat en box som kostar 400 kr. Känns lite väl att lägga ut ifall han ratar det totalt! Jo Pingu och Dora, Byggare Bob funkar bra med.

    Nu är jag bra trött och svamlar känner jag. Är ledig imorn och har bokat upp min kära mor som barnvakt medan jag fixar nytt pass på polishuset. Känns som jag pratat om det i flera veckor nu

  • Anki 82

    Men usch då Suss! Ingen höjdare med barn och speciellt inte två varav en liten och ganska hjälplös. Kan bara tänka mig. Hoppas det värsta är över nu!

    Har äntligen fixat pass och det tog ca 2 minuter. Var helt chockad och hade ju inte ens behövt ha med min mamma som barnvakt Så vi hann med en tur till IKEA igen och Alvin fick en rosa plastback att ha leksaker i. Han gillar rosa.

    Och så har maken just satt upp två taklampor jag köpte och mormor och Alvin står och diskar efter maten Rena lyxen här just nu. Jo fick rosor av maken också, bara sådär

    Så nu är man ladda inför att jobba resten av veckan..

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D