Inlägg från: milk and honey |Visa alla inlägg
  • milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt för att försöka få en sladdis..

    Jag och min man har tonåringar från varsitt förhållande och vill nu gärna få en gemensam bebis.. Första försöket slutade tyvärr i ma i vecka 11 och sen försvann mensen i 8 månader.. nu har den äntligen efter en spolning av livmodern dykt upp igen iaf en gång och hoppas min kropp kommit igång igen. Vore kul att få sällskap på vägen till ett förhoppningsvis plus i slutänden..
    Någon som vill hänga på???

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-29 13:59
    Och nu har mensen ytterligare kommit en gång, så nu vore det roligt om det ville visa plus nästa bim..

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-18 11:25
    Men det blev inget plus nu heller.. börjar lite smått tappa hoppet

  • Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt för att försöka få en sladdis..
  • milk and honey

    otroligt vad lika våra liv låter när man läser dina rader.. jag har tre tonårssöner och min nya man har två tonåringar som han inte heller träffar så ofta.. och jag vill oxå ha en liten tillsammans med min man..
    Har ju redan råkat ut för ett ma i vecka 11 och sen kämpat för att mensen ska komma tillbaka så visst är man lite orolig nu när vi försöker och livrädd att det ska hända igen.. men rädslan är dock mindre än önskan att få ett gemensamt litet pyre

  • milk and honey

    Hej Sossin..
    Hoppet är det enda som inte överger en.. Jag har samma känsla som dig.. har vi tur så lyckas vi annars får man ju vara glad att man faktiskt fått barn ändå.. finns ju så många som aldrig får glädjen att vara föräldrar alls..
    Men ändå går jag här och hoppas på mirakel som faktiskt sker, och jag har ju ändå blivit gravid en gång de senaste året även om det inte gick hela vägen..
    Lycka till alla oss som vill ha ett barn även om åldern kanske inte vill vara med oss

  • milk and honey
    glimman2012 skrev 2009-03-06 15:40:33 följande:
    HEJ ALLIHOP! Här är en till som har nästan samma familjesituation som er, tre egna pojkar i nästan vuxen ålder samt sambo med 2 barn. Jag har i alla år drömt om ett litet barn till men som ensamstående har man inte så mycket val. Nu har min sambo och jag kommit så långt i vårt förhållande samt insett att tiden tickar iväg och man inte direkt är purung längre.... Jag har dock inte kommit så längt att jag plockat bort min spiral och tror väl i min enfald att det kommer gå fort när den väl är borta... Jag skjuter på det och vill igentligen avvakta lite innan jag blir gravid.... vet inte om det är rädsla eller om det är dumdristig planering.. vad tycker ni?
    Hej hej..
    Verkar vara många med pojkar här
    Men Glimman, klart spiralen ska ut, klockan tickar..
    Man vet aldrig hur fort det går.. jag tog ut min spiral i januari 08 och fick sen 3 menstruationer och var sen gravid.. gick ju jättefort men sen fick jag ju ma i vecka 11 och nu är det plötsligt över ett år sen jag tog ut den.. snacka om att man inte kan planera alls.. .. så jag hoppas som sagt att det går vägen..
  • milk and honey
    glimman2012 skrev 2009-03-07 19:28:43 följande:
    Att nämna att man vill ha en till vet jag skulle skapa stora rubriker i familjen då de tycker att jag gjort mitt på den fronten. Men det tycker ju inte jag....... därför har man inte nämnt nått för någon. Har ni öppet berättat för er omgivning att ni försöker igen?
    vi berättade först när vi blivit gravida som ju tyvärr slutade i ma.. och nu vet ju alla att vi fortsätter, fast man får ju en del kommentarer som, att ni som har det så bra, era kids är stora och ni får göra som ni vill.. men så vill ju inte vi.. sånt blir man lite less på.. de kan ju sköta sitt och vi vårt .. och andra tycker det är jätteskoj..
  • milk and honey
    klarasotis skrev 2009-03-07 23:48:10 följande:
    här är det en till som vill skaffa barn igen. har en dotter på 11 år.
    Välkommen hit.. hoppas vi blir några stycken som kan stötta varann.. och prata om saker och ting
  • milk and honey
    glimman2012 skrev 2009-03-08 16:46:02 följande:
    Välkommen klarasotis... Vi måste ju åtminstonde försöka... Jag hoppas att det lyckas för dig sossin, har du flera försök på gång med IVF eller är det på egen hand nu? Milk and honey ja det är inte så lätt när omgivningen säger sina kommentarer... men det är ju faktiskt vi som ska leva med vår lilla krabat och inte omgivningen.stå på dig... kram Glimman
    ja precis .. vi måste ju försöka.. och jag står på mig och försöker att lyssna med ett halvt öra när folk kommer med kommentarer.. det är ju som sagt vi som vill börja om med en liten och inte omgivningen..
    Jag håller tummarna för oss alla som vill och försöker kramar..
  • milk and honey

    Hej på er..
    Jag äter mitt val kvinna två tabletter varje dag.. och dessutom Gla Nattljusolja två om dagen.. det sägs hjälpa och man griper ju efter varje strå som finns..
    Just nu ca en vecka efter äl så har jag så konstigt ont i livmoder och äggstockar.. hoppas det inte är något farligt och att mensen inte tänker börja strula igen.. jag tycker det räcker nu.. Man vill ju få ordning på kroppen.. klockan tickar ju.. usch så får man ju inte tänka.. positiva tankar tack..

  • milk and honey

    Nattljusoljan kan visst tjocka på slemhinnan lite om den är lite tunn, förkorta menscykeln om man har väldigt lång.. men samtidigt har jag hört att den bara hjälper mot pms.. men det kan ju vara bra oxå
    Ja jag tänker köra på ett tag till med den.. har iaf märkt att den hjälper mot finnar.. har mycket bättre hy iaf alltid nåt.. .. och det står på burken oxå, att den är bra mot huden..
    Nu får vi kämpa på tjejer.. kramar..

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt för att försöka få en sladdis..