• SvenskEngelsk

    Saras MÅBRA:tråd Inne på 3e året...:)

    Heeeeej Igen
    Detta är alltid lika svårt...Skriva inledningen
    Men eftersom vi får nya medlemmar så kan jag berätta för Dem att jag heter Sara, haft ett lite RockyRoad liv fram tills ganska nyligen, gått ner massa i vikt 2 ggr, nu sist cirka 48kg...
    UTAN Operationer osv...
    I denna tråd finns det tjejer jag har haft med i tråden sedan jag startade första i jan 2006, VI har gått igenom mkt tillsammans, och från att förr ha varit en tråd där vi pratade om det nyttigaste alternativet har min tråd nu ändrat MÅL, till att få människor att förstå, att våra liv är för dyrbara för att kasta bort det på att avsky oss själva, för att svälta oss med dieter/pulver/piller osv,
    Här i MÅBRA tråden stöttar jag, och även alla andra oss som nu lever normalt, slumpat det mesta som stavas LIGHT ( it made me even bigger ) och som nu istället tänker mer långsiktigt, som vardagsmotion, husmanskost, enkla medel till att kanske bibehålla vikten eller dem som HAR övervikt kan nå en mindre vikt om så önskas osv....Dock är jag ANTI dieter och BANTA.....så det stöttar jag icke längre.....Tyvärr...
    Hörrni, ett litet ordspråk jag tycker vi alla ska tänka EXTRA på dem dagar då vi känner oss mindre fina, pluffsiga osv, :
    Why does the way I feel depend on what other people think ???
    Dvs: VARFÖR spelar det så stor roll vad andra tycker, eller varför är vi så rädda för vad andra tycker om hur jag ser ut, hur jag klär mig osv...Jag måste kunna MÅBRA på egen hand, Då är jag alltid vacker!

    Puss Och Kram....

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-06 13:21
    FJÄRDE ÅRET är vi inne på...WOW...Trodde det var 3e

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-14 10:20
    Ni är UNDERBARA alla!

  • Svar på tråden Saras MÅBRA:tråd Inne på 3e året...:)
  • 02Smulan

    K, oj vilka inlägg du skriver!
    Hm, jag hade blivit arg jag om jag sprungit som en tok från lunch me vänner, o sen var hon inte sjuk? Jaja, jag har ju inte barn så jag vet ju inte hur jag skulle reagera

    Säger också, krya på er till alla som mår dåligt på olika sätt.

  • Kaya

    Nej nej... man blir inte det minsta arg, bara LÄTTAD som f*n att hon var sitt vanliga pigga glada busiga jag och inte en slapp liten trasa med feber eller magont! Speciellt om man har jobbintervju nästa dag och absolut INTE kan vara hemma med en sjuk unge!

    (Jag skulle ändå ha åkt hem strax efter för att hämta på dagis/skola så jag missade inte så mycket av kompisträffen heller...)

    K

  • Evenstar

    Oh Kaya,
    Låter fantastiskt!
    Mitt ben börjar kännas lite bättre, den värsta mensvärken håller på att släppa (kanske nåt samband med nå nerver eller nåt?) och jag är lite gladare.

    Jag lagade middag inför imorgon redan idag och det blev en fantastisk Gulaschsoppa och ett bröd till det. Jag är sugen redan! Bakning och matlagning får mig verkligen på gott humör!

    Nu längtar jag till helgen. Som en tok!!

    Bilder på spektaklet. :D

    gulasch.JPG
    franskbröd.JPG

    ps. Jag håller med dig Kaya. Lättnaden över att inget har hänt är en enorm känsla. Då vill man bara krama det lilla livet. För vad som helst kan verkligen hända...ds.


  • Little

    ush nu har Anton feber, snuva och lite hostig.. så nu är det nog dags för honom också att få "flensan"... trist!

    Va och lämnade blodprover idag, ja både jag och Anton, jag bara för att kolla så jag är ok(haft bröstsmärtor och lite annat),
    och Anton fick lämna 3 rör på kem.labb på sjukhuset, va inte spec. roligt för honom, en sköterska höll hans ärm, en satt nål plus tog blodet och en assisterade henne med att plocka fram rör för att allt skulle gå smidigt och snabbt men jisses vad stark Anton är, han va såååå arg för att dem höll ärmen på honom, bedövningssalva hade han redan fått på bvc så han behövde aldrig ha ont av nålen..

    Dem tog för gluten, mjölk och laktos nu är det bara att vänta på svaren..

    ja det va denna dagen..få se hur det blir imorrn, jag själv ska till en annan läkare för en andra bedömning, få se vad han säger om mig , optiker för att fixa starkare linser (börjar bli gammal?!) och sen måste jag hitta ett BRA regnställ som jag kan ha nu när jag ska börja jobba och cykla varje dag.. några tips??

  • SvenskEngelsk

    Little_ Everest regnställ set från stadium

    Skitbra!!!

  • SvenskEngelsk

    Kaya....Ush, Tur det var falskt alarm...
    Och man blir absolut inte ARG för att springa från vännerna till sina barn.....Så mkt kan hända på dagis, man har ingen aning, min son hade ju fått en GRYTA i ansiktet av en BUSIG 5 åring...( Joe Laberos brorson ) Då dem lekt och Bailey kom ivägen, någon gång ramlade en tjej från ett träd och bröt armen, en kille ramlade på väg till matsalen och fick åka in och sy....
    SÅ det HÄNDER endel....

    Little...Det e tufft med barnen då dem ska ta prover, nålar överhuvudtaget...Tur i oturen är bailey så VAN nu efter minst 14 omgångar på sjukhuset, och 8 öroninflammationer, 2 MRT, 1 Skintografi MM MM MM...Så Ta blod från början var GRÅT i timmar innan och vägran att kliva in på sjukan, Nu e de MKT lugnare då vi lyckats få ssk som är BARN ssk och BRA med stickrädda barn...:)

    Min dag var iaf någorlunda efter akuttid på dentist, stan i timmar för shoppa åt en boende + annat som fick mig på mindre dåligt humör...
    Sen på jobbet bestämde jag att jag och min boende skulle ha egenkväll, så jag drog till Ica, handlade kräftstjärtar,en avocado + lemon, sen gjorde jag scrambled eggs, med en röra av det där + lök, sen 2 msk lätt fraiche...Typisk GI middag kom ja nog på, Kände mig hungirg snabbt, jag älskar mina carbs!!!...Men ska inte äta mer ikväll, dricker grönt te nu...m svensk honung!

    Skönt att motionen avklarades INNAN allt tumult....
    Och hörrni....Blogtime...Sov gott.....
    Ps, Köpte Compeed idag ds

  • Little

    SvenskEngelsk skrev 2009-01-28 22:17:53 följande:


    Little_ Everest regnställ set från stadium Skitbra!!!
    Tack, då ska jag kolla det idag!
  • MagdaA

    go morron! Just nu har jag massor att göra med mitt extra jobb + att jag går upp i tid på mitt vanliga jobb, så nån träning hinns inte med. Hoppas att det blir lite lugnare till veckan och att jag får mer tid då.

    I natt har iaf sonen sovit hyffsat så även jag har fått sova några timmar i sträck, klev tom upp frivilligt nu för att göra undan lite medan han sover.

    Ha en fin dag alla och krya på er alla sjuklingar!


    Ebba har fått en lillebror! Vår Älskade Alexander är här!
  • Maddisen80

    Kaya , jo de händer väldigt mycket ,alla på en gång,de är inte roligt alls vad som händer just nu. Tråkigt att g har blivit sjuk men tur att n hämtade henne så hon va bara arg där ser man

Svar på tråden Saras MÅBRA:tråd Inne på 3e året...:)