Inlägg från: Anki 82 |Visa alla inlägg
  • Anki 82

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    ...blir alltid så pessimistisk ska det stå..

    Datorn lever ett eget liv idag och väljer helt enkelt bort vissa bokstäver

  • Anki 82

    Tack tjejer!
    Jag är bara i v.12 än så länge så det är väl gränsen för när de senast gör VUl. Har ju bokat privat så man vet att allt står rätt till nu iaf, så det bli rutinUL sen runt v.18 också.

    Musten: Jo det känns som länge sen flör mig med men jag berättade ju för er rätt tidigt v.6 tror jag
    Hoppas ni kan komma fram till en lösning med förlossningen. Brukar de bevilja igångsättning ofta i USA? Här är de ju så himla strikta med allt men kan tänka mig att man får bestämma lite mer själv där Gick du över med Ella? Om inte så är väl risken störst att du inte gör det nu heller isf. Vilket planerande för er iaf!

    Hittade just min son sovandes på mattan i sitt rum Som tur är var han uppe och sprang 5 min tidigare så han sov inte länge. Men nu har vi lagt honom med en flaska välling för han kunde inte hålla sig vaken längre. Får hoppas att han somnar för natten bara.

  • Anki 82

    Å jag älskar det där Pippiavsnittet! Visst är det när hon trycker ner en massa mumsmums i kassen också Har inte sett det sen jag var liten men blir alltid så godissugen när jag tänker på det av nån anledning...

  • Anki 82

    Nehej nu är det nån här som inte var trött längre.. en powernap på 5 min räckte tydligen som sömn. Kanske lika bra att lägga honom igen vid sju istället.

  • Anki 82

    Jo det där stämmer nog Musten. Såklart bra att de tänker mycket på barnets välmående men inte på bekostnad av mammans icke välmående. Man borde mötas halvvägs. men tror det blir lättare med andra barnet att säga ifrån och veta hur man vill ha det, ställa lite mer krav. De lyssnar nog mer på omföderskor här också både när det gäller förlossningen och amningen efteråt. Jag kan bli j-vligt ilsk ifall de inte tar mig på allvar iaf
    Håller tummarna att pojken kommer lagom till BF då!

    Å kul Såpan! Jag skulle suttit på ett party som blev inställt nu. Men Ska till Fåret nästa helg och mitt eget veckan efter så jag hinner nog shoppa ändå. Visst hade de fina tunikor och t-shirts i vår?

  • Anki 82

    lugnåsbo skrev 2009-02-01 18:32:29 följande:


    powernap vid den tiden är dom värsta, brukar ju vara så svårt att få dom somna i bra tid sen Iallafall elvira.
    Jo jag har just upptäckt det här. Duracellkaninen är i full gång här hemma igen
  • Anki 82

    Känns som jag har väldigt lite att göra just nu när jag spammar på det här sättet

  • Anki 82

    Såpan skrev 2009-02-01 18:39:19 följande:


    anki- Ja jättefina t-shirt. svårt att välja. Tyckte även deras jeans var snygga, lite dyra dock för enkla jeans.
    Ja jeansen är fina men alldels för smala i modellen tycker jag. Och dyra med då.

    Nu är det omöjligt att få honom att sova igen, å jag blir så trött på det här! Maken har fått ta över en stund nu.. målet är att få se på Beck i lugn och ro kl 9.
  • Anki 82

    Nä vad tråkigt Eio! Måste kännas jättesurt och speciellt när det gick till nån du känner. Visst kan man vara glad för sin kollegas skull men såklart du känner dig besviken ändå. Det skulle jag göra. Hoppas du hittar något annat. Men visst har du kvar ditt gamla jobb inom försvaret va?

    A lie: Nä det är säkert nåt man sett redan men vi är lite Becks fan här hemma, speciellt maken. Sen är det väldigt sällan det går något på tv som vi båda gillar. Har inga extravagnta kanaler heller

    Alvin är vaken än.. önskar man kunde hypnotisera honom in i djupsömn.

  • Anki 82

    Lottizm: Boka privat! Kostar inte mer än ett läkarbesök. Ja jag är sjukligt nervös faktiskt. Och värre bara för att imorgon får jag ett svar liksom. Tror det beror på tidigare mf, var likadan med Alvin tills rUL. Hur länge är du kvar i Sverige?

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D