• Inis

    Vi som är ensamstående del 10

    Trevligt att vi får en fortsättning på tråden. Här känns det som man kan ta upp allt som har med singelliv och barnlängtan att göra på ett annat sätt än i andra trådar.

    Hymafr: hur mår du? Eftersom du också har varit på AVA-Peter så känner jag en viss samhörighet även om du nu valt att vända dig till en annan klinik (visumtvånget är verkligen irriterande). Själv ligger jag precis i startgroparna för mitt andra försök som också blir i St Petersburg

  • Inis

    Hej Mimmi!

    Kollade prislistan hos AVA-Peter efter att jag läst ditt inlägg här i början av veckan och såg att priset för en färsk embryo adoption, precis som du skrev, var tillbaka till där det låg i höstas. Tittade igen nu idag och då var priset åter höjt till
    3 990 euro!! Förvirrande och tråkigt. Hann du kontakta kliniken? Troligen har det väl skett ett misstag vid uppdatering av sidan, men jag hann ialla fall tänkta på vad jag skulle göra med de cirka 6 000 svenska kronorna som det handlar om.

    Hur ser din tidsplanering ut, Mimmi? Jag har fått ett prel datum i slutet av mars och letar nu billiga boende i St Petersburg, vilket inte är det lättaste. Har du något tips, Mimmi? Har möjlighet att bo privat, men eftersom det krävs hela 8 veckor för att ordna visum med en privat inbjudan så går det inte. MYCKET irriterande.

    Min tyska kompis skall arbeta det närmaste halvåret i Kotka i Finland och ett tag hade jag en ide att bo hos henne och ta tåget till St Petersburg. Är det krångligt eller lätt att ordna visum från Finland (har bestämt för mig att du skrivit att du bor i Finland Mimmi?)

  • Inis

    Hej och välkommen till vår tråd Coldpear! Hoppas problemet med sköldkörteln löser sig, så att du kan komma igång.

Svar på tråden Vi som är ensamstående del 10