Inlägg från: Marie IE B |Visa alla inlägg
  • Marie IE B

    Vart kan man köpa boken Hjärtebarn?

    När jag beställde den för ca 1 år sedan stod att endast ett fåtal ex fanns kvar så står det nu att den är slut så är den säkert det. Jättesynd, för det är en fin bok.
    Vi har också köpt boken "Baby Bird Universe" av Minna Wallin. Jag skickade efter den från nätet, AdLibris eller Bokus minns inte exakt. Jämför priserna noga för det skiljer tydligen en hel del. Vet de som köpt den i butik för mer än det dubbla priset som jag gav.

  • Marie IE B
    Tess an skrev 2009-02-14 12:44:45 följande:
    Finns även att låna på biblioteket. Fast det kanske är roligare att ha den själv. Jag har hittat en annan bok (på biblioteket)som jag tycker var jätte bra "Nyfått barn" av Birgitta Kignell.
    I så fall pratar vi nog inte om samma bok. Härtebarn är en fylla-i-bok med plats för bilder, texter och annat. Den här är anpassad för adoptivbarn.
  • Marie IE B
    anka1791 skrev 2009-02-14 14:16:27 följande:
    Svar på #1 Då ska jag kolla upp "Baby Bird Universe", är den bra tycker du?Ja, hjärtebarn är fin, vi har den till vår stora tjej och skulle vilja ha lika till lillasyster. Det står på hemsidan att den är slut och att det funnits skadade exemplar som säljs billigare, jag mailade för att se om det fanns något sådant kvar men har inte fått svar ännu.
    Vi väntar ju fortfarande så vi har inte använt den ännu men ja, jag tycker den verkar bra och att den kommer att funka.
Svar på tråden Vart kan man köpa boken Hjärtebarn?