Inlägg från: SammysMamma |Visa alla inlägg
  • SammysMamma

    mobbning här på FL!

    Blir så jäkla less på det här! Så fort man skriver något här på FL så ska ta mej fan folk alltid ha munhugg till allt man säger!

    Har man inget snällt att säga så kan man väl bara låta bli att skriva! Hör ber man om råd, tips och svar och direkt så är det alltid någon som ska klanka ner eller dumförklara en. Patetiskt!

    Vad får folk ut av att trycka ner andra människor? Varför kan man bara inte svara på en fråga utan att låta uppkäftig och negativ?

  • Svar på tråden mobbning här på FL!
  • SammysMamma

    black dawn raise skrev 2009-03-01 11:23:00 följande:


    det undrar jag med
    ja men blir ju rätt ledsen när man ser hur vuxna människor beteer sig ibland. Finns säkert jättemysiga folk här men ofta bemöts jag och andra här med elaka svar och kommentarer. Så tråkigt då detta bör vara en sida där man stöttar varandra och ger tips osv..
  • SammysMamma
    Kokospingla skrev 2009-03-01 11:29:54 följande:
    Håller med. Känns som vissa folk gottar sig i andras olyckor. Och ibland komma med tykna kommentarer ist för knipa, när någon mår dåligt alt. mår bra. Jag får väl fortsättta undra hur människor fungerar.
    Det lär förbli ett mysterium ;)
  • SammysMamma
    Grönögat skrev 2009-03-01 11:36:30 följande:
    Det ör onödigt att gå till personangrepp men om folk alltid höll med en här på FL så bleve det ju ingen diskussion.
    Det är ju skillnad på diskussion och påhopp tycker jag.
  • SammysMamma
    vittra skrev 2009-03-01 13:01:49 följande:
    Sen jag började skriva här har jag märkt att FL överlag omges av en fruktansvärt hård attityd, den rycks man väldigt lätt med i. Alla blir attackerade och dömda för allt och då lär man sig rätt snabbt att det är lika bra att hålla hård ton redan från början. Typ. Jag har hängt på väldigt många forum under mina år vid datorn och ALDRIG någonsin har jag stött på ett så hårt och otrevligt klimat som FL.
    Samma här, jag blev medlem för att kunna få svar på funderingar, kunna diskutera olika metoder ang. föräldraskapet men känner att det verkar som om detta har blivit en plats där man istället tävlar om vem som vet mest, kan bäst osv.

    Min teori lyder:

    Alla gör så gott dom kan så länge dom gör det bästa för barnen.
Svar på tråden mobbning här på FL!