• Twixie

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 14

    Däremot förstår jag mig inte på nya Forum! Bygger ett nytt köpcemtrum men bara två toaletter i varsin ända av centrumet!!! (Iofs flera toaletter där..). Dessutom om man ska in med barnen så måste man ringa på en klocka för att de ska komma och öppna så man kan komma in (barn under 10 år gratis, plus att man ju ofta har vagnen med sig!). Sedan måste man ringa också för att komma ut. Nu kan Melvin iofs hålla sig hyfsat bra men ändå när han säger till har man ju knappast en timme på sig. Ofta står man ju också så man inte kan rusa precis på sekunden. Varför inte bygga fler toaletter när man ändå bygger? Den ena är dessutom genom matområdet (krångligt ibland att komma förbi allt folk) ned för en rulltrappa/hissen och sedan in på toaletten. Biblan har två toaletter (gratis) men de är oftat upptagna... Så ska ni till Nacka Forum - packa ned massor med tålamod Sickla har de toaletter i varje hörn känns det som!

  • Twixie

    Bebbelina - Ah, då förstår jag! Det var ju rätt bra tips!

    Pesco - Haha, ja ibland måste de undra varför man är hemma . Jobbigt med falsk krupp. Mår han bättre nu?

    Så gulligt när Melvin säger till Malte när Malte gör något som han inte får (eller som Melvin inte tycker att han ska få ) säger han alltid till med hela namnet så man hör Melvin ibland bestämt "Malte JENNO NEJ NEJ. Nej nej MALTE" Brukar aldrig säga till Melvin med hela namnet, har bara gjort det nångång när han inte lyssnade...

  • Twixie

    Svirroo - Man gör allt för att få sova bara liiiite extra . Skulle också hellre ta att byta en bajsblöja än gå upp tidigare bara för att slippa. Skillnad är ju när man redan är uppe. Ja, jag gillar också Forum på det stora hela och nu vet man ju om det med toaletterna så då passar man på att gå när man är i ena änden så brukar han oftast klara sig till vi kommit bort till andra Gillar ffa att det är inomhus hela tiden!

    Någon som kan tipsa om en bra affär som säljer hyfsat billiga men ändå bra symaskiner? Var inne på Tygvaruhuset i Sickla men där kostade dem runt 6000-9000 och var betydligt mer avancerade än mig

  • Twixie

    Tänkte på mammakvällen - om det är svårt att få ihop en kväll så kan vi ju kanske annars ta en Brunch hemma hos någon eller ute.

    Annars lite förslag på datum för mammakväll:
    20 feb

    21 feb

    13 mars

    3 april

    4 april

    17 april

    18 april

  • Twixie

    Angel - Tänkte lite också för att se vilka datum ni i stan kan Se vilket datum kanske också som FLEST kan... Alla kommer aldrig att kunna komma men ett datum då flest kan!

  • Twixie

    ´Någon som kan rekommendera ett mysigt hotell i London? Relativt centralt men ändå mysigt. Ska dit på bröllopsresa i maj och vill bo lite mysigt. Dock var det 10 år sedan vi var där sist och mycket har ju ändrats

  • Twixie

    Haha, kanske skulle skriva upp mig själv också

    20 feb
    Anke
    Smurfan
    Twixie

    21 feb
    Anke
    Smurfan
    Twixie

    13 mars
    Anke
    Twixie

    3 april
    Anke
    Twixie

    4 april
    Anke
    Smurfan
    Twixie

    17 april
    Anke
    Twixie

    18 april
    Anke
    Smurfan
    Twixie

  • Twixie

    Om ni inte har tagit ut något i era mans namn vad gäller freebee's så kan ni ju enkelt bara skriva hans namn istället. Skrev en gammal E-mail som varken han eller jag använder särskilt ofta (men var aktiv då iaf).

    Förra gången var jag för vek och vågade inte ta mer än en påse (den man fick på BB) trots att de fanns på MVC också. Nu tog jag flera Någon här och någon då. Ffa för de gratis blöjorna Det går ju åt så många i början! . På Ekens hade de förut bara hos BM så man fick be om dem, nu ligger de framme. De ska finnas på alla MVC, bara att de inte alltid lägger fram dem för att inte "alla" ska ta. Så fråga er BM om en när det börjar närma sig. Vi fick en också när vi kom tillbaka för PKU-test.

  • Twixie

    Miss K - Till mig sade dem att genomsnittet ligger på att andra barnet kommer två dagar tidigare än första... Så har man gått över med första så går man troligtvis över med andra också - bara inte lika länge.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 14